Jump to content
Nimeni

Ultima oră: Băsescu se întoarce. 75% au votat NU demiterii preşedintelui

Recommended Posts

Posted

Marko Bela..in doua luni de la mandat face Transilvania regiune autonoma.

Marko Bela nu a fost vreodata candidat al UDMR la prezidentiale. Candidatul lor a fost Frunda Gyorgy :) - din punctul meu de vedere, politicianul cel mai capabil sa indeplineasca atributiile unui presedinte din tara asta :right: Este insa o mica problema: reprezinta UDMR, deci nu are cum sa iasa =))

Referitor la Transilvania regiune autonoma, cred ca v-a intoxicat propaganda UDMR :P - nici pe departe NU sunt mai multi unguri in Transilvania decat romani (cred ca nici 25 % nu au mai ramas). Daca va ganditi insa la modul in care curg fondurile catre centru, s-ar putea sa se gaseasca destul sprijin si la romanii din Transilvania pentru o autonomie economica.

Apropo, mostra de comportament prezidential. Model european, ce mai - ca tot se vorbea pe-aici de gafe.

Posted

Marko Bela nu a fost vreodata candidat al UDMR la prezidentiale. Candidatul lor a fost Frunda Gyorgy :) - din punctul meu de vedere, politicianul cel mai capabil sa indeplineasca atributiile unui presedinte din tara asta :right: Este insa o mica problema: reprezinta UDMR, deci nu are cum sa iasa =))

Referitor la Transilvania regiune autonoma, cred ca v-a intoxicat propaganda UDMR :P - nici pe departe NU sunt mai multi unguri in Transilvania decat romani (cred ca nici 25 % nu au mai ramas). Daca va ganditi insa la modul in care curg fondurile catre centru, s-ar putea sa se gaseasca destul sprijin si la romanii din Transilvania pentru o autonomie economica.

Apropo, mostra de comportament prezidential. Model european, ce mai - ca tot se vorbea pe-aici de gafe.

Am vazut filmuletul, incep sa-mi schimb parerea despre Basescu...foarte urat din partea lui.

Posted

Ahahahahahahahahahaha, stiam de faza, dar nu vazusem filmuletzu ! =)) Prea tare. Mai mandriti-va cu SEFUL STATULUI, IDOLUL VOSTRU ! HAhahaha =))

Radule, posteaza ma in topicul care trebuie si vino cu un argument serios demn de functia pe care o ai pe forum.

Acum stim ca esti membru "PC" , aliat al motanului, deci nu ar trebui sa ne surprinda atitudinea ta demna de un om de joasa speta

Incearca sa gandesti, sa fi mai serios, sa citesti ce scriu.

ps: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=160102 (read & then post)

Posted

Radule, posteaza ma in topicul care trebuie si vino cu un argument serios demn de functia pe care o ai pe forum.

Acum stim ca esti membru "PC" , aliat al motanului, deci nu ar trebui sa ne surprinda atitudinea ta demna de un om de joasa speta

Incearca sa gandesti, sa fi mai serios, sa citesti ce scriu.

ps: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=160102 (read & then post)

c3nz0re.

1. Nu te priveste FUNCTIA MEA PE FORUM.

2. Am postat destule motive in topicul Pro/contra chioru, read primele pagini.

3. Am scris clar ca is in PC din greseala, lasa tu, nu interpreta cum vrei p`aci.

4. Vad ca esti cam bagator de seama, cam tupeist. Iti sugerez sa iti vezi de treaba.

5. Poate nu ma intereseaza ce scrii tu ! :dontknow:

Posted

c3nz0re.

1. Nu te priveste FUNCTIA MEA PE FORUM.

2. Am postat destule motive in topicul Pro/contra chioru, read primele pagini.

3. Am scris clar ca is in PC din greseala, lasa tu, nu interpreta cum vrei p`aci.

4. Vad ca esti cam bagator de seama, cam tupeist. Iti sugerez sa iti vezi de treaba.

5. Poate nu ma intereseaza ce scrii tu ! :dontknow:

Ai postat, aberatii.

Ce bagator de seama visezi? Cat postez eu si cat postezi tu ?

Nu ma bag unde n-am treaba sau unde nu ma pricep.

Aici este o discutie pe tema poltica. Daca est membru de partid nu ar trebui sa postezi pentru ca oricum stim parerea ta.

Posted

Terminati cu certurile, se poate vorbi si civilizat, respectati-va opiniile.

Poate trece un global pe aici si va alegeti cu niste suspenduri.

Posted

Faza zilei

Dupa ce PSD,PNL, UDMR au recunoscut ca au fost invinsi de cei care au mers la vot dar si-au permis sa vorbeasca in numele celor care n-au mers, cei de la PRM mai exact Gheorghe Funar a dovedit ca PRM este cel mai josnic partid format din ipocriti prin faptul ca acestia si-au permis sa vorbeasca in numele celor care au mers la vot :lol: .

Acesta a afirmat ca lumea a votat pentru suspendare si ca sondajele si numaratul voturilor a fost o frauda. :rofl1:

Pai eu mi-am intrebat vreo 100 de apropiati de ai mei si toti au votat NU pentru suspendare.

Cei 25 % care au votat pentru suspendare au fost cei care faceau parte din electoratele partidelor care au declansat referendumul. Pana si dintre aia majoritatea au votat NU :)

Posted

ps: Beethoven sti ce s-ar intampla cu Romania daca ar avea un presedinte maghiar ?

Nu este subiectul threadului, dar am sa-ti raspund. Nu, nu stiu. Lumineaza-ma tu. Stiu doar ce s-a intamplat cu Romania sub conducerea unui rege german si ce se intampla sub conducerea presedintilor romani din ultima vreme.

Te gandesti cumva la Apocalipsa? :P

Posted

Eu am fost la Vot,am votat NU,si din toate cunostintele,prietenii,colegii mei nu am intalnit pe nimeni care sa voteze DA.

Sa va mai zik ceva:PD inaintea referendumului era in opozitie,un partid din opozitie nu are puterea sa fraudeze voturile.Eu spun ca mi se pare suspect cu numa 75% au fost pro Basescu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...