Jump to content
Gripatul

LEVEL

Recommended Posts

Eu am fot cititor fidel Level inca din decembrie 98, dar m-am lasat anul acesta definitiv de el, din cauza schimbarilor petrecute in ultimi ani. Mai ales plecarea lui Mitza. Dar si altele ca scoaterea Chatroomului m-au determinat sa ma las de citit.

Din decembrie 1998 pana decembrie 2006 am aproape fiecare editie a revistei puse intr-o cutie in ordine, mi-a placut Level fiindca intelegeai ce scrie, avea sens si in unele cazuri mai era si comic (in limitele bunului simt), cred ca in Romania Level era prima forma de forum "on-line", datorita rubricii Chatroom (care avea intotdeauna multe pagini rezervate), dar mai ales pentru "moderatorii" profesionali si prietenosi, numai ca era pe hartie.

Asta pana nu demult.

Pentru mine Level a devenit prea comercial, pus langa level de acum 7 ani. Au evoluat, au 3 cd-uri sau dvd, au joc full, dar nu mai au acel feeling de must-have|must-read, cu care te trezesti fugind la chiosc sa nu cumva sa nu mai fie level pana ajungi tu, acuma parca redactorii scriu articolele sa fie scrise (daca jocul are hype se dedica mai multe pagini), unii chiar incercand sa-l imite pe de mult "raposatul" Wild Snake (sarea si piperul de alta data). Plecand si Mitza nu mai avea rost sa mai cumpar revista.

Am cumparat-o totusi luna asta, pentru jocul full (Beyond Divinity) si nu pentru articole.

Bleah!

p.s.: Level face 10 ani in octombrie

Link to comment
Share on other sites

asa si ?

si yo cumaparam level ... dar acuma mai rar ... cam din 4 in 4 luni ...si cand au jocuri tari .. eu il cumparam mai mult ptr reply de la poze :D ..erau fun

intr-un timp vb cu cioLAN ( my fav ) .... era preferatul meu ... dar de cand numai cumpar nu am mai vb cu el :)

Link to comment
Share on other sites

But Mitza ownz, o sa imi fie dor de el si de revista level, deoarece nici eu nu mai cumpar level din cauza plecarii lui, mai ramasese Akasha, de care imi placea la un momentdat, dar nu se mai merita ^.^

Oricum, tot PCG e mai bun dupa parerea mea, desi la un moment dat level era mai sus decat PCG

Link to comment
Share on other sites

Cred ca fac putin off-topic, insa eu eram cititor fidel XPC, insa in ultima vreme mi s-a cam acrit si mie. Plecarea redactorilor (cine mai scria ca Bogdan Bridinel, review-uri super la software, iar hardware mult mai interesant pe vremuri), articolele devenind din ce in ce mai neinteresante, site super dezorganizat, reclame peste reclame, incat abia mai poti citi un review interesant pagina cu pagina, si ar mai fi. Dar nu asta e subiectul, ci, probabil, situatia revistelor de IT din RO (banuiesc ca daca era dedicat LEVEL-ului, postai si tu pe site-ul revistei).

Totusi, nu doar la acestea doua lucrurile stau prost. Si Chip-ul a scazut in ultima vreme, iar celelalte reviste... abia se mai tin pe picioare.

Daca as avea posibilitatea, m-as abona la o revista de afara ca GameInformer, si celelalte cu profil hardware, dar mai ales software. Cele din RO nu mai merita banul dupa parerea mea :)

Link to comment
Share on other sites

nu am mai cumparat reviste level din cls a 8-a :) mai am si acum ve-o 7 cduri cred, le caut si daca le gasesc le fac poze :D

acuma 4 anii ... :)

yo am cumaprat primul numar de la un aticariat pe 10 mii si il am si acuma pe la tara ...primul nr. a aparut prin 97` parca, si mai am din 2000-2001

Link to comment
Share on other sites

Am o gramade de reviste Level, numai ca nu am mai cumparat nici una de 1 an. La inceput era o revista buna, dar a scazut rau de tot. Nici XPC nu mai e ce a fost. In afara de calitatea hartiei.... mai nimic.

PS: Are dreptate AoD, revistele de afara sunt MULT peste ce e la noi.

\/\/ Exact, deci nu se merita sa o cumperi.

Link to comment
Share on other sites

nu ar avea voie astfel ;)...jocurile full au fost o problema indelung dezbatuta de level si s-au chinuit ceva ani pana cand au reusit sa faca asta...majoritatea jocurilor distribuite de ei nu au fost de actualitate,dar niste nume bunicele in istorie.raspuns,da,ei fac asta cat se poate de legal :)

Link to comment
Share on other sites

Si eu cumparam Level in tineretile mele, incepand din 1998, cand inca nu aveam pc (si salivam la articole si la cd-urile din revista), si pana in 2002 asa luam aproape lunar, cand s-a scumpit revista, si nu mai aveam bani s-o cumpar, asa ca mai cumparam sporadic. Am mai cumparat si acum 1-2 ani, si e mare diferenta intre Levelul de acum, si cel de atunci. Imi placea foarte mult umorul redactorilor, stilul lor... dar de cand au plecat si ultimii dintre cei care formau "generatia de aur" am pierdut interesul in revista.

Marius Ghinea rullz :)

Link to comment
Share on other sites

Si parca XtremPC (nu extreme) e fostul PCGames (nu sunt chiar sigur, corectati-ma daca gresesc...)

XtremPC e fostul PC Gaming. PC Games e cu totul altceva.

Si nu va mai luati de saracul om, o fi zis si el cu aproximatie :P

Link to comment
Share on other sites

A avut si revista LEVEL momentele lui de glorie :)

Pe masura ce trec anii apar reviste de gaming din ce in ce mai sofisticate.

Nu am mai cumparat de vreo 5-6 ani LEVEL-ul, doar PC Games :D (cateodata)

Link to comment
Share on other sites  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...