Jump to content
Nimeni

Ultima oră: Băsescu se întoarce. 75% au votat NU demiterii preşedintelui

Recommended Posts

Preşedintele României Traian Băsescu susţine o declaraţie la sediul PD după ce 75% dintre români au votat pentru întoarcerea sa la Cotroceni.

75% dintre participanţii la vot au fost în favoarea a ceea ce am susţinut eu. Doar 25% au fost de partea cealaltă. Ceea ce înseamnă că reformarea clasei politice trebuie să fie însuşită şi de politicieni. Vă asigur că în cel mai scurt timp îi voi invita pe această temă pentru a da satisfacţie românilor, pentru că aşa îşi văd românii ţara, a declarat şeful statului.

Mi-aş permite să trag concluzia că votul arată că românii doresc ce le propune eu pentru eucaţie. Tot din acest vot înţeleg că românii susţine ce propun eu pentru reforma în sistemul de sănătate, prin transparentizarea licitaţiilor de achiziţii şi prin descentralizarea spitalelor şi prin externalizarea unor servicii din spitale, a declarat preşedintele. Votul de astăzi înseamnă şi un vot de încredere pentru ce am propus în legătură cu fondurile europene, pentru drumuri, canalizare, întreprinderi mici şi mijlocii. Nu în ultimul rând, votul de astăzi înseamnă adoptarea unor legi ale securităţii naţionale care să corespundă ameninţărilor reale de astăzi şi nu unor principii care enunţate demagogic lasă pe români neprotejaţi, a mai spus Traian Băsescu. Poate cea mai importantă semnificaţie a votului este legată de consolidarea independenţei justiţiei. Românii au spus ce vor, noi avem obligaţia să le garantăm că adevărul lor înseamnă dreptate pentru toţi românii, a spus preşedintele ţării.

Acest vot mă obligă în faţa românilor, dar nu numai pe mine. Obligă şi politicienii. FAc un apel public la Parlament să vină la o cooperare îân sensul votului de astăzi al românilor.

Aş vrea să le mulţumesc atât celor care au votat împotrivă, cât şi celor care au votat pentru mine pentru că, în mod egal, au arătat interes pentur viitorul ţării lor. De asemenea, ţin să mulţumesc românilor de peste mări şi ţări pentru interesul pe care l_au avut să-şi exercite interesul pentru ţara mamă. Îi asigur de dragostea şi respectul meu grantându-le că niciodată nu o să negociez interesele românilor cu vreun politician. Interesele poporului român sunt nenegociabile, a spus preşedintele Traian Băsescu la finalul discursului.

Dacă vreţi un pronostic, am convingerea că se va atinge pragul de 50% pentru prezenţa la urne. Pe realităţile actuale, constat că am un milion de voturi mai mult decât în 2004 la alegeri, în condiţiile în care împotriva mea s-au coalizat cinci partide. Cred că au obţinut cam puţine procente pentru efortul pe care l-au depus, dar apreciez efortul ca fiind unul politic în interiorul democraţiei şi am obligaţia să respect tot ce însemană partid politic care nu este în afara legii. Mulţumesc PD, PLD pentru efortul de a pune la dispoziţia mea logistica pentru a face faţă efortului de campanie. Mulţumesc şi electoratului PNG şi al Uniunii Creştin Socială, a spus Traian Băsescu.

La solicitarea Realitatea TV, INSOMAR şi Metro Media Transilvania au realizat un sondaj, la ieşirea de la urne.

1000 de operatori de interviu au fost prezenţi în 600 de secţii de votare din toată ţara, încă de la deschiderea urnelor. Ei au întrebat, prin sondaj, pe alegători cum au votat, dar le-au cerut şi câteva date personale, exceptând numele sau datele de contact. Operatorii au raportat informaţiile colectate la orele 12, 15, 18 şi 20 pentru a fi centralizate.

La ora 22 vor fi anunţate şi estimările finale, ale sondajului făcut la ieşirea de la urne.

Sursa: Click

Link to comment

Stit cumva cam cati romani s-au dus la vot? 46%. Adica cei care urlau si il fugareau pe Gusa...

A. da. Si cei din Iasi, care cand au trecut prin centru ziceai ca sunt gata sa darame doua jeep-uri... Si stiti cam cat lua din CUG pana in Pacurari (doar pentru locuitori:P), cu toate blocajele facute ca sa treaca ala? MULT frate, MULT!!

Concluzie: oameni fara ocupatie, mai bine joc un Carbon decat sa ma duc sa votez. Cu atat mai mult sa urlu ca un haiduc prin oras.

Link to comment

Stit cumva cam cati romani s-au dus la vot? 46%. Adica cei care urlau si il fugareau pe Gusa...

A. da. Si cei din Iasi, care cand au trecut prin centru ziceai ca sunt gata sa darame doua jeep-uri... Si stiti cam cat lua din CUG pana in Pacurari (doar pentru locuitori:P), cu toate blocajele facute ca sa treaca ala? MULT frate, MULT!!

Concluzie: oameni fara ocupatie, mai bine joc un Carbon decat sa ma duc sa votez. Cu atat mai mult sa urlu ca un haiduc prin oras.

De fapt 40-42 %, cel putin la sectia la care am fost eu in comisie ! :D

Link to comment

Stit cumva cam cati romani s-au dus la vot? 46%. Adica cei care urlau si il fugareau pe Gusa...

ce aberatie

Prin asta tu vrei sa insinuezi ca ceilalti care nu s-au dus la vot erau impotriva lui Basescu.

Pai de ce nu au mers la vot sa puna stampila pe DA daca erau contra lui ?

Daca votau 100 % din cetatenii cu drept de vot tot la fel de zdrobitor era procentajul.

Pai la mine in oras majoritatea au votat NU si asta in conditiile in care la alegerile din 2004 majoritar a fost PSD-ul.

ps: ce Dumnezeu faci ma ?! Ii iei apararea lui Gusa ?! :-O

@Radule ai lucrat in comisie ? Asta explica faptul ca il contesti vehement pe Basescu, ridiculizandu-l mereu facandu-l chior, betivan (posturi la misto).

In ce partid esti ? Sau e cineva din familia ta?

As ruga un moderator sa inchida topicul. E deajuns unul pentru dezbateri.

Link to comment
Guest Blaidy

defapt 2 mil au votat DA.

Basescu nu este atat de iubit de popor, a strans 5,5 milioane de voturi si acum se crede mare dictator :|

5,5 milioane de voturi nu inseamna NIMIC. Romania are in prezent vre-o 18 milioane de romani care stau in Romania, din toti astia 18 doar 5,5 milioane l-au votat ? si nici atat pentru ca au mai fost voturi si din strainatate.

Concluzia : beti mai mult lapte :rofl1:

Link to comment

Sfat:

Cand vreti sa porniti un flame, discutati despre Basescu si invitati-l si pe Thora! =))

dap sa vezi ce poate sa scrie ca sa isi sustina opnia... chiar daca e in minoritate, apeleaza si la jigniri, ar trebui sa facem ceva cu ea

ps: din cate stiam eu thora de de sex feminin... :whistle:

Link to comment

ce e clar ca fata de alegerile prezidentiale din 2004 Basescu a castigat simpatia romanilor avand in vedere ca in 2004 a obtinut 4.5 milioane de voturi iar acum cu un milion de voturi in plus. oricum lumea s-a scarbit mult de scena politica romaneasca...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...