frankie Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 RBD sunt niste ratati...am votat pt ca ne-ai rugat frumos :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagasaky Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Ti-am votat si eu ca sunt generos . Si pt. ca am IP Dinamic ti-am facut pe plac si am votat de mai multe ori ^^ . Si acum in legatura cu RBD : 1. M-am uitat 10 min (pura curiozitate nu ca mi-ar placea telenovelele) la un episod . Pur si simplu nu am putut sa suport tampenia... 2. Din nou din curiozitate am luat o melodie sincer nu am ascultat mai mult de 10 secunde (poate si pt ca e prea saltareata si oricum is penibile) . 3. Majoritatea celor cu "Oh my fu**ing god is RBD!!!!!!!!!!!!" sunt fete cu varste cuprinse intre 12-18 ani iubitoare de telenovele , culaorea roz si negru si cu mentalitatea de "Vreau sa fiu cool" sau mai pe limba mea mentalitatea de oaie (nu o lua ca pe o jignire Vexx am zis majoritatea nu totalitatea deci e posibil sa fie si exceptii ale caror gusturi muzicale nu le pot intelege). 4. Copie a ratonilor din Tokio Hotel care cred ca daca ii prind in Romania fac atentat terorist . Mai ales pe Billy ala care mi-a trimis unu o poza cu el pe net si m-a intrebat ce parere am (fara sa imi spuna ca e baiat) si am spus ca tipa arata bine :blink: dupa care radea ca prostul si nu stiam de ce pana am aflat ca e baiat (lol) . 5. Da mi se pare ceva penibil si RBD si cei care canta in RBD si influenta psihica care o are asupra fetelor (nu cred ca sunt prea multi baieti sa fim seriosi) . Bine ca prietena mea nu are acest microb (oricum o tratam eu <_< ) P.S: Da faza cu rugatul m-a "induiosat" :-S . Nu sunt chiar asa de rau cum par :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 nici macar nu pot sa-i numesc formatie pe panglicarii astia...lol efectul lor ptr mine tinde spre -1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DivinE Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Am Votat!Urasc RBD :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade2y Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Hate those...things...Am votat..vexule te astept cu berea :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zetulescu Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Am votat..sper sa castige..bafta....asti mi se par niste papagali...nu o sa mai auzim de ei la anu'..pariez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexiano Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Vota-si si eu :) :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Gata si eu :) , apropo amica ta a ajuns pe locul 4 .GoGoGop.s. : lasati lumea cu rbdu' --- sunt la varsta pubertatii si umbla hormonii prin ele. Ce vreti asa's fetele , fiecare la varstele astea mai fragede (12-17 ani) isi gasesc cate un Don Juan :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 nici sa n-aud de asa ceva , nu votez nimic ; si vad ca majoritatea de aici nu suporta fenomenul asta dar voteaza ... nu va inteleg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadyMonto Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 nici sa n-aud de asa ceva , nu votez nimic ; si vad ca majoritatea de aici nu suporta fenomenul asta dar voteaza ... nu va intelegPai post-ul de inceput a lui vexx a sunat destul de bine + ca as vrea sa castige o amica a unui user linkmania(decat alta :P ) + daca votez nu inseamna ca incurajez acest fenomen + tatuajul e destul de simpatic :P .Cum a zis si vexx : Daca doriti sa o votati Iar explicatia mea despre acest fenomen am dat-o in postul anterior :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rtk Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 am votat :DSa ii spui prietenei tale ca are sa dea o bere :>si eu urasc rbd Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANdy5 Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Voted urasc Rbd Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 nici sa n-aud de asa ceva , nu votez nimic ; si vad ca majoritatea de aici nu suporta fenomenul asta dar voteaza ... nu va intelegVeXX ne-a rugat frumos :) Putina bunatate ... din cate vezi toti uram RBD, dar votam pt. a ajuta ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alecs Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 VeXX ne-a rugat frumos :) Putina bunatate ... din cate vezi toti uram RBD, dar votam pt. a ajuta ;) mi-au dat lacrimile ... asta e ca mass-urile alea cu trimite mai departe gigi e bolnav de cancer si il poti ajuta facand nu stiu ce ... etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Nu e nici un cancer bai! nu votezi pentru nici o chestie necunoscuta...sau pentru ca esti mare fan RBD..doar il ajuti pe vexx sa-si ajute prietena sa castige un bilet...e chiar asa de greu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 --== LAST POST ==--OK ... whatever ... daca vrei votezi, daca nu, nu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tybork Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Nici mie nu`mi place...dar ma rugat sa o ajut...se duce cu o prietena..ehh nebunii de ale lor. :beer: pt totiAm votat si eu, sper ca nu degeaba ;) .Cate lucruri fac barbatii pentru femei :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vexx Posted June 8, 2007 Author Share Posted June 8, 2007 :beer: :beer: Vreau sa multumesc celor care m`au ajutat.Cu ajutorul vostru fata pleaca sa vada formatia aia.e foarte fericita. Fara ajutoru vostru nu reusea :beer: :beer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeX LuTHoR Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 N-ai pt. ce ;) We like 2 help ;) Felicitari Marianei Rotaru :right: Distractie placuta :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 :beer: :beer: Vreau sa multumesc celor care m`au ajutat.Cu ajutorul vostru fata pleaca sa vada formatia aia.e foarte fericita. Fara ajutoru vostru nu reusea :beer: :beer:deci...nu era prietena ta? iubita? era doar o amica? hmm...felicitari...frumos gestu...bine ca am putut ajuta si noi :right: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nagasaky Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Cam multe beri mai ales mie imi dai ca eu cand ma plictiseam intram si votam de plictiseala Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoBrA`19 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Am votat doar fiindca mai rugat tu.HATE RBD SUNT NITE RATATI. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
de7con Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Glad we could help :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
vexx Posted June 11, 2007 Author Share Posted June 11, 2007 Astazi de la ora 21:00 sau 21:30 are sansa de a aparea intr`o emisiune pe acasa alaturi de celelalte castigatoare...nu stiu sigur dar se poate. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLyMaKe Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 rbd mi se pare o porcarie...bft pt prietena ta Link to comment Share on other sites More sharing options...