Jump to content
.TripDeTrip

Street Ninjas

Recommended Posts

Guest Crazy_13

OMG.....astia dak ar avea un contract la hollywood si ar face un film cu un scenariu si regizat frumos...ar devenii milionari peste noapte....ceva mai tare ca matrix... :D

Link to comment
Share on other sites

NUsunt street ninjas. Ceea ce fac ei se numeste freerunning. Freerunningul este o combinatie intre parkour(depasirea obstacolelor si ajungerea de la un punct A la un punct B cat mai rapid si fluid posibil) si tricking (combinatie intre arte martiale extreme si gimnastica, scopul final fiind combinarea a cat mai multor miscari cu natura menita pentru a impresiona)

Pe scurt parkour-ul are o latura filozofica pe care nu o poti intelege daca nu practici si se refera la utilitate si tricking-ul este mai mult de show, spectacol etc. iar freerunning-ul este ceva la mijloc, el, fiind speculat de catre media, ceea ce nemultumeste comunitatea de traceuri din toata lumea. Apropo, cei din filmulet (Chase si Cole Armitage) sunt cei mai buni freerunneri din marea britanie.

Pentru mai multe detalii Parkour

Tricking

Link to comment
Share on other sites

Parca si pe la noi prin Romania sunt cativa care fac Parkour e si un thread pe aici pe undeva cu mai multe filmuletze :D

Nu cativa, crede-ma :D suntem chiar multi in special in bucuresti. Exista practicanti in iasi,brasov,galati,constanta,alexandria,bucuresti,suceava,cluj,pascani,baia mare,sibiu,timisoara si in alte orase, dar de astea stiu eu.

Pt. detalii si antrenamente http:\\www.traceurs.ro sectiunea forum

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...