Thora! Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Este ilegal sa filmezi un om fara acordul sau.Presedintele este OM atunci cand nu este la serviciu. Cand este presedinte e datoria lui sa fie prezentabil. In masina lui, alaturi de nevasta lui, are dreptul sa injure cat vrea el.Ce FAC, ZI DE ZI, acesti reporteri este o nesimtire, o invadare a intimitatii si, mai presus de toate, ilegal.Si cand a lasat OMUL ( :blink: ) basescu sa se inteleaga ca nu vrea sa fie filmat?. Parea chiar ca ii place, ii arata la obiectivul telefonului parte din cumparaturi. Brusc, dupa 5 minute de discutii mondene comportamentul s-a schimbat RADICAL. Ceea ce tine mai degraba de latura psihiatrica a medicinei. Vrei un un presedinte bolnav psihic? Ok, dar nu da vina pentru asta pe un jurnalist.Esti penibil black.Tu daca esti stresat si vrei intimitate te duci la meci pe stadion?
never Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 1. esti prea orbit de "Basescu" fara sa poti argumenta logic nimic; Mie mi-e indiferent de basescu si ce face in viata privata, ma intereseaza ce face in timpul "serviciului". Ma deranjeaza faptul ca parlamentul a cheltuit mai bine de 18 mil lei cu referendumul degeaba. Singulul lucru care agreez la el este ca vrea sa se implice in politica mai mult dcat ii permite functia. Orice cetatean roman, care indeplineste conditiile prevazute de lege si care: - este echilibrat si normal pshic - nu este coleric - nu foloseste violenta (de orice natura, inclusiv verbala) pentru a-si indeplini scopurile - are un minim de relatii si recunoastere IN AFARA TARII - poate face ca Romania sa fie in circuitul tarilor europene - sa imi dea dreptul la demnitate ca cetatean roman And who might that be? Mie imi suna a utopie... LE: nu exista om care sa intruneasca toate caracteristicile enuntate de tine. Ca sa ajungi presedinte trebuie sa lingusesti multi natarai sus-pusi, doar suntem in Romania... sau nu mai stii cum era pe vrema lui ceasca? poate nu am auzit/citit/vazut eu... da-mi si mie un exemplu unde cineva si-a dat demisia a doua zi pt ceea ce a facut base... si sa fie functionar important in acea tara. LLE: cu riscul de a luat warn si suspend, Thora!, pentru toate jignirile pe care TU le-ai facut pe forum asta catre useri, imi permit sa te jignesc, MAI DU-TE-N PULA MEA DE SCLAVA I like him... he should be our next president... :clapping: ... good work :right: :whistle:
Thora! Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Nestle, daca ai inteles macar partea cu logica, tot e bine.Inainte sa te intereseze ce face presedintele "la serviciu", ar trebui sa te intersezi ce ar trebui sa faca presedintele la serviul de la Cotroceni. Iti spun eu, din ceea ce ar trebui sa faca, nu face nimic. Principalele indatoriri ale presedintelui sunt de natura politicii externe ale Romaniei. Atata vreme cat cele mai importante actiuni si vizite la nivel inalt ale presedintelui Romaniei in cei 2,5 ani de domnie au fost la Podul de la Maracineni, Presedintele si-a luat salariul degeaba.Daca tot ai inceput sa pricepi logica, crezi ca dupa faza cu tiganca, pasarica si telefonul, vreun demnitar din tarile unde ei isi dau a doua zi demisia pentru chestiile astea va mai accepta o vizita in Romania, sau sa il invite pe basescu in vizita?Deci, inca cel putin 2,5 ani Romania va fi la groapa de gunoi a politicii europene. Daca voi credeti ca asta e motiv "de smecherie"...Da, si eu traiesc in aceleasi fecale ca toti ceilalti cetateni ai Romaniei, dar macar eu am demnitatea sa spun ca nu imi place, nu sa mimez stari euforice pe tema asta.And who might that be? Mie imi suna a utopie...Pai daca toti cei ~ 12 milioane de prezidentiabili sunt bolnavi pshihici, colerici, violenti, avand comportament deviant, fara relatii externe, nerecunoscut pe plan extern, nonvalori, fara a putea reprezenta demn tara la intalniri externe, atunci discutam degeaba... nu basescu e salvarea ci bomba atomica.
Lexa Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Deja o dati in diverse, si cu muuuuuuuuuuuuulttttttt deasupra ontopicului. Toata faza era ca Basescu a zis ce a zis, iar acum discutati altceva... :blink:
blk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Thora pui prea mult patos in ceva ce nu iti aduce niciun bine. Las-o mai moale. Fiecare cu parerea lui.Ajungi sa insulti oamenii si chiar presedintele tzarii (facandu-l nebun) pentru ca s-a suparat ca nu poate sa iasa la cumparaturi cu nevasta-sa fara sa fie asaltat de 20 reporteri precum hunii.
Fane Spoitoru Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 f bine i-a facut eu unu nu prea suport reporteri astea care se baga in seama cu japca si nu inteleg cand l-i se spune sa nu mai filmeze sau sa inregistreze
RaifalM3n Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 am avut destui presedinti "corecti " cu "educatie " si romani de mare clasa imbracati la 4 ace si uite unde am ajuns..poate un om mai ' din popor ca base' va schimba ceva...ma axez pe acel "poate" ;)le: omg thade...not you..damn neai facut un bine tuturor :\
WaH ^ MaTuX Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 (edited) cu riscul de a luat warn si suspend, Thora!, pentru toate jignirile pe care TU le-ai facut pe forum asta catre useri, imi permit sa te jignesc, MAI DU-TE-N PULA MEA DE SCLAVA ps: nu a fost propaganda electorala, stai calma si yo cu riscu de warn / suspend braileanu meu are dreptate, ai -edited- Thade :right: sunt fanul tau thora vezi poate ai treaba si noi te retinem pe forum ;) EDIT :rofl1: poate ai si tu nevoie, ca numai aiureli vorbesti esti penibila cat despre basescu, urat din partea lui, chiar nu ma asteptam PS: o sa ma apuc de spam, ca dupa spusele unuia de pe forum, ca sa am si yo un thread de LMA imi trebuiesc cel putin 5000 posturi :rofl1: :rofl1: :rofl1: cont suspendat Edited June 5, 2007 by Kitte
blk Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 BTW.NU EXISTA OM PE LUMEA ASTA care sa nu injure macar in gand sau in particular. Sa il faci "om de mahala" pentru ca a injurat in masina lui e o aberatie. Inseamna ca si eu si tu (cel care citesti) si thora, si sp4wn si tot forumul si tot globul sunt oameni de mahala.Cel care spune ca nu a injurat niciodata e un mincinos total. Daca faptul ca injuram in particular ne face oameni de mahala, suntem o planeta pierduta.EDIT. mi-l si imaginez pe marele orator Churchill cum facea in biroul sau .. "fucking natzis.." da.. era un om de mahala daca un reporter fara viata l-ar fi inregistrat atunci.
napstar77 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 3. ce a incalcat basescuIn decurs de 5 minute, presedintele a comis : o hatuire sexuala, o talharie si o discriminare pe motive rasiale. Fara indoiala ca pentru urangutanii care populeaza Romania, a comite in 5 minute 2 infractiuni si 1 contraventie contituie motiv sa mai creasca 5 procente in sondaje.Si daca va uitati mai atenti vedeti si cum Basescu chiar o violeaza pe sarmana reporteritza si mai era un card confiscat pe care se vedea cum toata familia reporteritzei a fost exterminata de trupele de marinari ninja a lu' Basescu. Is bun huh ? Spielberg ma cheama. God damn paparazzi ! A fost odata Bush in vizita la cancelara Germaniei ( gloaba aia, stiti voi ). Si fata noastra statea la birou , scria ea in agenda ei "Draga agenda .. " . Si in timp ce scria ea fericita acolo vine Bush, si incepe si o maseaza pe dansa,asa tandru cum e el,. Asta pfoaaaaaa a sarit de parca a fost muscata de sarpe. A doua zi ce scria presa ? " Bush violatorul !!! " :rofl1: Si Bush nu a schimbat nimic la imaginea Statelor Unite. SUA a ramas printre cele mai iubite destinatii pentru majoritatea emigrantilor. Nu mai veniti cu bullshit de genu ca presedintele e imaginea tarii, ca nu presendintele face tara ci locuitorii ei ! Si in Romania pot sa te filmez cat vreau in spatiu public, doar in privat este interzis, deci n-am voie sa te filmez sub dush la tine acasa ( de ex. ) kk ?
Guest Blaidy Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Normal ca a injurat dar poti foarte bine sa injuri in gand ... @Thora ai si tu dreptate prin unele parti dar prea incepi sa jignesti oamenii. @Thade nu cred ca era nevoie de asa ceva dar fiecare are dreptul la exprimare :D Marinaru imi era antipatic, acum nu mai am ce sa zic decat ca : cum il prind pe strada sau intr-un magazin ceva ii rup capul cu tot cu nevastasa A fost odata Bush in vizita la cancelara Germaniei ( gloaba aia, stiti voi ). Si fata noastra statea la birou , scria ea in agenda ei "Draga agenda .. " . Si in timp ce scria ea fericita acolo vine Bush, si incepe si o maseaza pe dansa,asa tandru cum e el,. Asta pfoaaaaaa a sarit de parca a fost muscata de sarpe. A doua zi ce scria presa ? " Bush violatorul !!! Hahah ce violator ma ? mai tarziu a si omorat-o pe respectiva :rofl1:
DivinE Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Mi se pare normal ca Thade sa reactioneze asa. Thora invata sa respecti parerile altora si dupa mai vorbim.Esti foarte ironica , stii doar sa jignesti...sper ca moderatorii globali sa-ti dea o mica pauza "de gandire".
Thora! Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 cu riscul de a luat warn si suspend, Thora!, pentru toate jignirile pe care TU le-ai facut pe forum asta catre useri, imi permit sa te jignesc, MAI DU-TE-N PULA MEA DE SCLAVAps: nu a fost propaganda electorala, stai calma Noroc ca ai mentionat ca nu e campanie electorala, altfel mesajul tau este exact mesaj electoral de Dambovita. Scurt. Concis. Pe intelesul tuturor. Sa il priceapa toti, de la academician la cel de la coada vacii.doua nelamuriri am :- cand faci 35 de ani? Ca plange lumea ca nu exista alternativa la Basescu.- unde ne vedem sa iti dau si telefonul.@black : ce faci tu se cheama dublu standard. Crezi ca poti raspunde sincer la doua intrebari?1. Daca acelasi lucru il facea Geoana, Tariceanu, Crin Antonescu, Gusa, Iliescu, continua tu lista, ai fi avut aceeasi atitudine?2. Daca i s-a incalcat lui Basescu dreptul la intimitate, jurnalistei nu i s-a incalcat intr-un mod mult mai flagrant acelasi drept? Intr-un telefon mobil exista date, mesaje, inregistrari care tin de viata intima si particulara a fiecaruia. Ti-ar conveni sa iti ia un Gigel - fie el si presedintele tarii - telefonul ca sa vada ce ai prin el? Si culmea, tot Gigel sa se planga ca tu - cel cu mobilul luat - folosesti metode ale fostei securitati?In alta ordine de idei, atunci cand Iliescu s-a adresat lui Ovidiu Zara cu "mai animalule", asa-zisa societate civila pe care tu ne indemni sa o urmarim pe Realitatea, i-a trimis lui Iliecu zeci de scrisori de protest, au facut sesizari la organisme internationale, etc. Atunci cand Basescu l-a facut - culmea - pe acelasi Ovidiu Zara "gaozar", aceeasi societate civila a emis o scrisoare in care il numea pe Basescu "coborat din alte sfere istorice". Asta numesc eu talibanism.Si Bush nu a schimbat nimic la imaginea Statelor Unite. SUA a ramas printre cele mai iubite destinatii pentru majoritatea emigrantilor. Nu mai veniti cu bullshit de genu ca presedintele e imaginea tarii, ca nu presendintele face tara ci locuitorii ei ! - la faza cu Bush si Merkel nu era o vizita ci o reunine NATO sau G7; - cat despre faptul ca Angela Merkel e o baba scofalcita, acum sa nu spui ca Basescu o fi vreun Brad Pitt;- SUA nu are nevoie de a crea o imagine prin actiunile externe ale presedintelui, are - cel mai probabil - cea mai puternica masina de propaganda din istorie;- vizitele externe si intalnirile bilaterale, in afara palmaresului extern al presedintelui (primului - ministru) inseamna lobby economic, marirea schimburilor economice bilaterale, posibilitatea contractarii anumitor credite, a accesarii anumitor fonduri, a reducerii de numite taxe sau prohibitii;- numai ca, probabil, Romania are un export si un volum al schimburilor atat de mare, incat nu mai este nevoie de intalniri bilaterale si lobby economic. Drept dovada ca in tara asta curge numai lapte si miere. - Si da, tinand cont ca - evident - Basescu nu va mai avea nici o vizita externa (nu car ar fi avut mai mult de 1 (una) pana acum), "va scoate tara din foame" aducand bani de acasa.Esti foarte ironica , stii doar sa jignesti...sper ca moderatorii globali sa-ti dea o mica pauza "de gandire".Adevarul este ca si Becali a inteles ca raspunsul la un pamflet este acela de a turna un pahar cu vin in capul lui Huidu. Nu ma mira ca unde are 33% Basescu are si Becali 10%.Cat despre "pauza de gandire", am trecut de mult de grupa mica.Gloata de psdisti de care vorbesti va fi cat de curand brat la brat cu pdistii, sub umbrela lui Basescu ... probabil atunci veti incerca sa va autoconvingeti ca s-au schimbat ... Mai vorbim in cateva saptamani (zile ) Doar au facut ei impreuna treaba buna ani de zile, pana ce nu s-au mai inteles la ciolan. O sa apara ideea ca lupta impotriva coruptilor chiar din interiorul sistemului.Sau ca intelegerea nu a fost facuta cu oligarhii de Geaona si Iliescu ci cu "liberalii" Rus, Sarbu si Dancu. Cati stiu ca Geaona este un naiv puber fata de greii de la Cluj?
RaifalM3n Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 kp@...nu dormiti ma?! stati si va certati ptr base' ala acu doarme ...
Diabolik_01 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Neee nu duarme se uita pe forumul LinkMania sa vada ce au mai scris Linkmaniaci de el ] Ps: Scrieti si voi mesaje mai mici si la subiect nu mesaje de 10000000000000 de randuri ca nu prea cred ca sta lumea sa il citeasca PPS: Cel mai scurt si la obiect a fost.... Thade :D
LucianBv Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nu pot sa ascund faptul ca intr-o oarecare masura sunt de acord cu Thora,desi nu acelasi lucru il pot spune despre atitudinea ei/lui fata de ceilalti forumisti.Multi dintre romanii care au votat cu Basescu au facut acest lucru pentru ca exista o adevarata penurie de politicieni capabili si din pacate el reprezinta unica solutie viabila in momentul de fata.Nu sunt de acord cu anumite gafe ale lui dar nici sa-l punem la stalpul infamiei pentru asta nu cred ca merita.Refuz sa cred ca era la acel magazin pentru a face o baie de multime,si de asemenea sunt sigur ca ziarista a provocat reactia aceea necontrolata,printr-un comportament cel putin obraznic.Bineinteles ca asta nu-i absolva gestul,care mi s-a parut cel putin deplasat si in totala neconcordanta cu momentul respectiv.Stiu cum m-as fi simtit eu daca as fi patit asta,de altfel in urma cu multi ani,cu ocazia unei razii, am patit-o de la un "Garcea" care m-a perchezitionat si fara nici-un drept imi cauta apoi in agenda telefonului nume de fete(deh,comportament de politist roman).Asa ca,revenind la subiect,consider ca nu trebuia sa-i ia telefonu,a incalcat legea constient ca nu poate fi pedepsit pentru fapta sa.P.S.Asta se cheama aroganta si lipsa de respect fata de oameni.
THuG-Radu Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nu inteleg o chestie, la voi, sustinatorii chiorului. De ce va legati toti de faptu ca A INJURAT (cum ziceti voi, toata lumea injura, si eu si voi am injurat de multe ori, bla bla bla) si de faptul ca a savarsit UN FURT CALIFICAT CARE SE PEDEPSESTE CU MINIM 4 ANI nu ziceti nimic ?Asa ma duc si eu pe strada, vad pe careva cu telefon tare, il iau vinerea si`i zic : ba, stau pe strada cutare, cauta`ma luni, ca vreau doar sa ma joc cu el pana atunci.Eu in momentu ala ash pushca din prima cativa ani buni de parnaie, pe cand DOMNU MARINEL, DOMNU CHIORU, ca e PRESEDINTELE TZARII nu pateste nimic.
Ghiba Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Go go Base :D Si ce daca i-a luat telefonu ? In primul rand aia nu a avut acordul sa il filmeze ! Thora prin simplul fapt ca i-a aratat la jurnalista cumparaturile ai ajuns la concluzia ca i-a dat permisiunea de a-l filma ? Aiurea, eu zic ca i-a pus cumparaturile la camera sa nu-l mai filmeze. I-a spus de mai multe ori sa-l lase in pace, "Pasarica, tu n-ai treaba" ar fi un apropo, reporterita la intrebat cu dispret, etaland un zambet, "Ce parere aveti de rezultatele....." ce i-o fi zis ca nu mai tin minte. Sa fim seriosi, l-a provocat si omul s-a aparat. Thora, daca tu mergi cu un pistol indreptat spre mine si eu ti-l iau si-ti spun ca ti-l dau inapoi cand vine politia, tot furt se cheama ? :) Si el are scuza oricum, putea sa fie ceva ce-i punea in pericol viata.
Sabotor78 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Ma, eu ma intreb de ce tot reporterii Antenelor patesc chestii dinastea. Pe ei ii agreseaza Becali, pe ei ii agreseaza Basescu. Saracii de ei, eu n-au stapan vreun politician si-i agreseaza astialalti rai, sunt asupriti. BTW, daca o tot tinem cu legea & stuff, sunt de parere ca Basescu se poate eschiva foarte usor daca sustine ca a luat telefonul pentru ca ii era frica sa nu fie vreo arma disimultata. Doar pe telefonul ala nu erau insemnele Antenei 1, nu? Sau poate sa sustina ca a ridicat telefonul in vederea predarii lui departamentului de securitate al magazinului, pentru ca filmatul si fotografiatul in magazin sunt interzise. Asa ca nu mai intindeti coarda cu trimiterea lui in judecata. In plus, sunt convins ca TOTI cei de aici de pe forum ar fi luat-o la paruiala pe distinsa tiganca imputita. Si sa fim seriosi, nu vede nimeni ca se incearca prin orice mijloace denigrarea lui Basescu? Si daca tot cereti exemple cu alte state, cat de aproape de presedinte ar fi ajuns un individ cu telefonul mobil intins? Eu cred ca ar fi stat si vro 2-3 zile inchis pana se lamureau fortele de ordine ce si cum. Asa ca, distinsa pasarica (BTW, asta nu-i hartuire sexuala, chiar si privighetoarea e pasarica) a facut tot posibilul sa-l enerveze, pana cand, om fiind, a cedat. Si desi exista temerea ca data viitoare va ceda intr-o intalnire cu alt sef de stat, eu cred ca aceasta temere e total deplasata, datorita unor motive:1. alti sefi de stat nu sunt pasarici ce nu au alta treaba2. alti sefi de stat nu sunt reporteri obraznici3. alti sefi de stat nu te urmaresc prin magazine cu telefonul mobil4. alti sefi de stat nu fac remarci idioate referitoare la ceea ce ai cumparat5. alti sefi de stat nu sunt tiganci imputite6. alti sefi de stat nu sunt pe statul de plata al lui Voiculescu
c3nz0r Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Nu inteleg o chestie, la voi, sustinatorii chiorului. De ce va legati toti de faptu ca A INJURAT (cum ziceti voi, toata lumea injura, si eu si voi am injurat de multe ori, bla bla bla) si de faptul ca a savarsit UN FURT CALIFICAT CARE SE PEDEPSESTE CU MINIM 4 ANI nu ziceti nimic ?Asa ma duc si eu pe strada, vad pe careva cu telefon tare, il iau vinerea si`i zic : ba, stau pe strada cutare, cauta`ma luni, ca vreau doar sa ma joc cu el pana atunci.Eu in momentu ala ash pushca din prima cativa ani buni de parnaie, pe cand DOMNU MARINEL, DOMNU CHIORU, ca e PRESEDINTELE TZARII nu pateste nimic.Fiind om si nu robot s-a enervat. Fapta lui nu poate fi inclusa in nici un caz in categoria talharie sau furt pentru ca a facut ce trebuia sa faca SPP-ul. S-a asigurat ca nimeni nu-i pune in pericol viata.Cand o persoana insista atat de mult asupra presedintelui acesta poate socoti fapta ca fiind o atentare la viata lui.Dupa ce s-a asigurat ca telefonul e in regula l-a inapoiat.Cat despre inregistrarea aia tampita, e culmea cum de tocmai acel moment a fost prins. Unde e restul convorbirii cu sotia sa si de ce tocmai dupa acea injuratura s-a intrerupt inregistrarea si parca inregistrarea fusese initial stearsa.Mai era si de la antena 1.Ceva miroase urat aici. A fost prea .... faza asta.Au fost altii care l-au enervat pe Basescu la culme si nu si-a iesit din fire: Hurezeanu, Turcescu dar acesta si-a pastrat cumpatul pentru ca aceia erau analisti politici si aveau tot dreptul si pe deasuprea mai era in public.Cine e pipita aia de la antena 1 care intra in viata lui mai ales ca nu Traian Basescu i-a chemat pe jurnalisti asa cum se vehiculeaza. Chiar cei de la antena 3 au recunoscut ca nu el i-a chemat si ca aia chiar a fost inisistenta.Pana la urma noi aici nu ar trebui sa discutam despre cat de bun e ca presedinte Traian Basescu. Noi ar trebui sa vorbim despre suspendarea lui care a fost un lucru neconstitutional. Nu a gresit in asa natura inca sa fie suspendat. Trebuia sa-si termine mandatul si dupa trageam linie la ce a facut el in si ce a facut PSD din 89 pana in 2004.+ ca soarta tarii nu depinde nu mai de presedinte ci si de prim-ministru, ministri, parlamentari. Nu inteleg de ce il contestati atata cand oricum in ziua de azi presedintele nu mai are putere absoluta.Singurul vinovat din toata magaria asta este idiotul de Tariceanu care nu a stiut sa pastreze o legatura buna ce presedintele si a dictat ce a vrut dupa bunul lui plac iar PSD & co au profitat de acest conflict.Va place sau nu asta e adevarul.ps: Thora tu incerci sa duci lumea in eroare dar nu te pricepi deloc.
Burne Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 @Thora! nu lua in seama aiurelile astea pe jumate de paginatipa unu pe aici cate a facut Bush sau Clinton la vremea lui dar sunt sigur ca in momentul cand ar fi fost auzit spunand stinky nigger ( fara sa se adreseze direct unui negru ) era vai de mama lui , in momentul in care talharea un om pe strada ( Basescu a profitat de avatajul fizic fata de reporterul care nu era in stare sa ii umfle mufarina sa ii ia telefonul inapoi ) orice presedinte dintr-o tara civilizata era chemat la un pahar de declaratii la politie .... ca la noi la nimeni .... il prinzi in fapt si prin 2 injuraturi o flegma si 10 sppisti grasi iti inchide gura si "poporul" il admira cat e el de adevarat si ce drept si corect eFac pariu pe mana dreapta daca maine Basescu e prins cu cutitul intr-un alt cetatean pe strada nu pateste nimic si c3nzor apreciaza gestu :D@Thade tatic credeam ca poti mai mult jigneai si mai demult impuscai maghiar and stuff dar acum adultul copil teribil al forumului a facut bum ( sa nu spun ca esti puscat ) :D@blk astea cu filmatu fara acord le inventezi tu ? era la sellgross loc public imi duc 100 de camere si te filmez cat vreau , ce magazin ti-a cerut permisiunea sa te filmeze cat esti la cumparaturi si toate au zeci de camere imprastiate care te filmeaza, presedintele e presedinte 5 ani asta inseamna ca in momentul in care e cu nevasta in pat cand e pe buda cand face baie si cand e in concediu e presedinte nu are program de 8 ore de presedinte.
Angel of Darkness Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Moama si ce ciuda am ca atunci cand l-am facut prost pe unu' am luat warm, iar Thade injura ca la stana si nu trece nici un administrator pe-aici...Ce jaf de forum...
c3nz0r Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Fac pariu pe mana dreapta daca maine Basescu e prins cu cutitul intr-un alt cetatean pe strada nu pateste nimic si c3nzor apreciaza gestu :DNu-l apreciez pe Basescu ! A facut si lucruri necurate !I iau apararea unde are dreptate si unde se vede marlania oponentilor sai.Eu sunt oarecum apolitic, doar tind putin spre partea lui Basescu. Daca face ceva grav il pun si eu la zid.Singurul mod in care i-as lua aparea lui Basescu in caz ca ar ataca pe cineva cu un cutit ar fi daca acea persoana ar avea un obiect la fel de periculos in mana si s-ar repezi spre presedinte iar Basescu sa aiba acel cutit tot de la acea persoana din urma incaierarii cu aceasta. Desigur, daca Traian Basescu ar reusi sa-i ia cutitul automat nu ar mai riposta.Cand i-a luat telefonul "jurnalistei", adica obiectul ce putea reprezenta un pericol pentru el, acesta a urcat in masina sa se asigure ca totul e in ordine, NU i-a dat cu el in cap.Adevarul e numai unul si unii nu vor sa-l inteleaga.
blk Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 @blk astea cu filmatu fara acord le inventezi tu ? era la sellgross loc public imi duc 100 de camere si te filmez cat vreau , ce magazin ti-a cerut permisiunea sa te filmeze cat esti la cumparaturi si toate au zeci de camere imprastiate care te filmeaza, presedintele e presedinte 5 ani asta inseamna ca in momentul in care e cu nevasta in pat cand e pe buda cand face baie si cand e in concediu e presedinte nu are program de 8 ore de presedinte.In magazine nu ai voie sa filmezi. Du-te in carrefour / metro / sellgros si intreaba gardienii daca ai voie sa filmezi / sa faci poze. Facem pariu ca nu iti dau voie? Iti recomand sa vezi si http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=95087 . Cat despre filmatul unui om.. again.. NU AI VOIE, fara acordul lui.@black : ce faci tu se cheama dublu standard. Crezi ca poti raspunde sincer la doua intrebari?1. Daca acelasi lucru il facea Geoana, Tariceanu, Crin Antonescu, Gusa, Iliescu, continua tu lista, ai fi avut aceeasi atitudine?2. Daca i s-a incalcat lui Basescu dreptul la intimitate, jurnalistei nu i s-a incalcat intr-un mod mult mai flagrant acelasi drept? Intr-un telefon mobil exista date, mesaje, inregistrari care tin de viata intima si particulara a fiecaruia. Ti-ar conveni sa iti ia un Gigel - fie el si presedintele tarii - telefonul ca sa vada ce ai prin el? Si culmea, tot Gigel sa se planga ca tu - cel cu mobilul luat - folosesti metode ale fostei securitati?Stiam ca o sa ma intrebi asta.. ca sa raspund..1. Nu. Pentru ca eu il consider pe Basescu o victima iar pe geoana un tzaran. Oricum nu inteleg de ce e considerata o insulta apelativul "tziganca". Ar trebui acuzati de discriminare cei care il acuza pe Basescu. "tziganii" sunt o minoritate in romania, nu o injuratura. Cei care vad ceva injositor in "tzigan" sunt rasisti.Cei care cred ca "tziganca imputita" implica tziganii = imputiti.. oamenii astia au logica zero.Daca zic "bah om prost ce esti" inseamna oamenii = prosti? NU!! Inseamna ca TU esti un om prost.. nu ca toti oamenii sunt prosti.2. Jurnalista e o victima iarasi. Ea are o treaba.. sa-l pandeasca pe Basescu. Nu dau vina pe ea ca il agaseaza pe presedinte ci pe mass-media ca isi obliga angajatii sa duca oamenii la extrem.Telefonul nu a fost furat btw. Furt = "diminuare ireversibila, definitiva ale patrimoniului unei persoane, care nu au alt scop decat insusirea fara drept". Basescu nu a luat telefonul ca sa si-l insuseasca. L-a si returnat. Ergo, nu este furt.p.s. daca m-ar agasa unu pe strada sa ma filmeze 24/7 nu i-as lua telefonul. i l-as sparge direct :right: