Jump to content
IceMan

Aproape 20% din liceeni au consumat alcool in scoala

Recommended Posts

Posted

alcoolul in cantitati mici cica e bun pt om...

eu am invatat la liceu ca toti alcoolii sunt toxici si chiar nocivi (depinde de cantitate)

deci pana la urma ajungem la chestia cu mancarea... deci sa reformulez...

Sex is healthier than food and alcohol!!!

radu sa te credem ca tu erai cu tigara si berea in mana la atestat?

Posted

radu sa te credem ca tu erai cu tigara si berea in mana la atestat?

Crezi ce vrei. Putin imi pasa de parerea voastra ! :) Eu stiu ce a fost. Stateam 6 insi langa catedra cu un pahar de unica folosinta pus pe parchet, intra diriginta, directoru, noi cu tzigarile si cu berea in mana.

La bac, la examenu oral, eram in clasa noastra, fumam linistiti, la fel, cu paharu de unica folosinta (de data asta fara berea pe masa), intra presedintele de comisie, se uita la noi si zice : "Ma nu fumati in scoala ca o sa`i datzi foc!". Rade si pleaca.

Haideti sa-l lasam pe radu...ele este "golanul" forumului :P

Prefer rebelul forumului, nu prea zic nu la multe chestii care sunt interzise ! :)

Fac aproape tot ce`mi trece prin cap, pana la o anumita limita.

Daca voi sunteti pocaiti, n`am ce face ! :D

Posted

Eh si eu mai fumez in liceu iarna ca e frig afara si locul de fumat e toooocmai in spatele salii de sport......de baut nu beau in liceu ca doar avem 2 baruri destul de dragutze la 100 de metri distanta......

Posted

Nu fumez, nu beau... nu din motive de pocainta.. ca nu-s credincios. Dar pur si simplu nu-mi plac (le-am incercat pe toate)

Posted

desi regulamentul liceului e foarte strict [ care e prins, e exmatriculat si cred ca fara drept de reinscriere ] tot am tras vreo 2 baute anu asta ;;)

no risk, no game and also no adrenaline :P

Posted

Crezi ce vrei. Putin imi pasa de parerea voastra ! :) Eu stiu ce a fost. Stateam 6 insi langa catedra cu un pahar de unica folosinta pus pe parchet, intra diriginta, directoru, noi cu tzigarile si cu berea in mana.

La bac, la examenu oral, eram in clasa noastra, fumam linistiti, la fel, cu paharu de unica folosinta (de data asta fara berea pe masa), intra presedintele de comisie, se uita la noi si zice : "Ma nu fumati in scoala ca o sa`i datzi foc!". Rade si pleaca.

Prefer rebelul forumului, nu prea zic nu la multe chestii care sunt interzise ! :)

Fac aproape tot ce`mi trece prin cap, pana la o anumita limita.

Daca voi sunteti pocaiti, n`am ce face ! :D

1. nu cred in nimeni si nimic

2. NICIODATA sa ma faci pocait

3. un'tis cei 7 ani de acasa? :whistle:

Posted

1. nu cred in nimeni si nimic

2. NICIODATA sa ma faci pocait

3. un'tis cei 7 ani de acasa? :whistle:

1. Ok, in multe cazuri nici eu ! :D

2. Daca te`ai simtit :whistle:

3. Ii am cu cine merita ! :) Relax, stiu sa ma comport chiar foarte bine cand e cazu.

Posted

sa inteleg ca un pic de respect fata de profesori....dar ma rog...din ciclul ce tari suntem noi....stii ce...."cei mai adevarati barbati se pot imbraca in roz fara nici o problema"...eh....daca ai inteles radule ce am vut sa spun e perfect...daca nu....inseamna ca mai bine te intorci in liceu si mai bei o tuica!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...