Jump to content
vexx

O rugaminte

Recommended Posts

Posted

Salut!

Am o prietena care este pur si simplu disperata dupa aceasta formatie.Ea participa la un concurs pe acasa si daca se afla printre castigatoare se duce la concertul din Bucuresti.Este vorba despre votarea unui tatuaj...

Eu am votato fiindca stiu ca isi doreste mult sa ajunga acolo si asta e poate singura ei sansa.

Daca doriti sa o votati numele ei este Rotaru Mariana (tatuajul este un dracusor :D )..si se voteaza sub nume. http://www.acasatv.ro/concurs/tatuaj/

Va multumesc pentru ajutor

Si ce parere aveti despre efectul pe care il are aceasta formatie in randul tinerilor...?

Posted

am votat, esti dator cu o bere ;)) am rescris textu de confirmare de 5 ori pana am reusit :))

btw vezi ca daca ai rds si dai reconnect la net atunci mai poti vota odata :-"

Posted

Hmmm RBD ? Parerea mea e ca are un efect negativ, binenteles depinde de punctul de vedere al fiecaruia.Mie cel putin mi se pare o tampenie ce a infectat mintile tinerilor.Tipul acela ce mereu isi coloreaza parul este gay, s-a casatorit cu un baiat ... asa am auzit de la niste prieteni care sunt "super fani" RBD :blink: Ce exemplu e acesta pentru tineri ? vorbesc despre acel baiat gay din trupa ... Eu personal am o parere proasta despre aceasta trupa si despre fostul serial RBD ... si asta datorita gay-ului din trupa ... nush nu ma pot obisnui cu ideea de a fii un barbat gay ... :dooh: ... ceilalti membri nush ... nu am nici un fel de parere despre ei ... treaba lor ce fac.Eu nu am zis la nimeni sa nu asculte sau sas e uite la RBD.In fond si la urma urmei e decizia fiecaruia.In fine, am votat pt. Rotaru Mariana. :right:

Posted

Am votat-o :D

Daca vrei sa castige stai o zi nu iesi din casa si tot da recconect la net ca sa se schimbe ip si tot vei mai primi cate un vot =))=)) asa sigur va castiga =))

Bft ;)

Sper sa nu primesc warn pls :( doar editatimi mesajul daca am greist cu ceva :-"

Posted

Daca vrei sa castige stai o zi nu iesi din casa si tot da recconect la net ca sa se schimbe ip si tot vei mai primi cate un vot =))=)) asa sigur va castiga =))

pai nu ai greist dar ce ai zis tu e doar daca are ip dinamic 8-|

Posted

Multumesc celor care au votat.

Nu am ip dinamic..si cateodata tre sa bagi de mai multe ori codul (ca sa sa raspund la nedumeriri)

Serialu a fost ok sa zicem.Pt tineri.. rebeli... cooll...dar deja lumea a luat-o razna

Posted

ce naiba inseamna rbd si cu ce se mananca?

daca e ceea ce presupun ca e... atunci nu votez

LE:

Si ce parere aveti despre efectul pe care il are aceasta formatie in randul tinerilor...

same shit as with Tokyo Hotel, sunt de kko si nu rezista mai mult de 6 luni (poate nici atat), nush ce naiba vad aia la o trupa care canta niste muzica a caror versuri nu le intelegi...

multi habar nu au ce inseamna "coche" sau "mui bonita"

Guest Bogdan
Posted

Voted Rotaru Mariana :D

Same! cat despre RBD...nci nu am ce spune :blink:

P.S: e pe locu 4 prietena ta la doar 60 de voturi de locu 7....baga mare zilele astea ca imediat e gata concursul! :D

Posted

hahaahaha, am si eu cateva in clase cu curele, salopete, sau haine RBD, mi se pare extrem de penibil (din cate am inteles este telenovela :o) si cand le mai vezi cat sunt de mandre ca poarta si ele un brand .... nu dau 2 lei pe ele.

Guest Bogdan
Posted

am uitat sa va povestesc ceva...din semestrul 2 de anu asta.. conducerea unui liceu din targu mures...a pus uniforme la elevi ca la ametitii aia din serial...deci mi se pare o porcarie...plus lipsa de originalitate :blink:

Posted

Nici mie nu`mi place...dar ma rugat sa o ajut...se duce cu o prietena..ehh nebunii de ale lor.

:beer: pt toti

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...