BlueEnergy Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Am si eu cd-urile originale cu Warcraft 3 Reign of Chaos si Frozen Throne. De fiecare data cand vreau sa joc w3 imi cere cd-ul si mereu m-am folosit de cd-uri. Joc mult w3 pe battle.net si in seara aceasta cd-ul cu reign of chaos s-a rupt cand am incercat sa-l scot din carcasa. De ceva vreme s-a crapat cd-ul fiindca nu am fost atent cand il scoteam din carcasa insa acum s-a rupt si nu ma mai pot folosi de el. Problema mea e ... vreau si eu ceva ca jocul sa fie non-cd. Adica daca se poate sa nu-mi mai ceara cd-ul cand vreau sa intru in joc. Repet... am cd-urile originale si cd-key-urile de la ele. Daca imi poate da cineva un sfat va rog frumos postati aici sau dati-mi un PM. Va multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
demonium Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Hmm... aduce putin a warez... putin mai mult as putea adauga. Nush daca cei de la Blizzard sunt in masura sa rezolve problema (tinand cont k nu exista warranty pentru asa ceva). SIngura solutie pe care o intrevad este exclusiv prin warez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueEnergy Posted May 10, 2005 Author Share Posted May 10, 2005 Nu stiu ce inseamna warez. Nu radeti de mine insa nu sunt prea priceput intre alea calculatoarelor cu toate ca am calculator de aproape 2 ani. Majoritatea timpului mi l-am alocat jocurilor pe calculator si prea putin sa ma documentez cat de cat despre ce inseamna un calculator si cum te descurci daca se iveste vreo problema. Oricum pana una alta am gasit o rezolvare... am bagat celalat cd de la w3, Frozen Throne, si merge sa intru in joc. Oricum daca ma lamureste si pe mine cineva cum as putea sa ma joc w3 fara sa tot bag cd-ul de fiecare data nu pot decat sa va multumesc pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Dre. Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ,,Oricum daca ma lamureste si pe mine cineva cum as putea sa ma joc w3 fara sa tot bag cd-ul de fiecare data nu pot decat sa va multumesc pentru ajutor!,, Poti sa-ti faci (cu CD space) un cd-rom virtual, CD-ul pe care ai jocul (cel care trebuie sa fie in cd-rom) il faci ISO cu acelasi program, si apoi il joci din cd_rom_ul virtual. Chestia este ca uneori, trebuie neaparat instalat tot din virtual, dar mie mi s-a intamplat sa merga instalat normal din cd-romul clasic si sa joc cu cd virtual. :banana: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nwradu Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Poti sa-ti faci (cu CD space) un cd-rom virtual, CD-ul pe care ai jocul (cel care trebuie sa fie in cd-rom) il faci ISO cu acelasi program, si apoi il joci din cd_rom_ul virtual. Chestia este ca uneori, trebuie neaparat instalat tot din virtual, dar mie mi s-a intamplat sa merga instalat normal din cd-romul clasic si sa joc cu cd virtual. :banana: Pai omul nu mai are CD-ul, ca l-a impartit in doua sau mai multe bucati. Ai nevoie de un noCD patch. Acestea nu sunt ilegale cata vreme ai cd-ul original (in fond dupa ce ai cumparat jocul nu te poate obliga nimeni sa stai neaparat cu cd-ul in unitate, si daca poti descoperi o metoda prin care sa nu-ti mai ceara CD-ul, e ok). Metoda este urmatoarea: te duci la www.gamecopyworld.com si cauti Warcraft 3, apoi iei patchul de noCD pt versiunea pe care o ai tu. Asta e legal numai daca ai cumparat jocul original in prealabil, dupa cum ziceam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueEnergy Posted May 11, 2005 Author Share Posted May 11, 2005 Da... am jocurile cumparate din tzara la inceputul anului trecut. Am dat pe amandoua cd-urile in jur de 2.800.000 de lei. M-am uitat mwradu pe site-ul pe care mi l-ai recomandat si la warcraft 3.... " No-CD & Fixed Executables for this game are not available @ GameCopyWorld"! Mersi mult oricum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky13 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 te pot ajuta eu , cauta-ma pe Y!M : codrut_75 si io joc pe b net fara cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Dre. Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Oricum daca ma lamureste si pe mine cineva cum as putea sa ma joc w3 fara sa tot bag cd-ul de fiecare data..... Oricum pana una alta am gasit o rezolvare... am bagat celalat cd de la w3, Frozen Throne, mwradu... le eu i-am sugerat o solutie la ce a cerut, era doar o sugestie, dar nu poate cea mai buna, vad ca tu ai venit cu alta mai buna, eu nu am stiut-o, ce i-am sugerat eu era pentru ce a cerut el, oricum e liber sa aleaga ceea ce e mai bine pentru el. Si daca vin mai multi cu solutii diverse e bine ca are omul de unde sa aleaga. Nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...