never Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ce naiba e BiteFight? imi tot trimit astia pm-uri cu site-ul ala...
Scorpio[Evil_Klan] Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 un joc on line ... www.bitefight.ro ... am renuntat in 2 zile ... bleah
Lexa Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 mi-a dat si mie unu pm, cica need blood pls oO. Primeste userul nu stiu cati litri de sange de la fiecare IP si creste in "grad" presupun. oO
ShadyMonto Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ce naiba e BiteFight? imi tot trimit astia pm-uri cu site-ul ala... E un joc RPG online , cu grafica text gen o-game(asta e mai cunoscut) sau ala cu droguri si mama lor. Povestea : lupta dintre Varcolaci vs. Vampiri. In principiu sunt 2 rase (varcolaci si vampiri) ..tu te dai de parte uneia dintre ele...si incepi sa faci raiduri(adik alea cu L de sange/carne) + atacuri la rasa opusa + te poti angaja la cimitir . Astfel strangi gold si iti gradezi skillurile/armele/ascunzatorile creezi aliante ..bla bla.. cu scopul de a devenii cel mai bazat (adik de a urca cat mai sus in clasament). Pt amatorii genului e destul de atractiv .... insa in acelasi timp e destul de enervant fiind lipsit de logica in timp ce ataci useri de rasa opusa.(adik in cele mai multe cazuri ai mai mari sanse sa te bata unu mult mai slab decat tine---si viceversa) Momentan sunt peste 30.000 de useri pe primu' server. ------------Sper ca te-am lamurit------ :readthis:
Lancelot Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hmm..am jcuat si eu un pic...e praf..sunt jocuri gen browse mult mai misto ca asta
Legacy Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 e un fel de ghiduluniverstitailor numai ca le dai nush ce gold sau ce o fii ... la un joc de copiii in care poti fii varcolac si vampire , parca .... dar te plictisesti dupa cateva zile
de7con Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 S-au luat dupa jocul international, mda... ce nu face romanu pt atentie <_<