Angel of Darkness Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 De ce o tot dati cu Estel si cu celelalte nume? Daca stiu cine e Estel, sunt un forumist mai bun? Cu ce ma ajuta asta? De ce sunt n00bi cei care nu stiu cine sunt ei? Biografia si istoria forumului au vreo legatura stransa cu activitatea userilor? Nu cred :)Si de ce trebuia facut un topic in MU? Eu nu cred ca un user trebuie sa aiba o reputatie pentru a i se face un astfel de topic. Este dreptul oricui sa i se ureze La Multi Ani! pe forum, nu doar celor care au adus o contributie semnificativa.De ce sa ne riscam user-ul? Chiar are dreptul oricine sa faca oridne pe forum dupa bunul lui plac? Plus de asta, chiar si unui moderator i se poate atrage atentia cand a gresit. Daca e moderator, nu e un zeu, si trebuie sa isi impuna respectul respectand si dand dovada ca este potrivit pentru acest post, nu punandu-si o chestie bicolora sub avatar si amenintand in stanga si in dreapta...
vudu Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 concluzia e urmatoarea !faceti posturi multe ca sa va puteti permite un topic de lma !ps:ahi nush ce te bagi tu cu,gura mare aici cand tu ai treaba doar cu CS...sau vrei si tu sa ajungi global !?!?
.TripDeTrip Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Scuze ca am intarziat.....LMA si toate cele bune tie si familiei tale....chiar daca nu te cunosc...anyway LMA!!!!
Sp4wN`19 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 sa va fie rusine pt ce ati facut din thread-ul asta.vezi tu edyboss, de aici se vede cate stii tu despre forum. Estel - NwRadu administrator linkmania.de unde sa stie el cu ce nick joaca nwradu cs? sau trebuie sa joci cs pe link ca sa 'stii despre forum'?arata-mi acele topicuri in care fac scandalasta e unul din ele.vb in alta parte. :sef: