Jump to content
Guest Bogdan

800.000 de euro pentru un logo

Recommended Posts

Guest Bogdan
Posted

Compania de advertising “Wolff Olins” a lansat lunea aceasta logoul pentru Olimpiada de la Londra, pe care l-a descris drept inovativ si futurist. 1 an le-a luat celor de la Wolff Olins pentru a realiza simbolul si brandul.

De cand a fost lansat, a adunat doar critici. A fost realizata si o petitie care cere schimbarea logo-ului, semnata pana acum de peste 25.000 de persoane, care considera logo-ul “pueril” si “o rusine pentru Londra”.

Logo-ul vrea sa reprezinte intr-o varianta stilizata numarul “2012″, nu include imaginea obisnuita a celor cinci cercuri olimpice si nici vreun simbol al orasului Londra.

Nu va ingrijorati. Ca poate vor veni Jocurile Olimpice si pe plaiurile mioritice, si sa vezi atunci minune-de-logo.

Imagine IPB

Sursa: NewsFive

... mi se pare destul de interesant logo-ul, doar ca nu are legatura prea mare cu olimpiada...decat ca are cele 5 cercuri...voi ce parere aveti?

Posted

Logoul ii bun dar eu nu as da mai mult de 10 mi pe ea.Pot sa fac una mai faina in Photoshop

Trebuia mai mult blending, si nici asezarea nu e bine cum e acuma :rofl1:

OT:

Serios acuma, treaba e cam exagerata...poate ca au scris din greseala in loc de 8000 de euro 800.000 :dooh:

Posted

e mult (foarte mult) prea mult pentru asa ceva o.O pana si eu cred ca as fi facut unu mai bun in photoshop

Ps : daca tot n-au ceva bun de facut cu banii...sa mi-i dea mie =))

Posted

Mai bine ar da banii aia la un sarac cre nu are ce manca si eu zic ca sunt unii saraci care se pricep mai bine la desenat :)

Au prea multi bani si nu au ce face cu ei asta e logic 8-|

Guest Cola4
Posted

bani aruncati aiurea...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...