Jump to content
vexx

O rugaminte

Recommended Posts

Ti-am votat si eu ca sunt generos . Si pt. ca am IP Dinamic ti-am facut pe plac si am votat de mai multe ori ^^ . Si acum in legatura cu RBD :

1. M-am uitat 10 min (pura curiozitate nu ca mi-ar placea telenovelele) la un episod . Pur si simplu nu am putut sa suport tampenia...

2. Din nou din curiozitate am luat o melodie sincer nu am ascultat mai mult de 10 secunde (poate si pt ca e prea saltareata si oricum is penibile) .

3. Majoritatea celor cu "Oh my fu**ing god is RBD!!!!!!!!!!!!" sunt fete cu varste cuprinse intre 12-18 ani iubitoare de telenovele , culaorea roz si negru si cu mentalitatea de "Vreau sa fiu cool" sau mai pe limba mea mentalitatea de oaie (nu o lua ca pe o jignire Vexx am zis majoritatea nu totalitatea deci e posibil sa fie si exceptii ale caror gusturi muzicale nu le pot intelege).

4. Copie a ratonilor din Tokio Hotel care cred ca daca ii prind in Romania fac atentat terorist . Mai ales pe Billy ala care mi-a trimis unu o poza cu el pe net si m-a intrebat ce parere am (fara sa imi spuna ca e baiat) si am spus ca tipa arata bine :blink: dupa care radea ca prostul si nu stiam de ce pana am aflat ca e baiat (lol) .

5. Da mi se pare ceva penibil si RBD si cei care canta in RBD si influenta psihica care o are asupra fetelor (nu cred ca sunt prea multi baieti sa fim seriosi) . Bine ca prietena mea nu are acest microb (oricum o tratam eu <_< )

P.S: Da faza cu rugatul m-a "induiosat" :-S . Nu sunt chiar asa de rau cum par :D

Gata si eu :) , apropo amica ta a ajuns pe locul 4 .GoGoGo

p.s. : lasati lumea cu rbdu' --- sunt la varsta pubertatii si umbla hormonii prin ele. Ce vreti asa's fetele , fiecare la varstele astea mai fragede (12-17 ani) isi gasesc cate un Don Juan :wub:

nici sa n-aud de asa ceva , nu votez nimic ; si vad ca majoritatea de aici nu suporta fenomenul asta dar voteaza ... nu va inteleg

Pai post-ul de inceput a lui vexx a sunat destul de bine + ca as vrea sa castige o amica a unui user linkmania(decat alta :P ) + daca votez nu inseamna ca incurajez acest fenomen + tatuajul e destul de simpatic :P .

Cum a zis si vexx :

Daca doriti sa o votati

Iar explicatia mea despre acest fenomen am dat-o in postul anterior :)

nici sa n-aud de asa ceva , nu votez nimic ; si vad ca majoritatea de aici nu suporta fenomenul asta dar voteaza ... nu va inteleg

VeXX ne-a rugat frumos :) Putina bunatate ... din cate vezi toti uram RBD, dar votam pt. a ajuta ;)

VeXX ne-a rugat frumos :) Putina bunatate ... din cate vezi toti uram RBD, dar votam pt. a ajuta ;)

mi-au dat lacrimile ...

asta e ca mass-urile alea cu trimite mai departe gigi e bolnav de cancer si il poti ajuta facand nu stiu ce ... etc

Guest Bogdan

Nu e nici un cancer bai! nu votezi pentru nici o chestie necunoscuta...sau pentru ca esti mare fan RBD..doar il ajuti pe vexx sa-si ajute prietena sa castige un bilet...e chiar asa de greu?

Nici mie nu`mi place...dar ma rugat sa o ajut...se duce cu o prietena..ehh nebunii de ale lor.

:beer: pt toti

Am votat si eu, sper ca nu degeaba ;) .

Cate lucruri fac barbatii pentru femei :D

:beer: :beer: Vreau sa multumesc celor care m`au ajutat.Cu ajutorul vostru fata pleaca sa vada formatia aia.e foarte fericita.

Fara ajutoru vostru nu reusea :beer: :beer:

Guest Bogdan

:beer: :beer: Vreau sa multumesc celor care m`au ajutat.Cu ajutorul vostru fata pleaca sa vada formatia aia.e foarte fericita.

Fara ajutoru vostru nu reusea :beer: :beer:

deci...nu era prietena ta? iubita? era doar o amica? hmm...felicitari...frumos gestu...bine ca am putut ajuta si noi :right:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...