TrC Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pana la urma ... romanii nu au un avocat ca sa-i reprezinte ?Un avocat al POPORULUI ?ar fi fost mult mai simplu daca ar exista asa ceva ( sau exista ?).
Eustake Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 in opinia mea Tiriac ar fi unul mai bun da' el nu vrea sa auda de politica si nicinu are experienta... totusi e un manager bun si cam de asta are novoie RomaniaO fi el manager bun, dar atat, nu are treaba cu politica, si in plus lumea nu prea il suporta. Radu, ca tot il comentezi pe Base, care e varianta ta cea mai potrivita la sefia statului? Cu oricare dintre ceilalti posibili candidati, Romania va avea mult de suferit, in loc sa urcam vom cadea mult. Oricum, nu vad un viitor pt. Romania, un viitor care sa impace macar 40% din populatie dintre care 30% sunt hotii.
robert03 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 sa dati jos un presedinte doar pe speculatiiSi afirmatiile lui Traian Basescu legate de parlamentarii corupti si legaturile lor cu oligarhii sunt la fel, simplespeculatii, in lipsa unor nume, dovezi, etc.. O simpla ancheta nu e suficient. Sa nu uitam ca si Basescu a fost anchetat de mai multe ori, si la fel ca si in cazul celorlalti politicieni, nu s-a dovedit nimic concret. Stim cu totii deja ca interesul politic e mai important. ;) Daca vrea sa schimbe ceva sa spuna nume, sa aduca dovezi.. Pana acum a mers sa strige: Hotii! Acum situatia cere sa-i si numeasca.
black4 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Si afirmatiile lui Traian Basescu legate de parlamentarii corupti si legaturile lor cu oligarhii sunt la fel, simplespeculatii, in lipsa unor nume, dovezi, etc.. O simpla ancheta nu e suficient. Sa nu uitam ca si Basescu a fost anchetat de mai multe ori, si la fel ca si in cazul celorlalti politicieni, nu s-a dovedit nimic concret. Stim cu totii deja ca interesul politic e mai important. ;) Daca vrea sa schimbe ceva sa spuna nume, sa aduca dovezi.. Pana acum a mers sa strige: Hotii! Acum situatia cere sa-i si numeasca.De cand e calomnia e o incalcare grava a constitutiei? :blink:
Ayana Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 de cand e prevazuta in codul penal probabil ;) CAP. 8 DELICTE CONTRA DEMNITATII Calomnia ART. 225 (1) Afirmarea sau imputarea in public, prin orice mijloace, a unei fapte determinate privitoare la o persoana, care, daca ar fi adevarata, ar expune acea persoana la o sanctiune penala, administrativa sau disciplinara, ori dispretului public se pedepseste cu zile-amenda, de la 10 la 120. (2) Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate. Impacarea partilor inlatura raspunderea penala. Proba veritatii sau a bunei-credinte ART. 226 (1) Nu constituie infractiunea de calomnie fapta cu privire la care s-a facut proba veritatii sau cu privire la care faptuitorul dovedeste ca a avut motive rezonabile de a crede ca este adevarata. (2) In cazul faptelor referitoare la viata privata a unei persoane, proba veritatii sau dovada ca faptuitorul a avut motive rezonabile de a crede ca aceste fapte sunt adevarate este admisibila pentru apararea unui interes legitim. (3) In cazul faptelor referitoare la viata privata a unei persoane care afecteaza capacitatea acesteia de exercitare a unei functii publice, proba veritatii sau dovada ca faptuitorul a avut motive rezonabile de a crede ca aceste fapte sunt adevarate este admisibila, fara a fi necesara dovedirea unui interes legitim.si nu, nu am uitat ca au imunitate parlamentara... toti... dar tot nu e frumos ce fac... oricum se poate si mai grav... noi stam inca bine :)revin cu citatul din constitutie car prevede imunitatea parlamentara ART. 72 Imunitatea parlamentara (1) Deputatii si senatorii nu pot fi trasi la raspundere juridica pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului. (2) Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea in judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. (3) In caz de infractiune flagranta, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri.E interesant cum in Constitutie e stipulat clar ca nu pot fi trasi la raspundere pt parerile emise in timpul mandatului... se cam bat in cap astea cu Codul Penal... in fine :)
black4 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Si basescu i-a tras la raspundere? A facut niste afirmatii "calomnioase" (ziceti voi.. a zis doar ca sunt niste hoti lenesi si voi le luati apararea parlamentarilor :rofl1: ) adica doar a "mintit" ca sa iti faca singur campanie. OMG ce crima nici un presedinte nu a mai facut asta.Faptul ca e in Codul Penal nu inseamna ca e un fapt GRAV anti-constitutional, mmmk? In codul penal zice ca nu ai voie sa treci pe rosu. Facem pariu ca la un moment in timp si spatiu iliescu a trecut pe rosu?Nu dai un presedinte jos pentru orice nuca furata. Il dai jos cand ai dovezi. Faptul ca tu zici sa-l dam jos din cauza calomniei imi dovedeste ca nu stii nici macar motivele oficiale invocate pentru suspendarea lui. Calomnia nici nu apare pe acolo pentru ca stiau ca s-ar face de ras daca puneau asa ceva.
Dani Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 blk lasa`i.. de ce te chinui sa le explici? daca nu vor sa inteleaga.. asta este.. @aseara cand m`am uitat la Nasul pe B1Tv.. am crezut ca mor de ras =)) .. cand i`am vazut pe Crin Antonescu (PNL) si pe Lavinia Sandru (PIN).. ce pot scoate pe gura.. mi`am dat seama ca oricine poate fi politician.. Doamne ;)
Ahilosu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 uhuhu. probabil referendumul va fi pe 19 mai :banana:
Ayana Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Faptul ca e in Codul Penal nu inseamna ca e un fapt GRAV anti-constitutional, mmmk? In codul penal zice ca nu ai voie sa treci pe rosu. Facem pariu ca la un moment in timp si spatiu iliescu a trecut pe rosu? Nu dai un presedinte jos pentru orice nuca furata. Il dai jos cand ai dovezi. Faptul ca tu zici sa-l dam jos din cauza calomniei imi dovedeste ca nu stii nici macar motivele oficiale invocate pentru suspendarea lui. Calomnia nici nu apare pe acolo pentru ca stiau ca s-ar face de ras daca puneau asa ceva. Eu raspundeam punctual intrebarii tale daca e calomnia o incalcare grava. Da, e. Eu nu am emis nici o parere in privinta demiterii lui Base asa ca nu interpreta. Nu am zis sa dam pe nimeni jos din cauza calomniei. Trecutul pe rosu in codul penal???? caut acum si pana gasesc raman la parerea mea " de unde le scoti? " LE gata am cautat: in Codul Penal nu exista nici o prevedere cu privire la trecutul pe rosu (nici nu stiu de ce m-am obosit). Pe viitor, daca mai ai completari la Codul Penal ar fi bine sa le trimiti in scrisoare deschisa organelor abilitate, nu sa ni le prezinti noua. Damn suntem romani si nu ne stim legile ;)
black4 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Eu raspundeam punctual intrebarii tale daca e calomnia o incalcare grava. Da, e. Eu nu am emis nici o parere in privinta demiterii lui Base asa ca nu interpreta. Nu am zis sa dam pe nimeni jos din cauza calomniei. Trecutul pe rosu in codul penal???? caut acum si pana gasesc raman la parerea mea " de unde le scoti? " LE gata am cautat: in Codul Penal nu exista nici o prevedere cu privire la trecutul pe rosu (nici nu stiu de ce m-am obosit). Pe viitor, daca mai ai completari la Codul Penal ar fi bine sa le trimiti in scrisoare deschisa organelor abilitate, nu sa ni le prezinti noua. Damn suntem romani si nu ne stim legile ;) you fail.
Thora! Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 blk lasa`i.. de ce te chinui sa le explici? daca nu vor sa inteleaga.. asta este.. Voua va e dor de Ceausescu fara sa fi apucat sa il cunoasteti prea bine...Ce e de explicat? Ca o persoana care ca om e un jeg iar ca presedinte o caricatura e Mesia? Ca principala calitate a unui presedinte european este faptul ca din 5 cuvinte 2-3 reprezinta organe sexuale sau trimiteri catre? Ca pentru a fi presedinte trebuie sa fi coleric si agresiv in comportament si limbaj?Tema legalitatii suspendarii Atata timp cat Curtea Constitutinala a considerat ca suspendarea s-a produs respectand procedurile si Constitutia Romaniei, Basescu este suspendat legal. Tema violului usor de vara a Constitutiei Presedintele nu trebuie sa incalce GRAV. Orice incalcare a legii reprezinta sperjur in cazul Presedintelui, deoarece a jurat:"Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!".A jurat sa respecte Constitutia si legile, sa apere democratia.Respect = preturire deosebita, deferenta, veneratie.Probabil ca din prea mult respect fata de Constitutie si legi, a considerat ca e cazul sa-si bage ceva in ele.Tema : Basescu si Macovei ne-au bagat in Europa In Europa ne-a bagat chiar UE, oarecum cu forta. Ne-ar fi integrat si daca era Nastase presedinte si PSD la guvernare. Ar fi gasit formulari diplomatice si daca era Becali presedinte. Basescu ne baga (pe noi poporul) cel mult in ***** mamelor noastre cand e la un sprit.Tema sprijinului "intelectualilor" A fost ultima picatura in ceea ce ma priveste ca sa mi se faca scarba organic fata de clica (sau cloaca) prezidentiala. Cand vin niste dementi iresponsabili ca Patapievici, Mungiu sau Liiceanu, care in numele intelectualitatii romane semneaza scrisoari deschise in care mi se spune ca Basescu "este coborat din alte dimensiuni istorice" (asta la nici 17 ani de la Ceausescu), pe langa ca ma *** pe cei 19 ani de studii, mi se face greata si de "intelectualitate" si de tara si de Basescu si de pupincuristii de pe langa el. Pupincurisme si aberatii ale cultului personalitatii mai rele decat in scrisoarea "inetelctualilor" nici in "Omagiu" nu cred ca gasesti.Tema : Basescu si Macovei au facut reforma in justitie, d'aia i-au dat jos1. Nu s-a facut nimic nicaieri. Saptamana trecuta am consiliat o firma pentru o concesiune. Este imposibil sa scoti o scrisoare de garantie atata vreme cat pentru ca onor Ministerul Justitiei (prin Tribunale) a achizitionat calculatoare doar ca sa mai angajeze niste femei de serviciu care sa le stearga de praf. Esti ca si acum 3 ani, ca si acum 5 ani plimbat de la Ana la Caiafa, dupa cai verzi pe pereti printr-un Bucuresti unde ca sa ajungi din punctul A in punctul B ai nevoie de mai mult timp decat programul registraturii. - concluzia 1 : ca sa scoti un extras de carte funciara, pe lnga ~150 RON taxe, timbre, impozite, etc., mai ai nevoie de : relatii, ~500-1000 RON spaga (atentii, bacsis, pesches, etc.) extraveral si o gramada de timp de pierdut.- concluzia 2 : ma doare'n *** ca a stat Patriciu 24 de ore pe circa, atata vreme cat eu trebuie sa dau spaga unui functionar sa-mi rezolv o problema.2. In rest, vrajeala basesciana. Cercuri de interese, mafii, oligarhi, scleroza paranoida. In primul rand ca de mult ce a reformat-o jutitia doamnei Macovei e praf. Cu procurori numiti noaptea, vai steaua lor, cu un presedinte care dicteaza procurorilor rechizitorii la telefon, etc. Nu cercurile de interese sunt vinovate, ci procurorii, pentru ca sunt varza, ca nu sunt in stare sa faca un dosar. In mod normal atunci cand din starpirea mafiei economice se face politica de stat, in momentul in care cad nu un caz ci zeci de cazuri pentru vicii de procedura, pe langa procurorii de caz, ar mai trebui sa-si dea demisia si Ministrul Justitiei si Procurorul General. In cazul in care nu s-a inteles clar. Pe procurorii aia a caror competenta se rezuma la a raspunde la telefon si sa zica "da sefu, sa traiti sefu, am inteles" nu i-am pus eu, ci Traienel cu Monicuta.3. Daca pentru voi faptul ca Nastase este corupt pentru ca si-a pus termopane la casa este motiv de sarbatoare, pentru Europa este motiv de ras. Probabil ca si pentru curci este motiv de ras. Cine sunt procurorii care au umplut 47 de bibliorafturi despre termopanele lui Nastase ca dovada a coruptiei din Romania? Aceeasi procurori reformati ai Monicai.Tema : tu (voi) vorbesti (vorbiti) ma? Basescu nu are caderea morala sa vorbeasca despre coruptie, corupti, securitate, securisti, comunism, etc1. Basescu este la fel de inculpat intr-un dosar la fel de penal ca si Nastase, Patriciu, etc.2. Basescu a fost la fel de securist ca Felix Motanu', si mai rau decat Rosca-Stanescu sau Mona Musca. NIMENI nu ajungea NIMIC in Romania lui Ceausescu daca nu colabora activ cu securitatea. Nici macar maistru de atelier, d'apai sef de agentie la Anvers.3. Basescu a fost la fel de comunist ca cei pe care ii injura, a beneficiat la fel de mult ca si ceilalti dupa urma regimului.4. Camarila prezidentiala, care isi face cumparaturile la Dubai pe banii RAPPSului, ai Primariilor sau Consiliilor Locale (adica pe banii nostri) reprezita ultimii oameni care ar avea caderea morala sa vorbeasca despre mafii economice si cercuri de interese.Tema : "sa vezi ce o sa se intample Romaniei"1. E uite ca m-am uitat atent sa vad ce o sa ni se intample. Si madam Europa nu a zis nimic, considerand ca facnd parte din jocurile democratice. De ce nu a zis Europa nimic? Pentru ca Europa (chiar si Franta, care este Republica Prezidentiala) este construita pe puterea descentralizata la nivel institutional. UE nu se cladeste pe puteri absolute ale unei persoane intr-un stat, in Europa nu mai exista Presedinti jucatori sau monarhi jucatori, ba din contra, Europa descurajeaza deviatiile de acest tip.2. Nici macar ambasadorul SUA la Bucuresti, care de obicei se baga in seama la lucruri mai putin importante decat suspendarea presedintelui nu a iesit de data asta nici macar cu o declaratie formala.Tema : "daca Basescu nu e, nimic nu e"Personal m-am saturat de politica "raului cel mai mic". Daca e Basescu, in mod clar nu exista posibilitatea sa apara altcineva. Si pana la urma poate este necesar un dus rece. Sa ne invatam minte, sa renuntam la a mai astepta si vota "tatuci providentiali" care sa "scoata tara din saracie", sa devenim o Republica Parlamentara. Sau sa aducem un monarh care sa ne reprezinte. Sau orice altceva.Desi intrata in UE, Romania este evident mult mai aproape de Istambul sau Damasc decat de Viena. Cu Basescu, este clar ca tot spre orient vom merge : mahala, pesches, ciubuc, poale'n cap, tiganie. S-ar putea ca Romania sa rateze integrarea macar la nivel intitutional (pentru ca la nivel individual vom ramane genetic balcanici - orientali). De asta o sa votez DA (D.A. :P ), poate Romania mai prinde trenul. Spre Viena.In rest va doresc numai bine, sa va calauzeasca Mesia pasii catre bine si prosperitate, sa nu uitati sa va lasati copiii sa mearga la el, si sa va duceti cunostintele schioape, oarbe, surde, mute chiar si moarte de maxim 3 zile la El. Poate cine stie...PS :@Dani:- daca pentru tine un presedinte care incalca o promisiune pentru ca s-au adunat 500 de senili (pe care tot el ii chemase), considerand ca 500 de oameni reprezinta poporul, atunci inteleg de ce il sustii.- daca Romania bate Olanda la toamna se vor aduna de cel putin 30 de ori mai multi.- Macar de ar avea Romania 4-500 de politicieni ca si Crin Antonescu.
black4 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Tema legalitatii suspendarii Atata timp cat Curtea Constitutinala a considerat ca suspendarea s-a produs respectand procedurile si Constitutia Romaniei, Basescu este suspendat legal. Deci si Omar Hayssam a fost pus in libertate pe drept? Deci si Nastase e nevinovat? Deci Sorin Ovidiu Vantu e curat ca lacrima? Am trait intr-o minciuna :crybaby: Multumesc ca mi-ai redat increderea in dreptatea si incoruptibilitatea judecatorilor nostrii :wub:. Tema violului usor de vara a Constitutiei Presedintele nu trebuie sa incalce GRAV. Orice incalcare a legii reprezinta sperjur in cazul Presedintelui Dar vai :( Vrei sa spui ca doar presedintele nu are voie sa violeze constitutia pentru ca a jurat sa o respecte? Adica eu pot sa incalc constitutia si nu patesc nimic? Tocmai din cauza imunitatii pe care o are incalcarile lui trebuie sa fie grave ca sa il poti suspenda. Caz care nu s-a intamplat. Calomnia nu cred ca poate fi considerata aici, e copilaresc. Tema : Basescu si Macovei ne-au bagat in Europa In Europa ne-a bagat chiar UE, oarecum cu forta. k. de acord. Tema sprijinului "intelectualilor" M-am oprit din citit cand ai zis despre Liiceanu ca e un "dement iresponsabil". ktnxbye. Tema : "daca Basescu nu e, nimic nu e"Personal m-am saturat de politica "raului cel mai mic". Daca e Basescu, in mod clar nu exista posibilitatea sa apara altcineva. Si pana la urma poate este necesar un dus rece. K. Sa-l votam pe becali. Si eu cred ca Romania are nevoie de un dus rece sa trezeasca toti adormitii. Asa sunt eu mai pacifist si zic sa lasam un presedinte ales de popor sa-si termine mandatul.. Stii Thora.. hai sa luam urmatorul exemplu. Vine presedintele ideeal. Noi il votam. Incepe sa faca valuri si e incoruptibil. Parlamentul descopera ca a traversat strada pe rosu (da, serenity, era o gluma) si il suspenda. Unde mai e dreptul poporului de a-si alege presedintele?
Sabotor78 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Cata pasiune pun unii (pro-Basescu, anti-Basescu, nu conteaza) in declaratiile lor (au depasit stadiul de simple posturi) pentru niste mosi puturosi, mai preocupati de starea buzunarului unor "investitori stategici" decat de starea natiunii. Ce nu s-a inteles pana acuma: Basescu nu este curat ca o fecioara sfioasa imbracata in alb. Dar nici distinsii parlamentari. Ba, pe langa ei (sau oamenii din spatele lor), Basescu e (vorba lui Bethoven) copil mic. Si daca stai sa analizezi modul in care a fost suspendat (toti parlamentarii, indiferent de partid, exeptandu-i pe cei din PD parca, au votat la fel) seamana cu o chestie comandata de cineva, ceea ce ne confirma faptul ca parlamentarii danseaza dupa cum canta cineva si nu reprezinta alegerea romanilor, pentru ca oamenii simpli il sustin pe Basescu, chiar daca gresesc, chiar daca il sustin din cauza ca isi inchipuie ca e Mesia. Si ce nu se intelege de catre vitejii de pe forum e faptul ca multi dintre"sustinatorii" lui Basescu de fapt sunt impotriva parlamentului. De aceea apar posturi in care se cere sa se arate ce a realizat Basescu de cand este presedinte. Imi pare rau sa va spun, dar sunteti pe langa subiect. Nu a realizat mare lucru, nu cred ca contesta nimeni asta, dar tocmai din cauza ca e inocent in comparatie cu unii parlamentari e sustinut. La asta trebuie sa va ganditi. Aaaa, si un inlocuitor, unul curat, care sa intre in Bucuresti calare pe un cal alb. Totusi, va propun niste subiecte de discutie:1. Aratati-mi ce a realizat parlamentul prin suspendarea lui Basescu.2. De ce aceasta suspendare e un lucru bun?3. Ce avem noi de castigat prin suspendarea lui Basescu?Si ca bonus, spuneti-mi, cine credeti ca fura mai mult, Basescu sau 400 de parlamentari?Nah, nu conteaza, viata merge inainte, in guvern va inflori coruptia si nu cred ca un om cinstit va intra vreodata in politica. Hai sa traim bine ca alesii nostrii (parlamentari, deputati sau presedinte) ne iubesc profund. Fara unguent.
udvaritibor92 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 1. a aratat ca nu tolereaza ce 2 pt ca ne facea de cacao in Europa(sunt anumite limite, nu e el un rockstar sa-si arunce hainele blablabla, maine il vad ca face stagediving)3 prin suspendarea lui Europa va vedea ca nu suntem comunisti, si ca avem tupeul sa suspendam chiar si presedintele daca nu credem ca-si face treaba (asta=democratie, sa nu uitam ca noi ne alegem senatorii)si sincer sa fiu nu-mi pasa dar deratizarea rebuie sa inceapa de undeva
Sabotor78 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 1. a aratat ca nu tolereaza ce 2 pt ca ne facea de cacao in Europa(sunt anumite limite, nu e el un rockstar sa-si arunce hainele blablabla, maine il vad ca face stagediving)3 prin suspendarea lui Europa va vedea ca nu suntem comunisti, si ca avem tupeul sa suspendam chiar si presedintele daca nu credem ca-si face treaba (asta=democratie, sa nu uitam ca noi ne alegem senatorii)si sincer sa fiu nu-mi pasa dar deratizarea rebuie sa inceapa de undeva1. Nu tolereaza ce? Un presedinte care nu e de acord cu ei?2. Ne facea de ras? Ok, a facut ceva gafe, dar mai are de invatat pe laga alti diplomati - Nixon (sau Reagan?) era renumit pentru gafele lui. BTW, nu stiu sa-si fi aruncat hainele (nu neg!!) imi spui te rog cu ce ocazie?3. Da, daca noi (poporul) il suspendam si nu un parlament corupt.
c3nz0r Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 1. a aratat ca nu tolereaza ce 2 pt ca ne facea de cacao in Europa(sunt anumite limite, nu e el un rockstar sa-si arunce hainele blablabla, maine il vad ca face stagediving)3 prin suspendarea lui Europa va vedea ca nu suntem comunisti, si ca avem tupeul sa suspendam chiar si presedintele daca nu credem ca-si face treaba (asta=democratie, sa nu uitam ca noi ne alegem senatorii)si sincer sa fiu nu-mi pasa dar deratizarea rebuie sa inceapa de undevadaaaaa ... daca au avut tupeul sa fure atat atunci sa demita un presedinte e o nimica toata pentru eipostul tau e mai penibil decat a lui ThugRadupractic prin asta tu le iei apararea parlamentarilor
Burne Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 daaaaa ... daca au avut tupeul sa fure atat atunci sa demita un presedinte e o nimica toata pentru eipostul tau e mai penibil decat a lui ThugRadupractic prin asta tu le iei apararea parlamentarilor@c3nz0r mie mi-ai recomandat tratament pe udvaritibor92 si pe Radu ii faci penibili nu crezi ca mergi putin cam departe ? In cazul in care nu suporti o discutie in contradictoriu sau nu suporti parerea altuia nu trebuie sa incepi sa jignesti lumea ( am uitat ca esti phan Base si iei modelul idolului tau vb mult si spui fix nimic ) nu te-am facut bolnav si nici Radu nu cred ca te-a facut penibil@ Thora! ce te poti astepta de la niste oameni care spun "Basescu nu e bun , dar mai bun decat ceilalti" decat sa ma plafonez cu gandul ca sunt condus de un inapt mai "special" ( si-a dovedit singur calitatile ) mai bine sunt contra lui , degeaba te apuci sa vi cu argumente despre incompetenta marinarului ca te vei lovi de argumente gen "el ii vaneaza pe mafioti si comunisti care il vor plecat" NU MERITA sper ca restu tarii sa nu il sustinaPS da sunt comunist fan Becali si tot ce vreti dar nu imi place Base :nanana:
Sabotor78 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 @c3nz0r mie mi-ai recomandat tratament pe udvaritibor92 si pe Radu ii faci penibili nu crezi ca mergi putin cam departe ? In cazul in care nu suporti o discutie in contradictoriu sau nu suporti parerea altuia nu trebuie sa incepi sa jignesti lumea ( am uitat ca esti phan Base si iei modelul idolului tau vb mult si spui fix nimic ) nu te-am facut bolnav si nici Radu nu cred ca te-a facut penibil@ Thora! ce te poti astepta de la niste oameni care spun "Basescu nu e bun , dar mai bun decat ceilalti" decat sa ma plafonez cu gandul ca sunt condus de un inapt mai "special" ( si-a dovedit singur calitatile ) mai bine sunt contra lui , degeaba te apuci sa vi cu argumente despre incompetenta marinarului ca te vei lovi de argumente gen "el ii vaneaza pe mafioti si comunisti care il vor plecat" NU MERITA sper ca restu tarii sa nu il sustinaPS da sunt comunist fan Becali si tot ce vreti dar nu imi place Base :nanana:decat sa ma plafonez cu gandul ca sunt condus de un inapt mai "special" ( si-a dovedit singur calitatile ) mai bine sunt contra luiDeci, am de ales intre 2 rele. Evident, pentru ca nu vreau sa aleg ceva rau, aleg ceva mai rau :blink: . Nu prea are sens ce spui tu. Tu zici ca esti contra lui (de Basescu vorbim, nu?) ei si eu sunt, dar in sensul ca as vrea alt presedinte - unul care sa dea macar 2 bani pe tara asta si oamenii care traiesc aici. Dar din moment ce un om cinstit nu intra in politica*, tot timpul voi fi pus in situatia de a alege raul mai mic. Nu stiu ce sa zic, toti cei care sunt de acord cu suspendarea lui o dau inainte cu un singur lucru: Ca Basescu nu e bun, ca e corupt, ca fura si el..... Pai nu e clar ca toti fura? Nu e clar ca oricine ar fi in locul lui ar fura? Nu e clar ca n-o sa avem vreodata un presedinte bun? Nu m-am facut destul de clar? Sustinatorii lui Basescu nu-l sustin pentru ca el ar fi presedintele de care ar avea nevoie Romania, ci pentru ca parlamentarii ce l-au demis sunt mult mai rai decat el.*Daca totusi ai impresia ca si oamenii cinstiti intra in politica, sau macar oameni care ar vrea sa faca ceva pentru tara, mai vorbim dupa ce cresti si implinesti macar 18 ani.
c3nz0r Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Burn ... wake up manE o discutie pe teme politice, penibil nu e jignire. Tie ti-am zis "sa te tratezi" pentru ca ai postat intr-un mod total aiurea. Am exagerat, recunosc dar m-am enervat ca ai postat la mistops: nu sunt deloc fan Base', nu e idolul meu dar ti-am mai zis si o sa mai repet, daca ar exista o alternativa mai buna nu l-as sustine.Daca e sa luam in calcul ce rau a facut fiecare ajungem la concluzia ca nici unul nu e bun pentru pentru presdinte.La o astfel de discutie nu exista "peace & harmony"
robert03 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Faptul ca tu zici sa-l dam jos din cauza calomniei imi dovedeste ca nu stii nici macar motivele oficiale invocate pentru suspendarea lui. Calomnia nici nu apare pe acolo pentru ca stiau ca s-ar face de ras daca puneau asa ceva.blk te refereai la mine sau la Serenity?De cand e calomnia e o incalcare grava a constitutiei?Adica ce? Presedintele (in cazul asta T. Basescu) are voie sa strige in gura mare ca parlamentarii sunt mafioti, au legaturi cu oligarhii, au dosare penale, etc? :huh: Exista inst. ale statului abilitate care pot sa dea o decizie in acest sens. Autoritati pe care el se lauda ca le-a descentralizat. Ca Basescu nu e bun, ca e corupt, ca fura si el..... Pai nu e clar ca toti fura? Nu e clar ca oricine ar fi in locul lui ar fura?As vrea sa aud asta si de la ceilalti sustinatori ai lui Basescu; ma refer la blk, Dani, c3nz0r, etc..Cata pasiune pun unii (pro-Basescu, anti-Basescu, nu conteaza) in declaratiile lor (au depasit stadiul de simple posturi) pentru niste mosi puturosi, mai preocupati de starea buzunarului unor "investitori stategici" decat de starea natiunii.Pai nu e clar? Majoritatea electoratului se comporta precum conducatorii pe care ii aleg.. E greu sa faci 20 milioane de romani sa inteleaga ca se poate face treaba si fara o sustinere cu ardoare, a unor lideri politici..
udvaritibor92 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 deci cel mai bun presedinte ar fi Mircea Badea de la antena 1
blk Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nu ma refeream la tine. Vorbeam Imi bateam gura degeaba la serenity atunci.Again. Eu nu am dovezi. Voi nu aveti dovezi. Tot ce facem e sa speculam.Eu vreau sa sper ca Basescu e mai putin corupt decat ceilalti care deja au dovedit (pentru mine) dincolo de orice urma de indoiala ca sunt corupti pana in maduva oaselor.E o speranta si o bruma de patriotism. E bazat pe zilele in care ma uitam la Realitatea TV aproape in continuu apoi purtam discutii de 1-2 ore cu mama mea cand venea de la serviciu.Indraznesc sa spun ca ce vreti voi se numeste anarhism. Sa dati toti conducatorii jos fara nici un fel de idee fata de cine ar fi mai bun sa-i ia locul nu denota altceva. Eu zic doar sa-l lasam sa-si termine mandatul si sa lasam OAMENII sa decida daca e corupt sau nu. Nu cred ca sleahta aia de adormiti care voteaza 1 pentru 5, vin la serviciu cand li se scoala lor.. au macar o IDEE despre ce e mai bun pentru romania atm.Legea nu poate sa demonstreze decat ce vor ei sa demonstreze. Zi dupa zi marii stabi (vezi SOV) fura miliarde de la stat si legea spune ca sunt nevinovati. NU POT sa am incredere in aceasta lege care il lasa pe SOV sa fure in continuare si in acelasi timp il suspenda pe Basescu.Cred ca e prima oara cand un topic chiar ma dezgusta si nu mai vreau sa postez. Daca am fost prea acid sau asertiv (stiu ca parerile ferme deranjeaza unii oameni) imi pare rau. E parerea mea si o sa mi-o exprim la vot. Nu vreau sa conving pe nimeni.
SeBi Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 @Serenitynu am facut efortul de a citi codul rutier (asta nou) dar parca si in cel vechi daca treceai pe rosu si faceai accident era infractiune.....nu am trecut niciodata pe rosu si nu am de gand sa o fac asa ca nu citesc inca codul!ON:ganditi-va ce se va intampla daca il suspendam....30+90 de zile de certuri si campanie electorala.....macar daca se faceau si alegeri parlamentare....oricum....cei care nu au drept de vot sa o lase mai moale!
never Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Eu vreau sa sper ca Basescu e mai putin corupt decat ceilalti care deja au dovedit (pentru mine) dincolo de orice urma de indoiala ca sunt corupti pana in maduva oaselor.E o speranta si o bruma de patriotism. E bazat pe zilele in care ma uitam la Realitatea TV aproape in continuu apoi purtam discutii de 1-2 ore cu mama mea cand venea de la serviciu.speranta moare ultima... in Romania din ziua de azi sa fii patriot e o risipa inutila de energie si timp, nu are rost sa te jertfesti pt tara, tara furata de aia cu burta mare din parlamentps: mass-media exista k sa ne informeze, sa scoata obtina bani frumosi si... sa ne duca in eroare in... masa
Mir@no1 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Fortza BASE' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Basescu PRESEDINTE altfel se alege praful de tara asta ... ;)