Jump to content
LeX LuTHoR

Need some help !

Recommended Posts

Am o problema ... Am avut CS 1.6 instalat pe comp de acu 2 saptamani cand am reinstalat Windowsul ... a mers perfect, nu am avut treaba ... si aseara dintr-o data mi-a iesit din joc ... am intrat iara si pe orice server imi zicea "Connection to server timeout" ... Am reinstalat CS aseara ... a mers, m-am jucat toata noaptea ... acum cand am venit de la sc, iara imi face aceleasi faze ... Care e problema ? Din ce cauza se intampla astea ? Am refacut conexiunea de net si tot degeaba ... Puteti sa imi spuneti cum se poate rezolva ?

Sry ca nu am postat unde trebuie :oups:

Link to comment
Share on other sites

Jucam cu SkuLL CrusHeR si intradevar am fost ars mai demult pt. nickul asta de catre [art]dumi ... si de mai inca unu kn0wNNNN~ , ca vezi doamne am copiat nick'ul unui alt player .... damn, nick'ul asta il am de cand ma stiu ... pe toate jocurile l-am avut ... si acum am fost nevoit sa il schimb ca tot primeam BAN'uri de la [art]dumi .... si ultimele dati am jucat tot cu SkuLL CrusHeR, nu ma las calcat in picioare de [art]dumi ... am si eu orgoliul meu sa zic asa ... nu o sa imi schimb nick'ul pt. nimic in lume ... asta e nick'ul meu si asta il folosesc ... oricum m-am obisnuit cum intru pe server se gasesc cativa care se iau de mine ... ca nu sunt eu SkuLL CrusHeR, ca sa-mi schimb nick'ul imediat daca nu vreau BAN si chestii dinastea :ceuameni: :violent: Nici macar nu il cunosc pe SkuLL CrusHeR de care zic ei, nu l-am vaz. niciodata pe niciunul din sv. de CS :blink: Nasol dar, asta e :( Daca se poate face ceva in privinta asta, va rog faceti-o :pray: .Multumesc.

Link to comment
Share on other sites

OMFG ! :angry1: Iarasi se i-au astia de mine :hair: Nu mai suport ... DivinE fa ceva daca se poate PLZ ! :pray: Ca nu mai suport cum intru pe server sa se ia cate unul de mine ca de ex. acum 5 min FK | pinkBEAR cu gura mare, ca iara eu "copiatorul de nick'uri", ca nu stiu ce, ca blah blah blah ... jigniri, ETC.

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...