Jump to content
IceMan

Carcotasii, in scandal National cu Andreea Spatar

Recommended Posts

Carcotasii urmaresc fiecare miscare gresita a colegilor de breasla si nu numai, iar cand vine vorba de a trimite pe cineva la inaintare, acesta este, intotdeauna, Cristian Hrubaru. Blonda Andreea Spatar, de la National TV, a incurcat textul de pe prompter si, in loc de „mareata“, a citit „matreata“. Carcotasii l-au „inarmat“ pe Hrubaru cu o vopsea de par neagra si l-au trimis sa o cadoriseasca pe blonda, in ideea ca, bruneta, Andreea nu ar mai reusi sa ne amuze cu „perlele“ sale. Reporterul a fost luat cu forta in studioul lui Razvan si Dani, iar blonda, dotata cu un foarfece si cu o puternica dorinta de razbunare, l-a alergat prin studio pana a reusit, in cele din urma, sa-i taie cateva suvite. In timp ce baietii se amuzau teribil, Hrubaru privea speriat cum „munca“ lui de ani buni s-a dus de rapa:, „Cea mai mare frica a mea, dintotdeauna, era sa nu ma tunda cineva. Si uite ca m-au prins!“.

Sunt cu ochii pe tot ce misca la televizor. Nu le scapa nici o balba si cred ca au ac de cojocul tuturor. Si poate ca asa este, in cele mai multe din cazuri. Se mai intampla, insa, sa si-o mai ia si ei in freza, cum se spune. Carcotasii, prin trimisul lor pe teren, Cristian Hrubaru, au dus o lupta cu „printesa razboinica“ de la National TV, Andreea Spatar, in urma careia pletosul carcotas a ramas fara cateva suvite pretioase.

Huidu, Gainusa si toata echipa care cauta neincetat mijloace de razbunare pe cei care scot prea multe perle sunt ei insisi victimele celor trasi de urechi. Asa se face ca, de fiecare data cand au de trimis pe cineva cu jalba in protap la balbaitul in cauza, il trimit pe rockerul pletos, Cristian Hrubaru. El este trimis la inaintare, sa-si primeasca bobarnacii de la cei „mistocariti“ , in timp ce Huidu si Gainusa presteaza munca de „birou“. Bineinteles ca nu au iertat-o nici pe Andreea Spatar, „varianta blonda a Nicoletei Luciu“, cum i s-a mai spus. Domnita prezinta rubrica Meteo in matinalul de la National TV, „Dimineata cu Razvan si Dani“.

Mareata matreata da probleme la «mansarda»

Ca orice blonda care se respecta, Andreea a incurcat textul de pe prompter si, in loc de „mareata“, a citit „matreata“. Atat le-au trebuit Carcotasilor. L-au „inarmat“ pe Hrubaru cu o vopsea neagra de par si l-au trimis, cu plete cu tot, intr-o misiune clara: sa o cadoriseasca pe blonda, pe ideea ca, bruna la par, Andreea noastra nu ar mai reusi sa amuze atat de tare audienta, prin „perlele“ sale.

Zis si facut! Pletosul nostru nu stia insa ca socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ. Reporterul cu tupeu nu s-a gandit ca poate fi, chiar el, prins pe picior gresit. Razvan si Dani l-au surprins pe hol, in timp ce astepta sa se termine matinalul, si l-au luat cu forta in studio. Trezindu-se cu cei doi nebuni pe cap, protestele pletosului au fost ineficiente si Hrubaru s-a vazut, in direct, cu blonda pe capul lui, mai precis... pe parul lui.

Dalila l-a tuns pe Samson

Andreea, dotata cu un foarfece si cu o puternica dorinta de razbunare, l-a alergat prin studio pana a reusit, in cele din urma, ajutata de Razvan, care l-a imobilizat pe „solul“ Carcotasilor, sa-i taie cateva suvite. In timp ce baietii se amuzau teribil, Hrubaru privea speriat cum „munca“ lui de ani buni s-a dus de rapa. „Cea mai mare frica a mea, dintotdeauna, era sa nu ma tunda cineva. Si uite ca m-au prins“, a exclamat „rockerul“. Cu suvitele „moarte“ in mana, Hrubaru a vrut sa-si satisfaca o ultima dorinta: aceea de a-si pune macar parul intre sanii Andreei. Nu a reusit insa, cum de altfel nu a reusit nici sa o convinga pe muza de la matinal sa-si schimbe culoarea parului. Prin urmare, misiune esuata pentru reporterul carcotas, care s-a ales si cu „vatamare“... capilara, in urma coliziunii cu blonda colectionara de „perle“.

Gabriela Dumba

sursa

Link to comment

:beer:

daca nu era precizat cine e respectiva donsoara chiar nu stiam ,

pentru faza cu taiatul parului cu japca, in locul rockerului o dadeam in judecata pentru mutilare , asa un par creste in ani buni si sa vina o ... sa il taie ... hm :comp2:

carcotasii sunt super-marfa si bine le face fitosilor de pe sticla si nu numai. :tiphat:

Link to comment

vedetele care scot perle pe gura ar trebui sa`si asume responsabilitatea pt acele perle.. dar vad ca nu toata lumea intelege glumele carcotasilor.. in doua cuvinte "adevarul doare"..

@iar in legatura cu Emisiunea de la National TV.. Razvan si Dani sunt doi mascarici, doi inculti plus ca la ei in emisiune sunt invitati doar dinastia care se aseamana cu cei doi..

Link to comment

@iar in legatura cu Emisiunea de la National TV.. Razvan si Dani sunt doi mascarici, doi inculti plus ca la ei in emisiune sunt invitati doar dinastia care se aseamana cu cei doi..

mai ales Dani :D

@ on topic cred ca ii luam foarfeca si o tundeam si eu ii dadeam sa manance si tubu de vopsea

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...