Jump to content
Mugur

Irina Columbeana risca sa-si strice vederea

Recommended Posts

Intre normalitate si fite, uneori bariera e atat de sensibila incat se trece usor. Cam in situatia asta se afla si Irina, fetita familiei Columbeanu.

Medicii insa sunt de parere ca nu toate straduintele facute de parinti sunt benefice pentru sanatatea fetitei lor.

De la nasterea sa, in urma cu patru luni, micuta a stat zilnic in lumina reflectoarelor si probabil este bebelusul care a lansat o noua moda in ceea ce priveste purtarea ochelarilor de soare. 'Consider asta o mare greseala.

Ochiul copilului trebuie sa se obisnuiasca cu mediul. Toti copiii care poarta de mici ochelari de soare vor face dependenta si nu vor mai suporta lumina. Prin orice tip de ochelari de soare se vede mai slab', sustine prof. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice.

Mobila neagra nu e o alegere buna

Ca mostenitoarea lui Irinel Columbeanu are o camera eleganta, am vazut cu totii. Insa, culoarea neagra a mobilierului nu constituie alegerea ideala pentru camera unui bebelus. 'Nu are cum sa-l influenteze pozitiv. Pentru copii, de regula, se aleg culori vii, luminoase. La ce ar putea folosi o camera de copil cu mobila neagra?

Este un lucru teribilist si care lasa impresia ca acest copil este tratat ca o marfa, ca un obiect', sustine prof. dr. Florin Tudose, seful Clinicii de Psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Slipurile lycra ii pot irita pielea

Irina are nu mai putin de sase slipuri din lycra, pe care le va purta in aceasta vara, la mare. 'Chiloteii astia nu trebuie purtati direct pe piele. Micuta s-ar putea alege cu iritatii din pricina transpiratiei', sustine dr. Laurentiu Luca, directorul Clinicii PULS.

"Copilul se boteaza dezbracat"

O extravaganta e si botezarea Irinei imbracata in slip. 'Copilul se boteaza dezbracat. Suntem crestini-ortodocsi. Adultul se dezbraca pana la camasa, iar copilul, de tot. Nu e interzis nici sa fie imbracata, dar ar trebui respectata traditia', ne-a zis parintele Ilas, de la Biserica Spitalului Obregia.

SURSA

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...