WaH ^ MaTuX Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ceva e sigur MAI MULT DE 20% :Dam fumat in scoala, nam baut, dar am vz pe multi care bea :D
Lexa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Eu nu beau si nici nu fumez deci...nu fac parte din acei 20% oricum :P
never Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 alcoolul in cantitati mici cica e bun pt om... eu am invatat la liceu ca toti alcoolii sunt toxici si chiar nocivi (depinde de cantitate)deci pana la urma ajungem la chestia cu mancarea... deci sa reformulez...Sex is healthier than food and alcohol!!!radu sa te credem ca tu erai cu tigara si berea in mana la atestat?
SeBi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Haideti sa-l lasam pe radu...ele este "golanul" forumului :P
THuG-Radu Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 radu sa te credem ca tu erai cu tigara si berea in mana la atestat?Crezi ce vrei. Putin imi pasa de parerea voastra ! :) Eu stiu ce a fost. Stateam 6 insi langa catedra cu un pahar de unica folosinta pus pe parchet, intra diriginta, directoru, noi cu tzigarile si cu berea in mana.La bac, la examenu oral, eram in clasa noastra, fumam linistiti, la fel, cu paharu de unica folosinta (de data asta fara berea pe masa), intra presedintele de comisie, se uita la noi si zice : "Ma nu fumati in scoala ca o sa`i datzi foc!". Rade si pleaca.Haideti sa-l lasam pe radu...ele este "golanul" forumului :PPrefer rebelul forumului, nu prea zic nu la multe chestii care sunt interzise ! :)Fac aproape tot ce`mi trece prin cap, pana la o anumita limita.Daca voi sunteti pocaiti, n`am ce face ! :D
Maledicere Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Eh si eu mai fumez in liceu iarna ca e frig afara si locul de fumat e toooocmai in spatele salii de sport......de baut nu beau in liceu ca doar avem 2 baruri destul de dragutze la 100 de metri distanta......
Valek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nu fumez, nu beau... nu din motive de pocainta.. ca nu-s credincios. Dar pur si simplu nu-mi plac (le-am incercat pe toate)
CryNow Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 desi regulamentul liceului e foarte strict [ care e prins, e exmatriculat si cred ca fara drept de reinscriere ] tot am tras vreo 2 baute anu asta no risk, no game and also no adrenaline :P
never Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Crezi ce vrei. Putin imi pasa de parerea voastra ! :) Eu stiu ce a fost. Stateam 6 insi langa catedra cu un pahar de unica folosinta pus pe parchet, intra diriginta, directoru, noi cu tzigarile si cu berea in mana.La bac, la examenu oral, eram in clasa noastra, fumam linistiti, la fel, cu paharu de unica folosinta (de data asta fara berea pe masa), intra presedintele de comisie, se uita la noi si zice : "Ma nu fumati in scoala ca o sa`i datzi foc!". Rade si pleaca.Prefer rebelul forumului, nu prea zic nu la multe chestii care sunt interzise ! :)Fac aproape tot ce`mi trece prin cap, pana la o anumita limita.Daca voi sunteti pocaiti, n`am ce face ! :D1. nu cred in nimeni si nimic2. NICIODATA sa ma faci pocait3. un'tis cei 7 ani de acasa? :whistle:
THuG-Radu Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 1. nu cred in nimeni si nimic2. NICIODATA sa ma faci pocait3. un'tis cei 7 ani de acasa? :whistle:1. Ok, in multe cazuri nici eu ! :D2. Daca te`ai simtit :whistle:3. Ii am cu cine merita ! :) Relax, stiu sa ma comport chiar foarte bine cand e cazu.
SeBi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 sa inteleg ca un pic de respect fata de profesori....dar ma rog...din ciclul ce tari suntem noi....stii ce...."cei mai adevarati barbati se pot imbraca in roz fara nici o problema"...eh....daca ai inteles radule ce am vut sa spun e perfect...daca nu....inseamna ca mai bine te intorci in liceu si mai bei o tuica!