[G.U.N.I.T]Ahile Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Vreau sa-mi cumpar niste dogtags de pe acest site www.dogtagsonline.com si plata se face prin card.Vreau sa stiu daca pot fi sigur ca nu e o smecherie si ca o sa primesc lantul dupa ce il comand nu sa ma trezesc fara bani :( Multumesc :)
Potyike Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pai uitate ca este si serviciul PayPal care e securizat foarte bine :)
1/2 Man 1/2 Amazing Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pt atata nu are rost sa te complici prin internet. La tine in oras nu exista magazin cu produse militare? EU mi-am luat din orasul meu (Oradea) un dog-tag autentic cu 15 RON
_Robert_ Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 pt atata nu are rost sa te complici prin internet. La tine in oras nu exista magazin cu produse militare? EU mi-am luat din orasul meu (Oradea) un dog-tag autentic cu 15 RON word si eu mi-am luat de la mare cu 10 ron :nanana: Ps : eu nu stau in Oradea .
[G.U.N.I.T]Ahile Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 si eu stau tot in Oradea Imi spui de la ce magazin plz???Dar inscriptiile ti le-ai facut la bijutier?
1/2 Man 1/2 Amazing Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 bine mai G-Unit :)exista un Military Shop cum mergi de la magazinul Crisul spre gara ( langa hotelul Atrium sau cum ii zice). Iar pt inscriptie, este in Lotus langa Artima (in capat) un magazin care se ocupa cu inscriptii ;)
[G.U.N.I.T]Ahile Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Uite care-i treaba baieti:Euo sa-mi iau de pe site ca ma costa 11 $ totul.Sias vrea sa-mi spuneti cum efectuez plata prin card?Ma duc la banca si ce fac?
[G.U.N.I.T]Ahile Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dretmer am zis ca-mi iau dar cum fac?Ce fac ca am card dar nush cum sa platesc ?
Nagasaky Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Lolz te duci la banca depui bani pe card (in cazul in care nu ai) dupa care te duci pe site iti va cere numarul cardului si inca niste date . Dai OK/Accept . Si astepti . Ai grija nu te apuca sa completezi datele la misto . Adresa si toate cele trebuie sa fie REALE .
westy8998 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ok......am cautat pan tot orasu si n-am gasit dogtags:(( singura mea intrebare este aceasta....Din ce material sunt facute si daca se merita sa comand online ????