Jump to content
IceMan

Vosganian: CEC ar putea fi preluata de investitori romani

Recommended Posts

Imagine IPB

Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat, sambata, la Iasi, ca CEC-ul ar putea fi preluat de investitori romani, existand deja solicitari in acest sens din partea unor patronate din tara, potrivit NewsIn.

"CEC va ramane banca de stat cel putin inca un an. CEC-ul ar putea fi preluat si de unii investitori romani, avem deja unele solicitari din partea unor patronate romanesti. Daca vom lua in viitor decizia privatizarii, se va face intr-o formula care sa dea satisfactie capitalului national, a declarat Vosganian. El a precizat ca a inlocuit vechea conducere a

CEC-ului "din ratiuni practice. Nu am ce sa-i reprosez vechiului director, Eugen Radulescu. Am incredere ca Radu Ghetea poate sa faca ca prestigiul si cota de piata ale CEC-ului sa creasca, a spus Vosganian. Acesta a adaugat ca ideea lansata de ministrul Decebal Traian Remes, potrivit careia platile in agricultura din fondurile europene sa se efectueze prin CEC, este o idee excelenta. "Banca dispune de o structura foarte bine ramificata in teritoriu, a explicat ministrul.

M.D.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...