Guest Bogdan Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Compania de advertising “Wolff Olins” a lansat lunea aceasta logoul pentru Olimpiada de la Londra, pe care l-a descris drept inovativ si futurist. 1 an le-a luat celor de la Wolff Olins pentru a realiza simbolul si brandul. De cand a fost lansat, a adunat doar critici. A fost realizata si o petitie care cere schimbarea logo-ului, semnata pana acum de peste 25.000 de persoane, care considera logo-ul “pueril” si “o rusine pentru Londra”. Logo-ul vrea sa reprezinte intr-o varianta stilizata numarul “2012″, nu include imaginea obisnuita a celor cinci cercuri olimpice si nici vreun simbol al orasului Londra. Nu va ingrijorati. Ca poate vor veni Jocurile Olimpice si pe plaiurile mioritice, si sa vezi atunci minune-de-logo. Sursa: NewsFive ... mi se pare destul de interesant logo-ul, doar ca nu are legatura prea mare cu olimpiada...decat ca are cele 5 cercuri...voi ce parere aveti?
dev Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 De toata groaza pentru banii aia :rofl1: ... chiar ca merita schimbat ... cu asta se fac de ras
udvaritibor92 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Logoul ii bun dar eu nu as da mai mult de 10 mi pe ea.Pot sa fac una mai faina in Photoshop
Legacy Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Trebuie sa ma plictisesc putin si cred ca il fac si mai "futurist" decat e acuma si accept si bonuri de masa ^^
Ahilosu Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 daca inchid ochii si trag niste linii la nimereala pe o foaie o sa imi iasa ceva asemanator. si o faceam pentru mai putin :(
Dretmer Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Daca oamenii nau ce face cu banii si au prea multi nah ....
Tybork Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Logoul ii bun dar eu nu as da mai mult de 10 mi pe ea.Pot sa fac una mai faina in PhotoshopTrebuia mai mult blending, si nici asezarea nu e bine cum e acuma :rofl1:OT:Serios acuma, treaba e cam exagerata...poate ca au scris din greseala in loc de 8000 de euro 800.000 :dooh:
iNm Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 omg il faceam eu in paint pt 3 beri si o punga de chipsuri :(
Potyike Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Pai cineva care lucreaza de cel putin 4 luni in Photoshop zic ca face ceva mai frumos :)
ovidiu_vl Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 seamana cu Lisa Simpson facand sex oral word .. , chiar ca sa e :D :beer
Spiky2013 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 mi-aduce aminte de un colaj de-al meu pe cand eram la gradinita
_Robert_ Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 e mult (foarte mult) prea mult pentru asa ceva o.O pana si eu cred ca as fi facut unu mai bun in photoshop Ps : daca tot n-au ceva bun de facut cu banii...sa mi-i dea mie
Alexiano Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Mai bine ar da banii aia la un sarac cre nu are ce manca si eu zic ca sunt unii saraci care se pricep mai bine la desenat :) Au prea multi bani si nu au ce face cu ei asta e logic