Sabotor78 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Pana la urma, mergem la urne cu lamaia sub limba. Cum am mers dealtfel in ultimii 16 ani :(.
jkalin Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 categoric fara basescu.nici un om politic fie el din parlament, guvern sau presedinte nu merita o a doua sansa in ziua de azi ; singura modalitate prin care noi putem sa-i taxam ptr. felul in care se poarta este ca atunci cand avem ocazia ( alegeri , referendum , etc ) sa-i schimbam .marea majoritate de aici sunt copii care nu stiu ce este o dictatura si cum apare ea ; intotdeauna un dictator este la inceput foarte popular si carismatic , atrage masele de partea lui , ca apoi sa le manipuleze .basescu a devenit un politician periculos ptr. democratia noastra , minciuna , manipularea , atacul la adresa celorlalti oameni politici si asupra parlamentului , toate astea fac parte din strategia lui de a conduce si a domina.acum este mai clar ca niciodata ca Romania are nevoie de o republica parlamentara clasica , in care poporul sa aleaga doar parlamentul si la fiecare 4 ani sa schimbam partidele de la putere ; iar presedintele sa fie ales doar de parlament .nu uitati ca singura modalitate de a ne face auziti este votul contra celor care conduc ; nu va lasati antrenati in acest spirit de turma si de manifestatii pro basescu sau oricare alt politician , ptr. ca nu merita niciunul .sunt pusi acolo sa guverneze si sa faca legi ptr. ca noi sa traim mai bine, NU SUNT CONDUCATORII NOSTRII.deaceea atat timp cat nu suntem multumiti de nivelul de trai va trebuii sa-i schimbam la fiecare alegeri .doar asa vor intelege .
iNm Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Am impresia ca multa lume crede ca Basescu a aparut din senin sa salveze natiunea de coruptii care au supt sangele tarii 17 ani de la Revolutie. Stimati forumisti, Base activeaza in politica din primele zile ale Revolutiei si de-atunci a fost implicat in o groaza de lucruri, cot la cot cu mai toti pe care ii ataca. Cine e curios de o biografie scurta si oficiala, o gaseste aici. Vedeti cateva lucruri interesante acolo, inclusiv ocuparea unor functii interesante inainte de Revolutie, functii la care accedeau doar oameni de incredere ai partidului sau ai ... altor institutii de stat :P . Poate ca mai exista cavaleri imbracati in armuri stralucitoare (desi ma cam indoiesc :P ), dar Basescu sigur nu este unul dintre ei. Si inca o data Beeth spune totul fara loc de interpretari
robert03 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 atat timp cat nu suntem multumiti de nivelul de trai va trebuii sa-i schimbam la fiecare alegeri .doar asa vor intelege.Asta se intampla de 17 ani de zile; schimbam magarul cu catarul si invers.. Cand veti intelege ca nu asta e solutia? Solutia este sa-i convingem pe toti politicienii ca se poate face treaba la un loc, lasand la o parte acuzatiile reciproce. Desi, daca electoratul e la fel de categoric (ori doar Base, ori doar Geoana) e normal sa nu se poata realiza acest lucru.Legat de dictatura.. chiar daca Basescu influenteaza in mod frecvent masele, nu exista factori externi care sa duca la o dictatura noua. Acum ca Europa e si mai aproape de noi, e destul de greu sa se intample una ca asta.
Balkanik Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 e bine si cu base :) decat vadim mai bine Base poate se indreapta!eu zic ca merita o sansa
c3nz0r Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 @beethoven: cu totii stim ca nici Basescu nu e usa de Biserica dar macar el a incercat sa faca ceva dar nu a fost lasat, nici el nici oamenii lui: Macovei, Vasile Blaga, Gheorghe Flutur.de exemplu: De ce Tariceanu nu i-a aprobat cererea lui Flutur de a da banii cuveniti agricultorilor ? Acum cei din guvern spun ca acesti bani nu mai pot fi cheltuiti. De ce ?! Pentru ca nu mai exista.Inca nu este clar interesul celor din Parlament ?Macar la Basescu mai este o speranta dar acolo cu siguranta NU. Din contracandidatii sai nici unul nu e bun pentru presedinte. Care ar fi ?!ps: unde este flota ?Pai, Romania era pe locul 10 in lume ca transport naval. Avea o flota impresionanta dar aceasta presupunea si costuri extrem de mari pentru intretinere mai ales ca navele se invecheau de aceea statul a decis sa le vanda, banii intrand in visteria statului, de acolo nu se stie unde au ajuns, nu era Basescu la putere atunci.
Dani Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 pt astia anti Base.. am o intrebare..Pe cand era Basescu deputat era faza cu flota.. si atunci el a declarat ca isi sa demisia numa ca sa`l ancheteze procurorii.. de ce nu l`au anchetat atunci? de ce il ancheteaza acuma cand el si`a bagat nasul in treburile parlamentului.. ca parlamentarii exagereaza cu legile.. si le fac pt ei.. si cand cineva le da peste nas.. "Hai sa`l dam afara !".. asta inseamna coruptie.. cine incearca sa lupte contra coruptie este indepartat (Ex Mona Musca).. mai aveti si alte nelamuriri?.. @c3nz0r.. nu sunt dovezi clare ca Basescu a vandut flota.. asa ca n`au ce sa`i faca.. o sa revina si o sa dizolve parlamentul...@oricare dintre voi daca intrati in politica nu v`ati abtine sa bagat ceva la buzunar.. asa ca terminati cu prostiile..
doomwave Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fara basescu ... mosii isterici kre nu au habar de situatia politica sigur o sa fie pentru basescu dar restul sper k si-au dat seama k numai fara el va fi liniste si fara certuri
Dani Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fara basescu ... mosii isterici kre nu au habar de situatia politica sigur o sa fie pentru basescu dar restul sper k si-au dat seama k numai fara el va fi liniste si fara certuri zi`mi unul dintre Vadim, Voiculescu, Becali, Gusa, Tariceanu sau Geoana? care sunt buni pt postul de presedinte? JOS COMUNISMUL !!! p.s. te rog sa vii cu argumente de ce nu e bun Basescu :) nu ca nu e bun.. pa si pusi.. http://www.pro-basescu.org/
SeBi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Eu nu cred ca voturile cave vor veni sunt PRO Basescu....ci sunt ANTI Geoana, Becali, Vadim, Taricieanu (daca ar candida la prezidentiale).
never Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Eu nu cred ca voturile cave vor veni sunt PRO Basescu....ci sunt ANTI Geoana, Becali, Vadim, Taricieanu (daca ar candida la prezidentiale).word...uneori imi vine in minte intrebarea: "eu cu cine votez?"
Dani Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Eu nu cred ca voturile cave vor veni sunt PRO Basescu....ci sunt ANTI Geoana, Becali, Vadim, Taricieanu (daca ar candida la prezidentiale). dar cel mai tare e ca PSD vor sa`l demita pe Tariceanu =)) p.s. i`ai uitat pe Gusa si pe Voiculescu..
jkalin Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 zi`mi unul dintre Vadim, Voiculescu, Becali, Gusa, Tariceanu sau Geoana? care sunt buni pt postul de presedinte? JOS COMUNISMUL !!! p.s. te rog sa vii cu argumente de ce nu e bun Basescu :) nu ca nu e bun.. pa si pusi.. http://www.pro-basescu.org/ cat de putin poti sa intelegi daca strigi JOS COMUNISMUL !!! , iar apoi il ridici in slavi pe basescu. intelege odata ca cei cu varsta de peste 50 ani care au condus inainte de '89 au fost definitiv atinsi de "partea intunecata" ; lucrurile astea le simti nu numai in politica ci si la birou , daca ai "norocul" ca seful sa fie unul din cei cu o "vasta experienta " . iar basescu ...acest palpatin ( sau darth sidious :P ) al politicii romanesti , minte nu numai politicienii ci intregul popor , plangand in fata tv ca mafia sau psd la rapus pe stolojan si uite ca acum ea este eradicata complet dupa 2 ani de batalii si asta in ciuda noului dusman cu Tariceanu in frunte . Minte declarand raspicat ca-si va da demisia , ca apoi sa anunte cu nonsalanta ca dusmanii poporului , partidele politice si mafia vor sa-l extermine si prin urmare nu va mai demisiona. spuneai sa aduci argumente antibase , normal ar fi sa ai argumente probase ( adica de ce ar trebuii sa ma deranjez si sa-l votez peste o luna ) , dar mie unul imi este foarte greu sa le vad iar povestea cu titlul "singur impotriva mafiei" mai prinde doar la copii si la batrani ( unii asculta si altii o spun inainte de culcare ) de ce sa ma duc sa-l mai votez cand dupa intrarea in UE , singurul lui interes a fost lupta politica , iar sperantele noastre de "SA TRAITI BINE" au fost uitate ; asa cum am scris si mai sus , votez dupa principiul un vot de incredere este suficient , niciunul nu a demonstrat ca-l merita si pe al doilea .
robert03 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 votez dupa principiul un vot de incredere este suficient , niciunul nu a demonstrat ca-l merita si pe al doilea .Pai si cat mai prelungim stilul asta de votare, Alin? De 17 ani, noi electoratul, ii trimitem sa faca cu schimbul la Victoriei si Cotroceni..
Burne Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 ps: unde este flota ?Pai, Romania era pe locul 10 in lume ca transport naval. Avea o flota impresionanta dar aceasta presupunea si costuri extrem de mari pentru intretinere mai ales ca navele se invecheau de aceea statul a decis sa le vanda, banii intrand in visteria statului, de acolo nu se stie unde au ajuns, nu era Basescu la putere atunci.FLOTA COMERCIALA ERA PROFITABILA ADUCEA DESTUL DE MULTI BANI STATULUI CA SA ISI POATE PERMITE INTRETINEREA EI FARA SA IASA IN MINUS !!!!flota aia aducea bani se putea intretine din ce profituri facea statului si daca tot se invecheau navele se puteau inlocui cu altele mai noi costurile find suportate din profitul adus de navele care erau pe vremea aia , ca sa sti si tu o treaba Basescu si fratesu au o "mica" afacere de transport maritim unde sunt folosite ghici ce nave ? , sa mai sti inca o treaba fix Basescu era ministru transporturilor pe vremea aia ( era la putere ) .p.s. te rog sa vii cu argumente de ce nu e bun Basescu :) nu ca nu e bun.. pa si pusi..http://www.pro-basescu.org/Te rog sa vi tu cu 1 argument de ce e bun ? ce a facut concret ? nu imi spune povesti cum ca el incearca sa ii dea jos pe cei corupti si necinstiti tot asa pot spune si ei ca vor sa faca dreptate sa il dea jos pe Basescu ca e hotCu ce se mai ocupa Basescu mai nou ? campanie electorala ( el are voie restu nu au ca sunt mafioti si hoti ) care se nu prea este legala , blocheaza circulatia prin capitala ca deh el isi permite ( a fost amendat pt asta )Adevarul adevarat este ca oricare dintre variantele Basescu, Geoana , Becali , Vadim sau oricare altul nici unu dintre ei nu prea merita functia de presedinte acum Dumnezeu cu mila eu la vot voi vota contra lui Basescu
c3nz0r Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nu este chiar asa cum spui tu Burne, erau multe interese la mijloc atunci. Nu numai de Basescu depindea flota romaneasca.Bine, nu zic ca nu ar avea si el partea lui de vina.Totusi, trebuie sa ai un motiv bine intemeiat de esti impotriva lui. De cand e presedinte, dupa cum se vede clar, a incercat sa faca unele schimbari in bine care se pare ca au SUPARAT pe unii.Daca tot esti contra lui inseamna ca trebuie sa sustii si tu o alternativa mai buna. Care are fi acela ?Ca sa critici vehement pe cineva trebuie sa vi cu ceva mai bun dar cum acel ceva nu exista Basescu e omul potrivit.322 voturi pentru suspendare, cativa magistrati psd-isti, bucuria ciocoilor: nepretuita ps: trebuie sa repet unele afirmatii in posturi pentru ca unii sa le bage la cap.
jkalin Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 cred ca singura problema de lamurit in acest moment este daca il mai votam pe base .partidele politice nu inseamna numai Tariceanu , Geoana , Vadim , si altii ; fiecare partid are oameni de valoare si mai ales din alta generatie , care pot fi propusi ca viitori presedinti .eu sustin doar ca e timpul sa vedem altfel de presedinte si dupa aceea vom vedea daca cei numiti mai sus sunt intradevar variantele partidelor . eu cred ca nu si mai cred ca liberalii , psd si sigur PD vor cauta noi personalitati .
Dani Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pt astia anti Base.. am o intrebare.. Pe cand era Basescu deputat era faza cu flota.. si atunci el a declarat ca isi sa demisia numa ca sa`l ancheteze procurorii.. de ce nu l`au anchetat atunci? de ce il ancheteaza acuma cand el si`a bagat nasul in treburile parlamentului.. ca parlamentarii exagereaza cu legile.. si le fac pt ei.. si cand cineva le da peste nas.. "Hai sa`l dam afara !".. asta inseamna coruptie.. cine incearca sa lupte contra coruptie este indepartat (Ex Mona Musca).. mai aveti si alte nelamuriri?.. un argument ar fi aici.. dar observ ca voi cititi doar ce vreti voi.. plus ca nu si`a dat demisia ca l`au impresionat oamenii din P-ta si a vazut ca multa lume e alaturi de el.. sincer tu ti`ai mai fi dat demisia?.. nu cred.. s`a implicat cat de cat.. si la sinistrati.. si dupa cum am mai scris mai sus (vad iar ca voi cititi toar ultimele posturi nu tot ce se scrie) ca nu i`am vazut nici pe Iliescu, nici pe Constantinescu plimbandu`se cu oamenii pe strada.. vorbind cu ei.. mergand pe santier.. yo cred ca am adus 2 3 argumente.. dar voi nu ati adus nici unul.. din moment ce mai marii parinti de la Curtea Constitutiei au zis in prima faza ca Base nu a incalcat cu nimic constitutia.. de ce si`au schimbat parerea?.. e corect?.. nu prea cred.. plus faza de joi cand a fost Base in P-ta Constitutiei si au oprit in intersectie si aia de la SPP au oprit circulatia si dupaia sa`i dea afara pe sefii de la SPP.. cu ce au gresit ei? ca au ascultat de presedinte (inca nu era suspendat).. si repet (am zis`o de 10 ori).. Base nu e Sfant.. dar de cat comunistii si securistii astia mai bine Base sincer.. acum Dumnezeu cu mila eu la vot voi vota contra lui Basescu tu te contrazici singur daca nu tii cu nici unul atunci nu mergi la vot.. dar nu sa spui ca votezi contra lu` Base .. esti copil sincer..
blk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Poate sa voteze tot forumul impotriva lui. Nu afecteaza pe nimeni.Mobilizati voi 9 milioane de oameni sa spuna NU lui basescu si va dau o inghetzata.Stiti de ce e greu de dat jos basescu? Pentru ca e un presedinte ales de popor. Ce vreti voi este impotriva constitutiei. Nu aveti nici o dovada ca ar fi facut ceva GRAV anti-constitutional asa ca :readthis: Burne.. ai merita sa fi condus de Becali.. semeni cu el in gandire. "a facut ceva rau?? JOS CU EL!!!!".Stai flex ca nu e nimeni usa de biserica in romania.. nu te mai gandi ca a furat basescu o portocala... gandeste-te ca Nastase cu cate procese are el sta bine mersi si nu pateste nimic. De ce? PeSeDe !
Dani Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Burne.. ai merita sa fi condus de Becali.. semeni cu el in gandire. "a facut ceva rau?? JOS CU EL!!!!". Stai flex ca nu e nimeni usa de biserica in romania.. nu te mai gandi ca a furat basescu o portocala... gandeste-te ca Nastase cu cate procese are el sta bine mersi si nu pateste nimic. De ce? PeSeDe ! mai bine nu zicea nici Sigmund Freud @plus ca parlamentarii au facut legile pe placul lor .. sa le mearga bine si acum cand le da cineva peste nas.. gata.. JOS CU EL !!! .. sa fim seriosi.. oricum vb lu` blk nimeni nu baga in seama un amarat de forum.. daca voi ii convingeti pe aia 9 milioane sa nu`l voteze pe Base atunci yo va dau la toti cate 1 milion de lei.. promit.. si oricum nu cred ca voi decideti.. ci restu oamenilor care au dreptul la vot ( cativa dintre voi nici nu aveti drept la vot, sunteti minori dar voi sunteti anti Base ).. :ceuameni: ..
SeBi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tariceanu, cel care acum mananca ce nu trebuie ca Basescu nu si-a dat demisia...a fost si el de cateva ori in aceeasi situatie...de cate ori a vrut sa-s dea demisia? Parca de 2-3 ori!
blk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tariceanu, cel care acum mananca ce nu trebuie ca Basescu nu si-a dat demisia...a fost si el de cateva ori in aceeasi situatie...de cate ori a vrut sa-s dea demisia? Parca de 2-3 ori!Ciudat ca exact acest Tariceanu este laudat de unii oameni pe-aici :blink:Ca sa nu mai vorbesc de iliescu <_<.Revin la primul meu post de pe acest thread:Daca imi dati pe cineva mai bun, voi vota impotriva lui Basescu.Pana una alta ce vreti voi sa faceti (sa dati jos un presedinte doar pe speculatii) este anti-constitutional.
vexx Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Din ce am obs eu majoritatea parlamentarilor/politicienilor au peste 50 de ani si chiar mai bine...sunt atatia oameni tineri cu o mentalitate moderna ,cu studii in afara,inteligenti si intelectuali,oameni care doresc sa schimbe ceva,care au vazut si simtit pe propria lor piele cum e in statele puternic dezvoltate...dar nu au loc de astia care au prins radacini acolo... Si inca ceva...cum zicea cineva mai sus...in loc sa faca ceva constructiv si sa se inteleaga,ei mai mult incearca sa`si dea in cap unu altuia,sa se "anuleze" reciproc. Raman cu Basescu,PSD a fost la putere prea multi ani,trebuia o schimbare.
SeBi Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Acesta este si motivul pentru care a castigat probabil Basescu....am votat majoritatea impotriva PSD-ului....
blk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Acesta este si motivul pentru care a castigat probabil Basescu....am votat majoritatea impotriva PSD-ului....De-aia a castigat Iliescu data trecuta. A votat lumea impotriva lui vadim ;)