SlyBoy Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Basescu este suspendat. Am vazut acuma la stiri. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 S-au adunat oamenii in piata Universitatii .JOS CU MAFIOTIIBASE SUNTEM ALATURI DE TINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
un_mg Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Atat timp cat a fost suspendat "politic" cand trebuia suspendat "legal" este un abuz.Un abuz pentru care vor plati , nu numai din cauza electoratului ...vorba cuiva mai sus "Atat timp cat voteaza bunicu si bunica cum zice primarul..." dar vor pierde ca romani...pentru ca toti vom pierde...se vede urat in afara tarii...iar fondurile pe care le asteapta cu atata nerabdare acolitii puterii actuale vor intarzia sau vor fi suspendate.Nu investeste nimeni intr-o tara cu un climat politic instabil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
techno Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 deja au inceput cu massuri pe mess sa iesim in strada, ce se intampla, vine a 2-a revolutie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oldman Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Sa speram ca de data asta scapam de securisti si toti dinozaurii care o fac pe politicienii dar de fapt fac contul gras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smok3 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Base.... bye bye .... Becali welcome :D p.s. tot ce a facut basescu a fost din banii din guvern .... tot ce a facut becali au fost din banii lui .... ! deci adio coruptzie ( speram ) cu becali presedinte :D \:D/ \:D/ EDIT : aNNa- hai ca asta o fost tare )) sa iesim in strada ) =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
un_mg Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 deja au inceput cu massuri pe mess sa iesim in strada, ce se intampla, vine a 2-a revolutie ? uite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soul_Reaver Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Basesc jos! Da-l dreaq de marinar imputit...Totusi nici Becali ala...ce mi-i un incult, ce mi-i altul.Basescu marinar, Becali...Becali...ala nici macar nu face nimica, e antreprenor, sits on his ass getting money...cred si yo k e generos... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaifalM3n Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 voi ganditi inainte sa postati ?basescu face o treaba mult mai buna decat predecesorii luiiar cu becali ....no comment :huh:smoke tu esti pe dinafara becalii nu a fauct nmk din banii lui totu e facut cu smen si toata lumea stie Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDevil Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Base.... bye bye .... Becali welcome :Dp.s. tot ce a facut basescu a fost din banii din guvern .... tot ce a facut becali au fost din banii lui .... ! deci adio coruptzie ( speram ) cu becali presedinte :D \:D/ \:D/Becali daca vine la putere face ziua nationala a stelei si o sa inceapa sa construiasca biserici peste biserici !Si Becali are o limita in ceea ce priveste banii ... cum va vedea ca scad conturile va fura si el la greu ...Pe Basescu incearca acum sa-l dea jos ... profitand de diferite situatii dar pana acum toti care ati zis jos Basescu ... raspundeti la intrebarea asta :DACA BASESCU AR DEMISIONA, PE CINE ATI VREA IN LOCUL LUI IN MOMENTUL DE FATA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Anti-AntiSpam]black Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 plesu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLAND Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 deci a fost suspendat..in max 3 luni trebuie sa se faca alegerile anticipate..pana atunci Vacaroiu conduce tara ( presedintele senatului )Becali castiga alegerile..si TARA SE DUCE PE RAPA !cine credeti ca va candida ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest <Raziel> Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 cu..Basescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
udvaritibor92 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Daca mi-ati da o optiune mai buna decat basescu.. as fi de acord.Cat timp in opozitie e geoana, nastase, vadim si becali.. Basescu e un inger.EDIT: nu ziceti de stolojan ca va arunc in dunare.Perfect de acord, avem o alegere intre ala cu termopanele ,geoana ( : ))))))), ultranationalistul (care crede ca nea Causescu , cu cei 4 clase a lui era un geniu, comunistu dracului),un clovn, si chelu cu dosarul flota si furturile din energie etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 sondajul arata ca lumea il plange pe Base , ce a facut nene asta de spuneti ca e asa de bun ( chiar nu stiu , nu incepeti cu "a deranjat mafiotii" "a starpit coruptia" vreau ceva concret ) ? inafara de scandaluri peste scandaluri blietele smsuri si comportament de stadion nu am vazut nimic la domnu cu calvitia pronuntata , nu contest calitatile lui de dansator sau de sofer in stare de ebrietate :D presedintele statului trebuie sa inspire stabilitate pe cand presedintele nostru mereu e implicat in cate un scandal si gafeaza fara sa isi dea seama de mult prea multe oriacum sunt curios daca se tine de promisiune isi da demisia sau va fi demis , din cate stiu un presedinte care demisioneaza din functie nu mai poate candida Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Anti-AntiSpam]black Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 sondajul arata ca lumea il plange pe Base , ce a facut nene asta de spuneti ca e asa de bun ( chiar nu stiu , nu incepeti cu "a deranjat mafiotii" "a starpit coruptia" vreau ceva concret ) ? inafara de scandaluri peste scandaluri blietele smsuri si comportament de stadion nu am vazut nimic la domnu cu calvitia pronuntata , nu contest calitatile lui de dansator sau de sofer in stare de ebrietate :D presedintele statului trebuie sa inspire stabilitate pe cand presedintele nostru mereu e implicat in cate un scandal si gafeaza fara sa isi dea seama de mult prea multe oriTrebuie sa iti pui intrebarea..Daca un om e in pozitia de a ajunge la presedentia tzarii.. crezi ca e chiar debil mintal? Crezi ca e chiar atat de prost sa gafeze in mod public in halul asta? (il excludem pe bush ca ala e fenomen).Eu zic ca Basescu a facut ceva bine de vor aia din umbra sa-l dea jos.. si au manipulat toti cartofarii aia de ziaristi sa il tarasca prin toate scandalurile pe basescu tocmai ca sa nu-l planga nimeni ci sa fie fericiti.SPER ca lumea (tineretul mai ales) a deschis ochii si nu o sa cada iarasi plasa PSD-ului cu viermii aia corupti care au supt sangele tzarii atatia ani. Sper sa fie reales.Burne eu in locul tau as milita pentru executarea lui Iliescu pentru crime impotriva tzarii. Gaseste-ti alt om pe care sa-l blamezi pentru ce se intampla in tara asta, nu pe basescu. Nu e datoria lui sa sape santuri, sa asflateze drumuri si sa doneze la tziganii din bucuresti. El e facut pentru a reprezenta o imagine. Si-o reprezinta bine si deranjeaza lumea. Prin diplomatie nu ieseam din comunistm, asa-i? Nu-l mai blamati ca nu e "diplomat". Pur si simplu abordeaza problema asa cum trebuie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Sa ramana Basescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbull™ Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 voted 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyreXel Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Nu vad cine ar putea conduce mai bine decat Basescu in momentul de fata... Becali ?! Vadim ?! Pacat ca l-au suspendat Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Connection Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 basescu isi da demisia ..becali trece la putere...si....the end of romania as we know it :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
FujiPa Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 citatu ala celebru , adaptat :P "Basescu sa traiasca , ca-i capu la tara noastra!" pacat ca o fost suspendat , mie chiar imi era simpatic cine ar ajunge la putere dupa el? becali? vadim? :rofl1: :rofl1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
THuG-Radu Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Pana la noile alegeri Basescu va fi una cu pamantu. Sa vezi acuma cum ies la suprafata toate dosarele ascunse de ochii lumii ! JOS CU MARINARU CHIOR !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burne Posted April 19, 2007 Author Share Posted April 19, 2007 black' date='Apr 19 2007, 18:06' post='1893682']Trebuie sa iti pui intrebarea..Daca un om e in pozitia de a ajunge la presedentia tzarii.. crezi ca e chiar debil mintal? Crezi ca e chiar atat de prost sa gafeze in mod public in halul asta? (il excludem pe bush ca ala e fenomen).Eu zic ca Basescu a facut ceva bine de vor aia din umbra sa-l dea jos.. si au manipulat toti cartofarii aia de ziaristi sa il tarasca prin toate scandalurile pe basescu tocmai ca sa nu-l planga nimeni ci sa fie fericiti.SPER ca lumea (tineretul mai ales) a deschis ochii si nu o sa cada iarasi plasa PSD-ului cu viermii aia corupti care au supt sangele tzarii atatia ani. Sper sa fie reales.Burne eu in locul tau as milita pentru executarea lui Iliescu pentru crime impotriva tzarii. Gaseste-ti alt om pe care sa-l blamezi pentru ce se intampla in tara asta, nu pe basescu. Nu e datoria lui sa sape santuri, sa asflateze drumuri si sa doneze la tziganii din bucuresti. El e facut pentru a reprezenta o imagine. Si-o reprezinta bine si deranjeaza lumea. Prin diplomatie nu ieseam din comunistm, asa-i? Nu-l mai blamati ca nu e "diplomat". Pur si simplu abordeaza problema asa cum trebuie.nu am spus ca e debil mintal, a profitat mult de pe urma PNL da sunt convins ca e atat de prost incat sa gafeze non stopam fost sigur ca vine careva cu explicatii din astea paranormale cu Basescu papusarul din umbra care taie sforile mafiotilornu simpatizez cu nici un pardit formatiune politica sau politicianai dreptate nu este treaba lui sa asfalteze sa faca donatii si sa dea de papica rromilor treaba lui este sa reprezinte tara peste hotare trebuie sa asigure stabilitate statului unde a clacatCOMUNISMUL ( cortina de fier ) in europa de est si germania de est este datorata lui Mihail Gorbačov si a lui Helmut Kohl de care nimeni nu s-a plans ca sunt niste badarani si unde nu merge cu diplomatie se intra cu bata cat despre executarea lui Iliescu as putea spune ca este nefondata , a luat o tara subdezvoltata si a adus-o unde este acum Basescu a cules roadele inclusiv integrarea in UE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deian69 Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Jos,sa mai vina si altu la furat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBringer Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Idioti sinistrii.....de iliescu nu a zis nimeni nimic, dar pe Basescu l-au suspendat.....ce vreti mai mult de atat? Link to comment Share on other sites More sharing options...