Andy. Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dap, am bratele destul de lungi pe langa corp si daca ma apuc de sala chiar vreau sa ma tin de ea, pt ca sa imi mai reduca putin si din crestere, mi-e frica ca daca nu fac nimic, ajung la 2m :P
Zym3r Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 -Andy' date='Jun 8 2007, 14:25' post='2011005']Dap, am bratele destul de lungi pe langa corp si daca ma apuc de sala chiar vreau sa ma tin de ea, pt ca sa imi mai reduca putin si din crestere, mi-e frica ca daca nu fac nimic, ajung la 2m :Pdaca te apuci de sala, sunt cateva exercitii (gen genoflexiuni cu bara in spate sau impinsul la presa), care o sa-ti incetineasca cresterea (bineinteles nu te astepta la efecte prea mari). Ai ceva sanse sa nu mai cresti, totul depinde de tine.LE: hai k ma pun la somn, nu de alta dar sa merg odihnit la sala. daca mai ai nevoie de ceva o sa te ajut atat cat pot, bafta.
Ghiba Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Fa sala natural, nu ai de ce sa iei suplimente. Tu esti inalt si de asta nu se vede nimic, de la un an in sus incepe sa se vada. La astia mai mici, sunt muschii mai mici si se fac mai repede. Oricum si cu suplimente si fara in mai putin de un an nu faci nimic. Aici la sala unde fac eu, e un pusti cam cat mine la inaltime, dar mult mai slab si le da clasa celor "patrati" gen aia de la BGS. Trage mai mult ca toti din sala, e tot natural, nu a pus gura nici macar pe un pliculet de animal pack. Daca-mi da mie un pumn, trece prin mine, il loveste pe ala din spate, iar suflul impactului ii omoara si pe aia din laterale ^^
Ayana Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Voi fi numai putin offtopic dar... ce va trebuie sa va umflati ca niste baloane? cate efecte secundare sunt aici nu am auzit sa se pomeneasca nici de 50%. Eu am vazut exact ce face naposimul sau creatina dintr-un barbat. Nimeni nu zice aici de bufeuri de caldura, insomnii, transpiratii exagerate, libido fluctuant, tulburari de ... performanta la pat... baieti eu spun ca un corp sanatos e mai de valoare decat 2 muschi dispusi strategic... Nimeni nu spune sa nu faceti sporturi.. sala... dar aveti grija ce luati ca nu e de gluma... mai bine "pe curat" cum zicea cineva mai sus decat sa va intoxicati cu tot felul de substante...
rat Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 -Andy' date='Jun 8 2007, 14:09' post='2010966']Daca tot dati sfaturi la Radu , aveti mila si mai dati-mi si mie cate unu :P .Vreau si eu sa ma apuc de sala in vara aceasta, am 16 ani jumate, 1.92 si pe la vreo 70 de kilograme.Is aproape "piele si os" cum se zice si as vrea sa mai pun ceva pe mine, ca asa arat penibil.Ma ingras foarte greu si m-am gandit ca sala ar fi cel mai bun lucru ca sa-mi "modelez" putin corpu.Vreau sa-mi dati cateva sfaturi, cam ce ar fi mai bine pt mine sa iau?Si sincer prefer sa depun mai multa munca decat sa ma umflu cu apa aiurea.Astept parerile voastre mah yo am numa 1.85 si imi vine sa ma impusc! daca ajung la 1.90 jur ca imi tai din picioare si yo am 16 jumate, si arat ridicol pe langa toti ceilalti care is mult mia mici ca mine :blink: sa nu mai vb ca fete toate is mici pe langa mn si cam greu de gasit una potrivita, am mers la sala pe curat si nimic 1 luna nici 100g, si am bagat in mine carbohidrati numa si am pus 3 kg in urmatoarele 2 luni si vara asta nu ma las pana nu ajung de la 66 kg la 70-75 :dance: deci daca vrei sa faci ceva fa ca mine :D prafuri, da fara alte prosti cum ar fi si creatina care tine apa in tine si numa da volum muschilor :) forta nimic P.S asta pt succes la fete altcumva nu poti :P aaaaaaa si ma duc la sala ca sa nu mai cresc ff important fac la presa in fiecare zi de antrenament 5zile/sapt 1h cel putin un antrenament cu exerciti complexe
Ghiba Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Rat am si eu multi prieteni ca tine, se apuca in iunie de sala si spera ca intr-o luna sa devina un super hulk ca in iulie sa mearga la mare si sa-si etaleze parul de pe piept........ intr-o luna nu faci nimic, in 6 luni incepi sa prinzi cum si ce trebuie lucrat, intr-un an incepe sa se vada ... etc.
rat Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 poi stiu am facut din octombrie pana la jumatea lu ianuarie am prins si yo gustu , si pana in septembrie sper sa ma mai conturez unpic si mai incolo numa poate o sa fac pt masa kalumea , tu nu sti cum ii sa ai 1.85 si sa areti piele si os da mai mult mie mi sa nu mai cresc si sa nu fiu chiar "shnur"
Burne Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Raducule daca tot vrei sa iei "suplimenturi" nu alte cele ( gen staroizi hormoni etc) , iti recomand sa nu te prostesti sa bagi prafuri cu lapte in tine pe langa ca sunt scumpe nu fac mare lucuru inafara sa tina apa in tine .... mult lapte ( produse lactate ) banane , oua , orez, paste fainoase, carne alba si iti garantez eu ca toate astea fac minuni si nu uita sa bei apa cat de multaeu mananc cate 1 l de lapte cu 2 banane ( le pui in blender si bei asa ) dimineata , la pranz bagi neaparat supa sau ciorba ceva paste sau orez cu carne de pui sau peste ( eu o prefer la gratar poti si sub alte forme ) legume sub forma de salate si seara niste oua ( eu mananc ouale fierte si cu smantana poate tie nu iti plac asa ) si eventual o cana de lapte sau ce iti place tie. In urma exercitilor fizice se vad rezultate ( eu nu urmaresc sa ma ingras sa fiu dulap de om , pun mai mult accent pe fibrarea masei musculare )la inaltimea ta greutatea cred ca e ok nu merita sa pui pe tine ( dezvolta muschiu natural nu-l umple de apa e si mai frumos si mai sanatos ) , am cunostine care au probleme cu genunchii la 1,75m si 110 kg cat un taur dar degeaba cand apar asemenea problemeai cerut un sfat asta e sfatul meu acum ramane ca tu sa iei o decizie
trayan1989 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Am citit pe aici si vad ca toata lumea recomanda fel de fel de suplimente. Eu am facut anul trecut in vara cam 1 luna si ceva de sala fara nimic. efecte vizibile nu prea au fost, decat in forta dar in vacanta aceasta vreau sa ma apuc iar de sala. Nu vreau sa arat ca rambo dupa 3 luni de sala ptr ca stiu ca nu este posibil. Vreau sa merg la sala doar sa mai castig in greutate. Am 17 ani si cam 1.72m si un pic peste 56kg. As dori sa-mi spuneti daca stiti niste suplimente naturale care sa ma ajute sa iau in greutate cat mai mult in aceste 3 luni. Repet nu vreau sa fiu super musculos pentru ca nu se poate, vreau doar sa mai pun ceva pe mine si daca tot vreau sa ma implinesc nu vreau sa fie grasime. Va rog sa-mi recomandati numai produse naturale care sa nu faca rau organismului si care sa nu ma umfle cat timp fac sala si dupa aceea gata intr-o luna sa revin la forma initiala.
Zym3r Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 duamne, voi asa socotiti sala? la o luna? anyway, efecte secundare la proteine sau creatina nu exista, asta cel putin daca iei in dozele recomandate (bine ca stiti voi ca sunt 252135252 de efecte secundare, eu zic sa va mai documentati, poate or fi, dar studii efectuate pe perioade lungi de timp NU au fost facute), uameni incuiati la minte, nici macar nu stiti despre ce vorbiti si va place sa va dati mari fiolsofi (am si eu cativa in clasa care cred ca daca iei proteina (100% naturala de altfel, dar asta nu se pune) o sa iti strici ficatul, rinichii si nu mai stiu eu ce le trece prin cap.PS: in caz ca NU stiti, proteina bagati si voi zi de zi atunci cand mancati (daca as fi sa mananc natural, ar trebui sa mananc cel putin 10 - 15 mese pe zi ca ajung la cele 40 g de proteina da-te de 2 masuri de proteina extrasa din surse naturale)trayan1989 citeste ce am scris mai sus
Ahilosu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 sunt destul de sigur ca pluralul e suplimente :)Radule mai bine te duci la un nutritionist. n-are rost sa iei de capul tau.
trayan1989 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 am zis ca am facut o luna ca sa se inteleaga ca stiu cam cu ce se mananca, nu ca vezi doamne am facut 1 luna si sunt tot la fel. din diverse motive nu am putut continua dar a fost un inceput. eu am cerut o recomandare, un nume de produs pe care sa-l pot lua pe timpul acestor 3 luni si care sa ma ajute sa iau cat se poate de mult in greutate.
Zym3r Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 am zis ca am facut o luna ca sa se inteleaga ca stiu cam cu ce se mananca, nu ca vezi doamne am facut 1 luna si sunt tot la fel. din diverse motive nu am putut continua dar a fost un inceput. eu am cerut o recomandare, un nume de produs pe care sa-l pot lua pe timpul acestor 3 luni si care sa ma ajute sa iau cat se poate de mult in greutate.cauta pe site la redis sau universal (numai de la hardbody sa nu iti iei, total aiurea produse au si mai sunt si neseriosi) produs bazat pe carbohidrati (are si proteina, dar in procent mai mic)dar mai bine fa macar 2 - 3 saptamani sa se obisnuiasca muschii cu exercitiile, efortul, etc. iar dupa aia poti sa incepi sa iei, de preferat e sa iei si altceva pe langa asta, cum ar fi creatina monohidrata (cea mai buna calitate-pret este cea de la Redis, fosfo)LE: in caz ca te temi ca o sa patesti ceva daca iei produs bazat pe carbo stai linstit (carbohidratul e glucida, adica mai pe inteles, exact cum ai manca dulciuri multe, iar dupa cum stii, dulciurile iti dau o energie foarte mare).
Mortu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Radule la orice sala o sa iti zica cam la fel , mai ales daca nu te cunoaste ... ori sa bagi in tine steroizi , ori sa manci nush cum , soto l-ai intrebat si pe Prietenu meu cel mai bun , eu cred ca el iti poate da solutia , tre doar sa cauti. Oricum nu inteleg dc iti trebe sa fii un balon , daca nu ai success la femei stai pe langa mine :bananadance2:
Guest TsuEU Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Incearca prafurile ^_^ Eu zic k sunt cat d cat inofensive, k mai t deranjeaza la stomac e altceva :) dar sunt mai mult k un supliment alimentar Steroizi, nu e indicat, e k un drog, poti sa iei putin sa zici k iei doar cateva sapt si sa devii dependent. Linkuri care sa t ajute sa vezi c fac steroizii:
Tybork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Incearca prafurile ^_^ Eu zic k sunt cat d cat inofensive, k mai t deranjeaza la stomac e altceva :) dar sunt mai mult k un supliment alimentar Steroizi, nu e indicat, e k un drog, poti sa iei putin sa zici k iei doar cateva sapt si sa devii dependent. Linkuri care sa t ajute sa vezi c fac steroizii: Tsu, sincer nu trebuia sa postezi astfel de filmulete ca imi vine sa vomit man :(
Zym3r Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Incearca prafurile ^_^ Eu zic k sunt cat d cat inofensive, k mai t deranjeaza la stomac e altceva :) dar sunt mai mult k un supliment alimentar Steroizi, nu e indicat, e k un drog, poti sa iei putin sa zici k iei doar cateva sapt si sa devii dependent. Linkuri care sa t ajute sa vezi c fac steroizii: nu te deranjeaza la stomat (te deranjeaza alea de proasta calitate), cat despre filmuletze OMFG ce distrusi
ShadyMonto Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Linkuri care sa t ajute sa vezi c fac steroizii: omfg , imi e rau :kar:
iNm Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Deci cand isi scoate sange ( sau ce naiba e ) e scarbos rau p.s Radu eu zic sa nu iei nimic ( chiar daca te faci mai greu ) macar stii ca nu ai nici un risc si ca te-ai facut prin fortzele tale :)
napstar77 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 deci faza ce zicea ala in film cu "you keep farting all the time" ... that's true... stiu de la colegii de la sala ..yo n-am luat niciodata suplimente si nici n-am nevoie.. Daca vrei sa cresti bagi mai multe greutati pe bara-faci mai putine repetari, Daca vrei sa te striezi faci exercitii cu greutati mai mici si mai multe repetari, thats the golden rule
Ghiba Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zymer, ai spus tu bine, "Ar trebuii sa mananc 15 mese pe zii". Corpul nu e obisnuit cu atata proteina, de asta face rau. Toate suplimentele, fac rau corpului. 40g de proteina e enorm, asa ceva iei din mancare in vreo 3 zile daca nu chiar mai mult, cum poti sa spui ca nu-ti face rau ?
Tybork Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Dupa cum se vede, parerile se impart in 2 categorii...pro si contra suplimentelor nutritive. Eu zic ca fiecare persoana, care merge la sala, poate sa decida singur, ce este bine pentru el. Cei care consuma suplimente nutrivitve, nu inseamna ca nu sunt sanatosi la corp...daca exista si efecte secundare si ei tot continua, asta ii treaba lor. Eu pot sa zic, ca din 2003 vara fac gimnastica, si am facut o perioada lunga si sala. In acest timp, am vazut multe lucruri...oameni care au venit la sala, si intr-o perioada foarte scurta de timp s-au dezvoltat, au facut o pauza relativ scurta(o luna, maxim 2), si nu s-a mi vazut pe ei nimic din ceea ce au obtinut, sau in cel mai bun caz, foarte putin.Radu, ceea ce trebuie sa decizi este de fapt, unde vrei sa ajungi:1. Sa fii sanatos si sa ai un corp bine lucrat(nu ceva deosebit)2. Sa ajungi sa fii ceva deosebit de musculos, sa moara femeile dupa tine...dar daca te lasi de meserie, sa dispara aceste lucruri foarte repede ;)