SeBi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 @rtkDa, se pare ca unii am ramas in urma cu moda si nu mai stim ce este "cool".
Zym3r Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 eu unul inca nu am baut/fumat in scoala :o PS: prea cu()minte oare? :o
{JM}Alex Lifetaker Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 cand ne-au dat ma? :))eu chiuleam iar? aha, la ora de engleza. tu erai pe-afara n-aveai treaba
cLeaR_loves Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 cred k au dat procentaj de 20% pt a fi un procentaj decent ce ziceati dak punea procentaj de 85% :lol: :lol: era prea thare deja :lol: :lol: :lol:
SeBi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 85% ar fi insemnat ca doar cei...care au o religie mai "speciala" nu beau....ma rog...aproape.Cred ca 20% este un procentaj corect!
THuG-Radu Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 @Radu crede-ma ca nu esti deloc destept. Ai luat 8.53 la bac...si 9 la atestat! Uau, niste rezultate cu care te poti lauda pe forum. Mare chestie. Am putut sa obtin niste note mai mari ca tine fara sa fac ce ai facut tu! Parerea mea este ca sunt niste nesimtiti cei care fumeaza in scoli (iar daca cineva va sari cu gura...va amintesc ca fumatul in locurile publice si consumul de alcool in locuri "neamenajate" este INTERZIS)...spun asta nu pentru ca as fi eu vreun babalac...dar ii deranjati (in special cu tigarile) pe nefumatori. La fel fac si colegii mei...fumeaza de mama focului pe coridoarele facultatii...si daca le zici sa se mute macar un pic spre geam sau ca nu este frumos sa arunce tigarile pe jos in fata femeii de servici....se uita ca naiba la tine. Nu zice nimeni sa nu consume alcool si tigari...sa o faca pana cad sub masa....dar nu la scoala! O petrecere fara alcool nu e reusita...aici....as fi de acord....parca sa nu bei o bere...e cam aiurea...dar te poti distra si asa.... Cum zici tu ! Fac pariu ca in liceu erai oaia neagra a clasei, cel care le strica tot chefu cand vroiau sa chiuleasca toti ! :rofl1: Lasa-ma sa ghicesc, erai lingaul clasei, cel mai bun din clasa, sef de promotie ? GG. Si ce`ai rezolvat ? Eu unu prefer sa imbin "invatatu" cu placutu, sa ma distrez, nu sa imi irosesc copilaria stand in casa cu einshpe mii de carti in fatza. Nu refuz niciodata o iesire in orash, sau orice chestie care poate fi mai iesita din comun (cum ar fi sa bei la scoala).
SeBi Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nu era asa...eram printre campionii chiulitului, mai ales in primii 3 ani de liceu....fizica si economia erau preferatele mele...la ambele dadusem de 2 ori intr-un semestru....si culmea...am luat si note de trecere. Lingau, eh.... da...cum vrei tu...daca sustin ca nu este normal sa bei in scoala....sunt lingau. daca nu sustin bautul la scoala...sunt tocilar....iar daca am luat note cevva mai mari ca tine....sunt iar tocilar...insa nu uita ca tu esti cel care te-ai laudat pe forum! Lauda-te in continuare ca ai intrat la ASE (parca)....sa-ti amintesc ca acolo sunt cei mai multi tocilari? Ma rog. Nu ma cert cu tine. Sustine-ti punctul de vedere! Alcoolul se consuma cu prietenii, in oras, la chefuri, nu la scoala!
THuG-Radu Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Nu era asa...eram printre campionii chiulitului, mai ales in primii 3 ani de liceu....fizica si economia erau preferatele mele...la ambele dadusem de 2 ori intr-un semestru....si culmea...am luat si note de trecere. Lingau, eh.... da...cum vrei tu...daca sustin ca nu este normal sa bei in scoala....sunt lingau. daca nu sustin bautul la scoala...sunt tocilar....iar daca am luat note cevva mai mari ca tine....sunt iar tocilar...insa nu uita ca tu esti cel care te-ai laudat pe forum! Lauda-te in continuare ca ai intrat la ASE (parca)....sa-ti amintesc ca acolo sunt cei mai multi tocilari? Ma rog. Nu ma cert cu tine. Sustine-ti punctul de vedere! Alcoolul se consuma cu prietenii, in oras, la chefuri, nu la scoala!Dadeam cu presupusu ! :) Daca tu zici ca faceai toate alea, good 4 u. Esti de`a meu ! Dar totusi, de ce NU alcool in scoala ? Ce are ? Putina distractie printre invatat strica ?P.S. : la ASE, cel putin in Oradea, majoritatea sunt fete, cam 70%, restu baieti si NU, nu sunt cei mai multi tocilari. Sunt, pt. ca nu exista o scoala in lumea asta fara ei, dar nu cum zici tu ! ;)
SeBi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 NU alcool la scoala din acelasi motiv din care nu mei bere in biserica...ma rog...nu ca as fi eu religios....dar dadeam un exemplu. La ASE se gasesc multi tocilari si multi...retardati....acolo sunt multi de toate categoriile. Personal as fi vrut sa intru si eu la ASE dar din acest motiv nu m-am inscris....am preferat ceva hibrid, dar nu despre asta este vorba. PS...nu crezi ca ar trebui sa se si drogheze lumea in scoala? (nu am nimic cu drogurile, nu o fac, am incercat ceva...nu e de mine).
robert03 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Dar totusi, de ce NU alcool in scoala ? Ce are ? Putina distractie printre invatat strica ?Pt ca scoala e o institutie publica in primul rand. Tie ti-ar conveni sa te duci sa platesti impozitul, de exemplu, si sa fie beat functionarul public? Sa iti spuna: "vino domne' maine ca azi ma distrez si n-am timp"? Cam asa sta treaba si cu scoala.. Eu unu prefer sa imbin "invatatu" cu placutu, sa ma distrez, nu sa imi irosesc copilaria stand in casa cu einshpe mii de carti in fatza. Nu refuz niciodata o iesire in orash, sau orice chestie care poate fi mai iesita din comun (cum ar fi sa bei la scoala).LOL.. :mellow: Bine ca ai pus verbul invatat intre ghilimele..Cei care se arata revoltati fata de interzicerea consumului de alcool in unitatile de invatamant, sa se gandeasca de doua ori la ceea ce spun. Ma refer la exemplarele in genul celui de mai jos..Daca bei o bere gata consumi alcool?Geesh!
Xello$ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 lol deci jumate din cei care au postat aici sunt niste golani ordinari iar restul sunt oameni cu minte. (oare de ce am impresia ca cei cu minte au peste 20 de ani? hmph ;) )
SeBi Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pai iti raspund eu (desi radu are, cel putin in bletin, peste 18)...pentru ca la 16 ani toti suntem zmei, credem ca atingem soarele cu mana....mai incolo vedem ca viata nu este chiar asa de roz, ca trebuie sa muncesti pentru a avea ce-ti doresti....robert a pus punctul pe i. Daca vrem sa ne distram, putem sa o facem in afara scolii....pentru asta sunt barurile, pentru asta avem case, ca sa ne intalnim la o bere cu amicii.... Apropo...Radu, tu mergi baut la facultate?
blk Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 la scoala ma duceam cand aveam prea multe absente (pacaleam un profesor, puneam mana pe catalog si mi le motivam singur).daca aveam chef sa ma distrez, ma duceam la o terasa de langa scoala.e o prostie sa bei / fumezi in scoli. grow up.
THuG-Radu Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 lol deci jumate din cei care au postat aici sunt niste golani ordinari iar restul sunt oameni cu minte. (oare de ce am impresia ca cei cu minte au peste 20 de ani? hmph ;) )Vorbi zmeul. Apropo...Radu, tu mergi baut la facultate?Vad ca iti place sa duci totu la extrem.De la a bea in facultate, s`a ajuns la a merge baut la facultate, si dupa parerea mea e o diferenta. A bea 1-2 beri sau a merge baut (beat) la facultate.Niciodata n`am fost beat la scoala/liceu/facultate si nici nu cred c`o sa fiu.Ca intr`o ora libera beau 1 bere de placere in scoala, e partea a doua.Dupa cum zice si titlul topicului, "au consumat alcool in scoala", nu "a merge beat la scoala" sau "a te imbata in scoala", da, am consumat alcool in scoala si nu, nu am mers niciodata beat.p.S. : nush cum sunteti voi, dar eu sunt genu de om mai nebun, mai rebel ! ;) poate asa se explica gandirea mea ! :) interpretati cum vreti.
iGARFiELD Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 e o prostie sa bei / fumezi in scoli. grow up.si daca in scoala este loc special amenajat pt asa ceva ?ps. de fumat fumez o tzigara in fiecare pauza de baut nu stiu daca am baut
SeBi Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Trebuie sa recunosc ca si eu mai beam o bere doua si apoi mergeam la scoala...dar mi-a trecuta acest simtom de mult. Totusi, unul care bea in afara scolii si apoi intra la scoala greseste la fel de mult ca unul care bea in scoala.... Baut=persoana care a consumat alcool (in conceptia mea). Oricum, de la un timp, nu mai beau nici macar o jumatate de bere ziua...las pe seara, deoarece de multe ori mi s-a intamplat sa am nevoie sa plec cu masina si am apelat la RATBv sau la bicicleta.... Personal recunosc cand gresesc si...incerc sa conving si pe altii sa nu faca la fel.
blk Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 si daca in scoala este loc special amenajat pt asa ceva ?ps. de fumat fumez o tzigara in fiecare pauza de baut nu stiu daca am bautAm zis de scoala, nu de facultate ;)
THuG-Radu Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Am zis de scoala, nu de facultate ;)Mai nou sunt in licee locuri speciale pt. fumat, amenajate de conducerea scolii !
iNm Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 TOTI liceeni (cel putin baieti) au consumat alcoool !Eu prefer sa beau intr-un local si dupa sa merg la scoala eventual ... in scoala nu cred ca am baut :P
musthyzz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Da bre da...am pus mana pe sticla de bere ,am fumat si am chiulit cand eram in liceu cu fiecare ocazie pe care o prindeam ... asa SI ?! am ajuns rau ? am ajuns pe strazi ? NU! Am luat bacul cu brio si am intrat la facultatea la care vroiam sa dau din cl. a10a ,iar acum mai am 1 an si o termin.I-auzi ia la ei bre...asta ai framanta acu'...ca 20%din liceeni beau si ei o bere. Stiti ceva ? Bine ca nu ne impuscam colegii ca altii pe holuri si preferam sa stam la o vorba cu o bere in mana si o tigara in bot.Hai sic !
oXiD' Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 sunt unii care beau alcool in scoala doar sa se dea mari nu ca le place sau altceva :blink: .. cunosc si eu cativa ;) recunosc ca am baut si eu odata o sticla de sampanie la scoala cand a fost campionatul de fotbal si am castigat desigur :D :nanana:
SeBi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nu zice nimeni ca ajuni rau daca bei in scoala...dar...train intr-o societate in care exista reguli morale....altfel as putea sa zic si e ca daca mergem dezbracati pe strada....nu ajungem rau!
musthyzz Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 daca mergem dezbracati pe strada....nu ajungem rau!Eu zic totusi ca ajungi la psihiatru daca faci asta.On the other hand ... daca bei o bere nu ajungi la boli mintale...parerea mea.
SeBi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Hei...nu citi printre randuri! M-am referit daca toti faceam la fel.....era un exemplu dus la extrem.