DivinE Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 N-am avut probleme...primesc mereu facturile de la RDS. Sunt sigur ca o firma concurenta i-a sabotat.
Und3rC0v3r Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 in bucuresti...cu tot cu firma de curierat n'am mai primit factura de un an :)
TrC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 La mine este cel mai frumos ... primesc factura online .Le-am dat adresa de email iar ei imi trimit factura prin yahoo.
Joop Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 pana luna trecuta nu veneau facturile si tipa de la ghiseu mi-a explicat problema cu curiero. luna trecuta au sosit toate dar le-au lasat in afara cutiei postale, puse pe calorifer. luna asta am fost mai norocos: am gasit-o in cutie, dar se pare ca cineva o citise inaintea mea ce putin e bine ca avanseaza.
Sabin Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Trist... Va trece mult timp pana vor putea plati romanii toate facturile si vor avea acces la contul lor bancar online.
Daedalus Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 RDS... Suna a gol. De-acum incolo nu ma mai obosesc sa platesc factura daca nu primesc instiintare.
ChoWdeR Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 ce nesimtzitzi shi suntem in UE. nu prea cred ca mai e tzara care face "PORCARIA" asta
Frankenstein Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 a aparut si pe siteul realitatea: http://www.realitatea.net/65315_Facturi-ar...-la-canal-.html
Alvin Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Oare undeva in lume se mai intampla asa ceva?Damn this country....**ck! :sef:
Guest halfsun Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 da dobitoci care au uitat ca a face altceva cu scrisorile(sau facturile dupa caz) decit ceea ce este normal sa faci(adica sa le duci la destinatie) si esti gasit vinovat poti sa faci si ceva (intre 6 luni si 2 ani cred nu mai stiu) puscarie. asa e legea. stiu chestia asta pentru ca acum un an am fost la un interviu la firma curiero si una dintre intrebarile pe care le-am pus a fost "ce mi se poate intimpla daca eu arunc plicurile?". raspunsul a fost "inchisoare". dar ei au mentionat ca nu se poate acest lucru pentru ca ei au un sistem de monitorizare al agentilor care se ocupa de treaba asta. dar se pare ca nu prea functioneaza acest sistem... bine ca eu sint din craiova si ca factura nu intirzie...prea mult
Guest Blaidy Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Voi chiar credeti ca aia sunt asa de tampiti incat sa le arunce pe unde le vine ? cineva a facut o gluma proasta ...Daca le ardea era mai bine :rofl1:
LeNaRiO*PO Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nu inteleg de ce va mirati..Am mers si eu odata la Constanta la niste rude...si cam aceeasi situatie..desfacute si puse deaspura cutiilor postale , majoritatea cadeau pe jos..ROMANIA - TARA TUTUROR LUCRURILOR POSIBILE SI IMPOSIBILE !
ShadyMonto Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 ROMANIA - TARA TUTUROR LUCRURILOR POSIBILE SI IMPOSIBILE !Iubesc tara asta :wub:
Abistoux Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Scuze de OFF dar .... )))))))))))) Romania e tara cea mai bogata, DE CE? care ghiceste raspunsul primeste de la mine o cartela de 10 $ sa-si ia steam.
kazmo Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Scuze de OFF dar .... )))))))))))) Romania e tara cea mai bogata, DE CE? care ghiceste raspunsul primeste de la mine o cartela de 10 $ sa-si ia steam. let me guess: de 2000 de ani se fura si inca mai e? on-topic: daaamn, i-am zis la wise sa nu mai mearga beat la munca, uite ce se-ntampla. dratz. (lucreaza la curiero constanta)