Jump to content
Nimeni

Ultima oră: Băsescu se întoarce. 75% au votat NU demiterii preşedintelui

Recommended Posts

Posted

@Radule ai lucrat in comisie ? Asta explica faptul ca il contesti vehement pe Basescu, ridiculizandu-l mereu facandu-l chior, betivan (posturi la misto).

In ce partid esti ? Sau e cineva din familia ta?

Din familia mea doar eu is in partid. Is in PC, dar din greseala ! :) M`o sunat intr`o zi un fost coleg de liceu : vrei sa faci niste bani ? DA. Bun, vezi ca te`am bagat in partid si peste 2 saptamani esti la comisie acolo pe strada ta. :)

Easy as that.

5,5 milioane de oaeni au votat NU. 1,8 au votat DA. need I say more? Nu e clar care e dorinta poporului?

Nu, nu e clara dorinta poporului, cand lipsesc 11 mil de voturi ! :)

E clara indiferenta poporului, asta e clara !

Posted

defapt 2 mil au votat DA.

Basescu nu este atat de iubit de popor, a strans 5,5 milioane de voturi si acum se crede mare dictator :|

5,5 milioane de voturi nu inseamna NIMIC.

Tu esti paralel rau. Inseamna VOTARE. Stii ce e aia?

Posted

defapt 2 mil au votat DA.

Basescu nu este atat de iubit de popor, a strans 5,5 milioane de voturi si acum se crede mare dictator :|

5,5 milioane de voturi nu inseamna NIMIC. Romania are in prezent vre-o 18 milioane de romani care stau in Romania, din toti astia 18 doar 5,5 milioane l-au votat ? si nici atat pentru ca au mai fost voturi si din strainatate.

Concluzia : beti mai mult lapte :rofl1:

Postul tau e unul din cele mai penibile pe care le-am citit. La fel ca si cele ale lui Radu dar el e in PC si nu se pune :), e normal sa fie contra lui Basescu.

tu gandesti cand postezi ?

n-ai vazut ce-am scris mai sus ?

Daca ceilalti care n-au votat nu-l doreau pe Basescu de ce n-au mers la vot sa voteze DA ?

Daca votatu si aia 11 milioane tot cu 75 % iesea Basescu.

Ati gasit si voi ceva de care sa va legati !

Posted

Pai... nu stiu. Poate pe ceilalti nu ii intereseaza? Asa cum am scris mai sus, cei ce au votat cu Basescu s-au dus de-al dracului, sa nu cumva sa piarda marinarul. Ceilalti, nu sunt asa fanatici, si nu se duc acolo clai peste gramada sa puna stampila pe DA doar ca sa pice Basescu. Dar deh...

Posted

Ma bucur ca a castigat :)

La ora actuala este cel mai potrivit om pentru postul de presedinte. Sper sa faca putina curatenie in parlament, si sa scapam de hotii astea odata :error:

Posted

Ma bucur ca a ramas presedinte si sper sa repuna pe rol dosarele celor care au facut milioane de euro cat au fost la putere. Cat despre rata de participare la vot... romanul merge pe logica "de ce sa ma duc la vot? un vot mai mult sau mai putin nu se cunoaste". Faza ca milioane de romani gandesc la fel si de asta e rata asa mica la vot. Aici in Franta la prezidentiale rata de participare la vot a fost de 85%! :banghead:

Posted

3 sferturi din cei care nu s-au prezentat la vot sunt din mediul rural.

Inainte de a fi reales Basescu a promis o serie de reforme in justitie si sanatate si descentralizarea puterii in invatamant (sa fie impartita pe sectoare). Sper sa se tina de cuvant.

citat din Felix :lol:

Traian Basescu nu ar mai trebui sa vorbeasca in numele poporului roman ci in numele a 30 % dintre acestia.

Posted

Dintre doua rele lam ales pe cel mai mic!Go BASE!Probabil ca romani nu s-au prezentat la vot pentru ca nu shtiau ce sa voteze!5,5 milione de NU e binishor deshi uhm...! Acum ar fi momentul sa facem un vot pentru parlament unicameral sai dam afara pe cei 322 sau sa facem anticipate sa schimbam guvernul!

P.S. Base e omul potrivit in locul nepotrivit ,deci poate sa faca o schimbare!!!!

Posted

Ma distreaza toata discutia asta despre legitimitate in relatie cu numarul votantilor. Parca tocmai cei care l-au vrut pe Basescu demis au eliminat acel 50%+1 din numarul cetatenilor cu drept de vot din randul conditiilor de validitate a referendumului... ceea ce s-a intors impotriva lor.

Eu privesc lucrurile altfel: daca n-ai mers sa votezi, ai renuntat la acest drept. Ceea ce inseamna ca te lasi in seama celor care vor merge sa voteze. Singurii care-si exercita dreptul sunt cei care pun stampila (logic, nu?). Asadar, daca Basescu are 75% din voturile celor care si-au exprimat parerea, se bucura de toata legitimitatea de care are nevoie.

Hai sa fim seriosi, faptul ca unii ca Voiculescu, Geoana, Vadim si Tariceanu au instrumentat aceasta suspendare ar trebui sa fie suficient ca sa-ti dai seama ca nu e vorba despre incalcarea Constitutiei, ci despre o rafuiala politica. De fapt, insasi suspendarea a fost neconstitutionala, dupa cum rezulta din articolul 95. Desi pare ciudat, Constitutia permite sa fie incalcata.

Sa vedem ce va urma... scindarea PSD, intrarea PNL in Opozitie, decaderea PNL? Cred ca toate.

Guest Blaidy
Posted

c3nz0r, cei care sunt impotriva nu ii mai intereseaza sa se duca pentru un marinar cu 10 clase. btw am citit ce s-a scris mai sus dar NU ma intereseaza eu raman tot la opinia mea, daca voi urmati instinctul de turma tot asa si la mai mare ;)

Daca votatu si aia 11 milioane tot cu 75 % iesea Basescu.

clar, dute tare la MU si lasa-ne.

Posted

c3nz0r, cei care sunt impotriva nu ii mai intereseaza sa se duca pentru un marinar cu 10 clase. btw am citit ce s-a scris mai sus dar NU ma intereseaza eu raman tot la opinia mea, daca voi urmati instinctul de turma tot asa si la mai mare ;)

clar, dute tare la MU si lasa-ne.

bai tu esti nebun ?

Ce MU visezi acolo. Habar n-ai sa vi cu un argument.

4 Real s-a exprimat cel mai bine in privinta acestui vot. Care nu crede ce a scris are probleme serioase de a judeca logic.

Pe cine vezi potrivit in functia de presedinte in loc de Basescu ? si de ce ?

Daca ceilalti 11 milioane il vroiau jos pe Basescu de ce nu s-au dus la vot ?

Tu chiar crezi ce spun Geoana si Voiculescu.

Posted

bha mai prost ca geoana ala nu am vazut cat despre base , desi a mai facut si el greseli ,ca e om doar ,in discursu p care l-a avut dupa confirmarea continuarii mandatului eu cred ca va fi foarte responsabil in privinta aceasta deoarece nu vrea sa ne dezamageasca. Bine Base iti multumim ca iti pasa de noi. ( si eu inainte as fi vrut sa-l demita dar acum vad ca mascaricii aia nu aveau cum sa il inlocuiasca si ca isi va lua rolul mai in serios )

Posted

Stiti care e faza?

Legea era in felul urmator.. 50% din populatia tarii + 1 trebuie sa voteze demiterea presedintelui.

Si-au dat seama ca nu pot sa fie romanii asa prosti asa ca.. au schimbat legea. Intr-o luna cat a fost suspendat Basescu au schimbat legea sa fie nevoie doar de 50% din cei care se duc la vot.

Radu tu stii ce inseamna ca oamenii nu s-au dus la vot? Ca ii doar in kur. Ca nu e o CRIMA ABOMINABILA IMPOTRIVA CONSTITUTIEI ceea ce a facut basescu. Daca era, se mobilizau mai multi oameni la vot ;)

Daca tu crezi ca restul de 10 milioane de oameni care nu au votat ar fi votat cu geoana, crezi ca romanii sunt tare prosti. Discursurile lui te fac sa te gandesti cum a reusit maimutza aia sa fie un ministru de externe (chiar bun) atatia ani.

Posted

Radu tu stii ce inseamna ca oamenii nu s-au dus la vot? Ca ii doar in kur.

Absolut adevarat.

Ca nu e o CRIMA ABOMINABILA IMPOTRIVA CONSTITUTIEI ceea ce a facut basescu. Daca era, se mobilizau mai multi oameni la vot ;)
Nici macar atunci. Oamenii sunt satui de discursuri politice care se materializeaza in NIMIC.

Daca tu crezi ca restul de 10 milioane de oameni care nu au votat ar fi votat cu geoana, crezi ca romanii sunt tare prosti.
Absolut sigur nu ar fi votat cu Geoana (sau oricine altciuneva) Cei care au vrut sa ramana Base, au votat. Cei care au vrut sa nu ramana, au cam votat si ei. Restul sunt prea putin interesati.
Discursurile lui te fac sa te gandesti cum a reusit maimutza aia sa fie un ministru de externe (chiar bun) atatia ani.
Foarte simplu. Regulile diplomatiei externe sunt altele decat cele din Romania. Nu injuri, nu te-mbeti in public (exceptie daca te cheama Ieltin), nu-ti dai cu parerea inainte de a te consulta cu consilierii etc. Geoana a incercat sa joace cartea populismului (chiar de mahala) ceea ce merge la Vanghelie, dar nu la fata lui. Ca o concluzie personala: implicarea in aceasta campanie a lui Iliescu si sleahta lui a fost mult sub posibilitati. Motivul poate fi doar unul, in opinia mea: in toata aceasta poveste au gasit scuza ideala pentru a-l debarca pe Geoana. Ramane de vazut daca se confirma presupunerea mea. Nu ca m-ar interesa in mod deosebit. :P

Posted

Stiti care e faza?

Legea era in felul urmator.. 50% din populatia tarii + 1 trebuie sa voteze demiterea presedintelui.

Si-au dat seama ca nu pot sa fie romanii asa prosti asa ca.. au schimbat legea. Intr-o luna cat a fost suspendat Basescu au schimbat legea sa fie nevoie doar de 50% din cei care se duc la vot.

Radu tu stii ce inseamna ca oamenii nu s-au dus la vot? Ca ii doar in kur. Ca nu e o CRIMA ABOMINABILA IMPOTRIVA CONSTITUTIEI ceea ce a facut basescu. Daca era, se mobilizau mai multi oameni la vot ;)

Daca tu crezi ca restul de 10 milioane de oameni care nu au votat ar fi votat cu geoana, crezi ca romanii sunt tare prosti. Discursurile lui te fac sa te gandesti cum a reusit maimutza aia sa fie un ministru de externe (chiar bun) atatia ani.

Itzi dau dreptate Geoana chiar e un urangutan vorbitor! =)).Cand am auzit discursul lui la tv mi sa facut scarba si am schimbat postul. Shtitzi care-i problema in tzara asta oamenii deshtpetzi nu se baga in politica!AVEM NEVOIE DE UN PRESHEDINTE DESHTEP SHI CU SPIRIT!BASE ARE SPIRIT!Dar degeaba incearca uneori preshedintele sa faca o schimbare daca guvernul e plin de hotzi si incompetentzi!!

Dute intr-un spital shi uitate la echipamente shi la doctori.90% Din doctori nutzi dau nici o atentzie cand eshti bolnav,daca nu le dai un mic bacshis!!!!Dute intr-o shcoala shi vezi catzi dintre profesori predau bine shi totushi ce prost sunt platitzi!!!!Dar pe de alta parte parlamentari au totzi mertzanuri sau bmw-uri ,cateva case ,vreo 5 afaceri +un salariu umflat! (SHI FITZI SIGURI CA TOATE ACESTEA NU SUNT DOBandite pe cai legale)Deci ce concluzie ash putea trage daca ash fi in totalitate strain shi ash veni aici ROMANIA tzara frumoasa dar plina de oameni corruptzi shi hotzi!Nu merita sa fie in UE!Am prieteni din alte tzari care sunt profesori,doctori shi ghici cat e cel mai mic salariu 2000 euro .pretzurile sunt la fel ca la noi.shi nu ne putem plange ca suntem o tzara saraca,doar turismul daca ar fi mai bine valorificat am face miliarde de dolari.Mergi undeva la un hotel in roamnia de 3 stele sa zicem shi pretzurile sunt ca la 5 stele in alte tzari sa nu mai vorbim de faptul ca raportul pretz calitate lasa mult de dorit! + ca obiectivele turistice nu sunt bine valorificate.

Parlamentarii au schimbat legea fiindule frica ca ar putea fi demascatzi:

Dar tot nu au cashtigat!

5 partide coalizate nu au reushti sa aduk nici macar 50% +1 din romani la vot!Da pai sa mai convinga romani sa voteze DA!

Inca o data Good Job BASE!SHI sper k in curand sa o parte din cei 322 la parnaie!!!

Posted

ma asteptam ca referendumu' sa fie in favoarea lui Base (eu votat NU) dar nu ma asteptam la procentul asta sincer...

gl hf..

btw aia cu Gusa ,Vadim , PSD etc...ciocu mic!

Guest Blaidy
Posted

mad eye, dute tu ca la cat de bine sti gramatica esti numai bun pt. politica ;)

Pe mine ma doare undeva cine conduce tara asta, deoarece pe mine ca om de rand nu ma afecteaza cu nimic : n-am salariu mai mare, nu o duc mai bine, mizerii pe strada ca inainte (asta tine si de oameni dar ...) parcurile alea facute la misto sunt de tot rasul etc.

Posted

Pe mine ma doare undeva cine conduce tara asta, deoarece pe mine ca om de rand nu ma afecteaza cu nimic : n-am salariu mai mare, nu o duc mai bine, mizerii pe strada ca inainte (asta tine si de oameni dar ...) parcurile alea facute la misto sunt de tot rasul etc.

Agree...

Posted

hai sa nu intram pe taramul asta ca nici tu nu esti departe.

mi-era sila de geoana si basescu cand ii ascultam la discursurile finale...cel mai obiectiv mi s-a parut tariceanu care nu a facut o tragedie din asta, ba mai mult, a spus ca acest vot trebuie sa ne mobilizeze, inclusiv pe basescu, sa se schimbe ceva.

Posted

Ma bucur ca a revenit Basescu, nu stiu de ce va certati atat...Unii au votat DA,altii au votat NU, e decizia poporului, e absurd sa spunem ca daca vota toata populatia Basescu era out.

La ora actuala e cel mai bun presedinte pe care il putem avea.

Posted

probabil ca a sarbatorit la golden shpritz

Si ce conteaza unde a sarbatorit?Important e sa inceapa sa-si faca treaba si sa transeze conflictul asta idiot cu parlamentul.Altfel vom incepe acelasi razboi al declaratiilor stupid si fara nici un castig pentru nici una din tabere.Parlamentarii ar trebui sa se trezeasca si sa-si dea seama ca populatia le-a dat un vot de blam cu aceast a ocazie.Sa inceapa sa-si faca curatenie in propriile partide si sa conlucreze cu presedintele ales.Din pacate mi-as fi dorit un alt presedinte,mai putin avid de popularitate,si mai concentrat pe ce trebuie facut.Dar de unde sa aleaga bietul roman?Este o fatalitate sau ne este scris ca la presedintie sa candideze doar oameni lipsiti de valoare sau pur si simplu nebuni?Ma gandeam la ce am fi ales daca nu iesea Basescu...Becali(plecam din tara),Vadim...ala parca e desprins din "Zbor deasupra unui cuib de cuci",Geoana atat de superior si totusi atat de gangav,Nastase..esenta bogatasului roman cu accese de semiintelectual,Marko Bela..in doua luni de la mandat face Transilvania regiune autonoma,slabe optiuni..slabe sperante.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...