Jump to content
THuG-Radu

Suplimente

Recommended Posts

Posted

Zymer, ai spus tu bine, "Ar trebuii sa mananc 15 mese pe zii". Corpul nu e obisnuit cu atata proteina, de asta face rau. Toate suplimentele, fac rau corpului. 40g de proteina e enorm, asa ceva iei din mancare in vreo 3 zile daca nu chiar mai mult, cum poti sa spui ca nu-ti face rau ?

lol, vorbesti prostii, unui culturist ii sunt recomandare (daca vrea sa puna ceva pe el), cel putin 2g proteina/ 1kg corp, poti sa iei din suplimente pana la 80 - 100g, cum poti sa spui ca nu este obisnuit corpul cu atata proteina, mai documenteaza-te putin (nu zic cu rautate :))

PS: gaboruuu :cool2: :D :D

Posted

Nasol pentru el Z3r0, din fericire pentru noi nu cred ca vom ajunge acolo, poate doar daca faci asta pentru performanta, altfel nu se merita mai ales pentru efectele nocive.

Oricum are niste brate foarte urate, tricepsul e de aceeasi marime si forma ca bicepsul.

Partea proasta e ca daca vrei sa practici sportul asta trebuie sa te tii de el, altfel dupa o mica pauza nu mai esti multumit de tine.

Posted

personal iti recomand:

- 500 mg de antrenament

- 1000 mg alimentatie

- 500 mg de somn

Pentru mine cel putin Creatina, Aminoacizii si Proteina nu au dat nici-un fel de rezultat si ma simteam la fel si cand luam si cand nu luam. Am inceput in schimb sa mananc mult mai bine si mult mai controlat si se vede.

Sunt multe produse f. puternice (le recunosti f. usor dupa pretul ridicat) pe piata dar sincer nu ti le recomand (pe cat de rpd te umflii pe atat de usor scazi la loc). De asemenea nu-ti recomand Proteinele cu multi carbohidati fiindca pur si simplu o sa te ingrasi. Singura recomandare certa care pot sa ti-o fac este: Creatine Fx + Amino Power Liquid de la Weider. Sper la Aminoacid sa ai parte de un stoc bun ... eu tot aman fiindca ultimul stoc a fost f. prost calitativ si nu vreau sa-mi iau degeaba.

De asemenea f. laudat mai este si Tribulus care sunt niste pastile facute dintr-o planta si iti maresc in mod natural secretia de testosteron. E inutil sa dau detalii fiind mult de scris si le poti gasii f. usor pe net. Idem cu cat mai scumpe cu atat mai puternice.

PS: un nivel mare de testosteron are si efecte secundare. La fel si cu suplimentii; odata ce nu-i vei mai lua iti va creste forta musculara si vei obosii mai repede. Acum depinde si cat de puternice sunt produsele pe care le iei.

Posted

cred ca pana la varsta de 18 ani nu e bine sa iei nimic

eu personal recomand inotul :cool2:

cel mai bine e sa consulti un nutritionist :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...