Frankenstein Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Uitati-va aici si comentati: http://www.arhiblog.com/curiero-saboteaza-rds-ul
knoxuletz Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Uitati-va aici si comentati: http://www.arhiblog.com/curiero-saboteaza-rds-ul :ceuameni: doamne,cata nesimtire si hotie in tara asta ! Oamenii isi primesc salarul pentru ca li se rupe de facturile concetatenilor ! Pfff ... tara de plantat canabis romania asta ! shame on ppl !
ShadyMonto Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 LOL ! Bine ca nu am treaba cu astia de la Curiero .
Abistoux Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dumnezeule mare, cata nesimtire atat din partea curiero cat si din partea RDS. Ai dreptate la faza cu caserita, si mi-e mi-a zis ca vine cu intarziere, de 4 luni nu mai vine nici o factura RDS, nimic. !!!! si stau si in Baia Mare, nu in constanta !
FGB Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Dumnezeule mare, cata nesimtire atat din partea curiero cat si din partea RDS. Ai dreptate la faza cu caserita, si mi-e mi-a zis ca vine cu intarziere, de 4 luni nu mai vine nici o factura RDS, nimic. !!!! si stau si in Baia Mare, nu in constanta !Dumnezeule mare, cata nesimtire atat din partea curiero cat si din partea RDS. Ai dreptate la faza cu caserita, si mi-e mi-a zis ca vine cu intarziere, de 4 luni nu mai vine nici o factura RDS, nimic. !!!! si stau si in Baia Mare, nu in constanta !+1
DoX' Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ce va mirati asta tare ?Asa ceva doar in romania poti sa vezi :-<
FGB Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ce va mirati asta tare ?Asa ceva doar in romania poti sa vezi :-<word :tiphat:
Potyike Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ai de capu meu... si cand va dati seama ca suntem in uniunea europeana.. :)
[Creator] Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Rau sa ajuns...PS:Crezi ca Uniunea Europeana poate schimba o mentalitate si o gandire aiurea.?
Ahilosu Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 probabil ceva procese, bani dati de curiero respectiv faliment si o luam de la capat :)
frankie Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [AHHAHAHA.... ]Doamna Marieta, va rugam sa nu mai asteptati factura. Va multumim, conducerea !
uLise Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 foameaaaaaaa de bani , alti mor de foame si sunt arestati pt lucruri infime si astia stau la furat fara sa pateasca nimic
iNm Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 In Oradea nu am nici o problema cu factura RDS si in plus se poate plati si fara ea direct la ghiseu :P. Oricum probabil vor schimba firma de curierat :)
techno Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 mi se pare dubios.. cred ca asta era unul de la curiero
Guest Bogdan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 acum inteleg de ce nu primeam factura :D !parerea mea...o firma concurenta curiero a facut asta...or fi luat ei facturile de prin blocuri si au facut filmuletu.Cel putin in targu mures nu am probleme cu factura...curiero e firma destul de serioasa...cred
Tybork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 In concluzie...daca mai asteptati dupa facturile voastre de la RDS, mai bine il cautati pe marginea orasului :error:
Lancelot Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ok..dar asta cred k stimuleaza lumea sa se apuce de puzzle...Eu unul am renuntat sa mai astept facturile la RDS sau Orange a long time ago :)
Frankenstein Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 parerea mea...o firma concurenta curiero a facut asta...or fi luat ei facturile de prin blocuri si au facut filmuletu.Cel putin in targu mures nu am probleme cu factura...curiero e firma destul de serioasa...sigur concurenta a facut asta!Nu cred ca ar fi cineva in stare sa faca asta, oricat de mare concurent ar fi cu acea firma curiero.
Guest Bogdan Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Or fi atat de tampiti incat sa arunce la intamplare zeci de facturi? in loc sa le distribuie...sincer nu prea cred...oricum...their problem!
DoX' Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Oricum daca se va afla curierul care a aruncat plicurile va primi o amenda destul de mare si pe deasupra va fi dat si afara :D