Jump to content
..:: TOBLE ::..

graffiti

Recommended Posts

Posted

C discutii ilegale? Sau nu ai auzit si d astfel d "concursuri"? Dak vrei sa sti, peretele salii d sport al lic Al. I. Cuza a fost facut d cativa profesionisti, pt k s-a saturat conducerea d mazgaliturile amatorilor si a "deschis portile", le-a dat c le trb si s-au pus la treaba. Asa si aici, e ceva controlat, nu un act d vandalism <_< Unii privesc graffiiul si k o forma d arta <_<

Deci nu este ceva ilegal zano, nu-l trimite sa citeasca regulile cand nu sti despre c e vb, ok pumpkin? ;;)

Posted

Respect pt toti cei care stiu sa deseneze cu spraiul ( multi se vor putin stiu ) ii putem spune arta urbana , ii putem spune "renasterea" colorata a oraselor gri ii putem spune oricum doar act de vandalism nu-i pot spune, sunt multi care scriu Virgil + Zoe = f&$@i asta se cheama vandalism. Daca voi avea vreodata niste pereti exteriori ii voi incuraja pe cei talentati sa ii picteze si odata la an le dau spraiuri sa deseneze altceva.

Posted

C discutii ilegale? Sau nu ai auzit si d astfel d "concursuri"? Dak vrei sa sti, peretele salii d sport al lic Al. I. Cuza a fost facut d cativa profesionisti, pt k s-a saturat conducerea d mazgaliturile amatorilor si a "deschis portile", le-a dat c le trb si s-au pus la treaba. Asa si aici, e ceva controlat, nu un act d vandalism <_< Unii privesc graffiiul si k o forma d arta <_<

Deci nu este ceva ilegal zano, nu-l trimite sa citeasca regulile cand nu sti despre c e vb, ok pumpkin? ;;)

De fapt aproape toata sala e facuta, doar in spate mai lipseste, poate o sa faca si acolo ptr ca sunt prea marfa :cool2:

Posted

am si eu niste prieteni care faceau asa ceva pana intr-o seara cand i`a prins politia =))))) parca au luat vre-o 20 de mil amenda toti 6 sau 7 cati erau :)) pt niste desene ... da tot nu s-au potolit :D

Posted

:( in parc mai greu cu peretii.

demonstratia nu s-a mai tinut pt k au fost "foarte punctuali" baietii.

in + se plangeau k nu-i lasa sa se dea p rampe si knd le-am facut rost d autorizatie pt eveniment, s-au trezit k vor bani , d park noi urma sa-i tinem in kldura fara pic d "tratament" . vroiam sa ne adresam pustilor intre 14- 18, de obicei d ziua copilului nimeni nu-i mai baga in seama si p ei.

Posted

Deci este ilegal atat timp cat proprietarul permite asa ceva sau daca te PLATESTE acel proprietar sa-i faci. Adica ceea ce ai zis TU. Eu nu aveam de unde sa stiu, Toble a zis sa desenati, fara detalii, fara nimic. Tu ce ai fi inteles?

Posted

Pai cand nu sti deobicei intrebi si dupa aceea sari la gatul omului ;;)

P.S. vezi k ai facut unele greseli, dak tot vrei sa ne luam d oameni, ma iau si eu d tine ;;)

Deci este ilegal atat timp cat proprietarul permite asa ceva sau daca te PLATESTE acel proprietar sa-i faci

O prop in mod normal nu se incepe cu "deci", este legal nu ilegal atat timp cat...

Toble a zis sa desenati, fara detalii, fara nimic. Tu ce ai fi inteles?

Se pare k am inteles ceea c trb, din cate vezi a fost ceva complet controlat si legal ;;)

Posted

maine un panou intreg de "mazgalit" in Parcul IOR (A.I.Cuza ) doritorii sa posteze sa luam legatura. 10x

Deci este ilegal atat timp cat proprietarul permite asa ceva sau daca te PLATESTE acel proprietar sa-i faci. Adica ceea ce ai zis TU. Eu nu aveam de unde sa stiu, Toble a zis sa desenati, fara detalii, fara nimic. Tu ce ai fi inteles?

care proprietar mai nene. ti se pare k am dat un nume ceva? era 1 iunie... le-am zis copiilor unde sa vina la jok ;)).

Guest Zedow
Posted

erm...cel care a facut pozele sa da in H q MTBul cumva?-dak da hello din partea unuia si a lu spike

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...