Jump to content
IceMan

Raluca, manager la E&Y, a murit cu dosarele in brate!

Recommended Posts

Peste 100 de persoane au luat parte ieri, la Ploiesti, la inmormantarea Ralucai Stroescu, tanara care a murit duminica epuizata de munca. Cimitirul Viisoara din Ploiesti a fost ieri locul in care zeci de oameni au indreptat spre cer un dureros 'De ce?'.

De ce a fost nevoie ca o tanara de numai 31 de ani sa dispara schilodita de prea multa munca? Colegii Ralucai Stroescu spun ca de vina e doar jobul de manager de audit la Ernst&Young. 'Au gasit-o moarta in casa, avand in brate doua dosare', povestesc socati prietenii.

Tanara slabise mult

Ei afirma ca tanara slabise ingrozitor dupa ce in ultimul timp lucrase intensiv la un proiect. Catalin Ceausu, fost coleg, s-a intalnit cu ea inainte de tragedie: 'Era de nerecunoscut!'. La inmormantare a participat si tatal Ralucai, venit de la Moscova, unde lucreaza de multi ani. Barbatul a plans incontinuu.

La inmormantarea Ralucai au participat rude, colegi si prieteni. Matusa fetei, Victoria Gheorghievici , ne-a spus plangand: 'Au distrus-o! Nu se poate sa mori din cauza serviciului. Da-i incolo de bani!'

Medicii care au consultat-o:

Directorul Centrului Medical Unirea, Wargha Enayati: 'Ralucai i s-a facut vineri un control corect. Nu a existat nici un element care ar fi putut sugera evolutia ulterioara a starii ei de sanatate'.

Medicii legisti: Medicii nu au putut stabili cauza decesului intrucat nu au existat urme de agresiune sau de boala.

A fost colega cu George, finalistul "Big Brother"

Printre colegii alaturi de care Raluca a lucrat in ultimii ani se numara si George, unul dintre finalistiii ultimei editii a emisiunii 'Big Brother'. Acesta a fost si el prezent ieri la inmormantarea tinerei.

Inspectia Muncii a demarat o ancheta

O echipa a Inspectiei Muncii s-a deplasat, ieri, la sediul filialei romane a companiei Ernst&Young, pentru un control. N-a avut insa acces la nici un fel de documente, intrucat intreaga conducere era plecata la inmormantare. Inspectorii vor reveni azi.

sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...