knoxuletz Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Salve ! Propun o chestie misto pe forum :D ideea e ca unu dintre noi incepe "o poezie" dupa care altii continua cu un nou vers. Versul trebuie sa aiba inteles si sa fie in concordanta cu fraza anterioara + sa constituie o rima ! :) Am sa incep eu: A fost odata ca-n poveste,P.S. sper sa va placa, GL ! :nanana:
THuG-Radu Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A mai fost un topic, a ajuns la muuuulte pagini, 3 words story parca era numele topicului ! :)O sa fie inchis, pt. ca incurajeaza spam`ul. :) Sry daca te`am dezamagit ! :D
knoxuletz Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 A mai fost un topic, a ajuns la muuuulte pagini, 3 words story parca era numele topicului ! :)O sa fie inchis, pt. ca incurajeaza spam`ul. :) Sry daca te`am dezamagit ! :Dahamz .. nu`i stres ! :) nu l`am gasit la search de aia l-am propus ... :) :wub: raducu :nanana:
Lexa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Un spammer mare, "care este"si cam atata din poveste. :Dcaci, presupun ca va fi inchis :P
Thade Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 caci, presupun ca va fi inchis :Psi tu ai fost prea precis
Fane Spoitoru Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 cand ai zis k v-a fi inchis p.s mai e un topic la fun mainia chiar 2 daca ma gandesc bine :D
IceMan Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Imi pare rau, astfel de topicuri nu sunt incurajate. Au mai fost inchise si altele, in plus este la FunMania unul asemanator.