The Wizard Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 este un simplu sondaj, nu ma intereseaza cine ce a votat, deci va rog nu postatinu va ganditi prea mult ce numar sa votati, primul care va vine in minte.nu va uitati inainte de a vota la ce s-a votat deja.rog si moderatorii sa nu inchida topiculnu intrebati pt ce este :) s-ar putea sa aflati singuri, daca nu o sa va sunt eu peste ceva timp.io nu votez
LeX LuTHoR Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Am votat ... sunt fff. curios despre ce este vorba ... abia astept sa vad ce "experiment" ai vrut sa faci Wizard :)
The Wizard Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 toti cei care isi dau seama sa nu zica nimic ca sa nu influenteze sondajul :)
Tybork Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Votet 7...cei mai multi au votat la fel ca mine :lol:
The Wizard Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 sterge ce ai votat sa nu influentezi sondajul...
THuG-Radu Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Votat.Cam cand o sa aflam si noi pt. ce votam ? :D
never Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 mah mie imi place numarul 13... d c nu l-ai inclus p'acolo?
Angel of Darkness Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 @never... am dat fast reply si exact la asta ma gandeam :)
Zym3r Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Votet 7...cei mai multi au votat la fel ca mine :lol:citeste oleak pe aici ...OT: done :> abia astept sa vad despre ce e vb
Fallout Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 se pare ca numerele magice sunt preferate. votedhai sa vdm rezultatul Wiz
The Wizard Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 "experimentul" asta face parte dintr-un numar de magie, de fapt poate fi folosit in mai multe cazuri:un exempul ar fi: link1o explicatie scurta: link2clipurile sunt de pe dvd-ul Wayne Houchin - Stigmataio din ce am observat cam 80 % din oamenii pe care i-am intrebat au zis nr 7, dar eram fata in fata si mai este si o smecherie care ajuta intr-o oarecare masura sa aleaga nr 7.oricum din ce am observat cam 33 % din oamenii de care au raspun la intrebarea asta pe mess au zis 7, aici va ca e 33 % de remarcat e faptul ca nimeni nu a ales nr 4.daca e cineva interesat de lucrurile astea sa citeasca cartea lui derren brown pure effect, explica in ea cum sa fortezi lumea sa se gandeasca la o carte si altele.faza asta seamana cu ce facea david blaine cu nr 37. am facut schema in clasa a 10-a toti au ramas uimiti.cred ca mai multi aleg nr 7 din cauza basmelor, povestilor cu "peste 7 mari si 7 tari", care au ramas in subconstient si cand vad numarul 7 li se pare normal sa il aleaga.linkurile cred ca nu merg daca esti in spaniadaca nu mai are nimeni nimic de adaugat, cred ca se poate inchide...le multumesc celor care au votatedit: never, nr 13 nu e pus pt ca am zis intre 1-10, pe mess cineva a zis 11 :)