Freak Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 In proportie de 90% va pica aceasta varianta : BacFile Am uitat k trb.si sursa..dar asta e : link Sper sa nu fac "reclama". :) Dar nici ala nu o dat sursa...poate si el o are de l cineva nu neaparat din vreun site. L.E.: akuma o zis k o gasit-o l EDU p forum
Tybork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Nu vreau sa par nesimtit, dar mi se pare ca e foarte usoara treaba ;) . Pe vremea cand am dat eu bacul a trebuit sa analizam o poezie de la Bacovia... La primele 2 subiecte nici nu trebuie sa invatati, ci doar sa scrieti ideile voastre ;)
SeBi Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Acum lasand gluma la oparte..nu trebuia sa mai fie si o compunere? Sau la aia nu s-a mai gandit?
LeX LuTHoR Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Oricum aia e FAKE ... daca te uiti atent se vede ca e editata ... sunt chenare cu scris nou pus peste cel vechi si se observa nuantza de alb de la scrisul cel nou, e mai "stralucitor".Dar daca ar fi sa existe asa ceva acum, nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi mai incolo ...
Guest Bogdan Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Varianta asta e ceva de genu...varianta 69 la chestionarele de examen pentru carnetu de sofer...trebuia mai degraba sa postezi la funmania nu la stiri si informatii :D
MisterDevil Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 greu de crezut ... peste 40% isi vor cumpara nota ... Bacovia usor >.>eu am prins eminescu :<
Tybork Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Acum lasand gluma la oparte..nu trebuia sa mai fie si o compunere? Sau la aia nu s-a mai gandit?Cu siguranta este si subiectul 3, pentru ca punctajul total pe care se poate acumula dupa cele 2 subiecte ajung in total la 70 de puncte.Deci...mai exista si o compunere sau ceva de genul, numai ca aceea e pe alta pagina :)
TrC Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ce mai , scrii acolo ca ai bani si esti "jmecher:D" si ai luat 10
TeddyBear Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Ce mai , scrii acolo ca ai bani si esti "jmecher:D" si ai luat 10 si isi lasa nr de telefon a lu taticu' sa primeasca "premiul"
Guest Bogdan Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Voi inca nu ati inteles ca e un subiect facut la misto?! ce tot compuneri vreti ?! Subiectul 3: scrieti o compunere despre viata unui mare manelist?! sau apartenta piesei As renunta la specia manelelor?! E O GLUMA!!!
raig Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Nu mai radeti mai de aia care au de dat examene, poate nu mai invata nimic altceva decat subiectul asta. :tiphat:
Guest A:A Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ce "destept" ii cel care a pus stirea asta....pe langa ca dai informatii gresite te mai dai si grozav....daca cititi cu atentie ... corect era sa fie cu caractere romanesti ... dar tot ce-i corectat e fara caractere romanesti ... daca tu ai facut fake-ul asta ... esti de nota 1 ... si ca un sfat dupa "," se lasa spatiu si nu inainte...citez: "Cash Cash , port la mine bani cash", alta chestie ar mai fi fundalul folosit ... se vede de la o posta ca-i editat ... Doamne ce minte iti trebe sa postezi asa ceva....esti chiar penibil !
iNm Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 LOOOOOL ma voi chiar nu cititi? aia pe varianta e manea
yBFdetroit Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 ahahaha , varianta 101 , din 100 de variante , cool .
Ahilosu Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 right, exact asa va fi. ati uitat de scandalul de anul trecut cand la ora 3 am inaintea examenului s-au schimbat toate variantele? :error:
Fane Spoitoru Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 da mergea sa o pui la fun mania am primit mas cu ea acu 3 sapt park :) clubberi sigur pica si rockari )))
Deian69 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 a citit macar careva ce scrie pe foaia aiacu bani smecheri si idioti manelari,cineva nu avea ce facenumai credeti toti fraierii