eXy Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nusht ce sa zic astept pareri http://romaniainedit.ablog.ro/2006-11-02/o...t-in-china.html
The Wizard Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dispare marfa, da la cum filmeaza ala nu prea cred ca e reala...
Bacale Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 stati ma linistiti ca inca nu au venit extrateresti ...tin minte ca primul "ozn" care a fost filmat , era de fapt avion american in teste... si era secret pe atunci...
Whatevbla Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 e singurul clip existent cu acest "OZN"? fiindca, dupa cum vad, era zi...si nu cred ca un om care observa chestia nu ar starni o panica aratand cu degetul la chestie si strigand "wtf omfg we're doomed!" (in chineza) si apoi toti s'ar fi uitat acolo inainte de panic attack si in toata lumea s'ar fi raspandit imagini/clipuri/interviuri cu bieti oameni speriati de o farfurie zburatoare...sau poate avea si alte urmari
WaH ^ MaTuX Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nu cred... e mijto cand dispare... ce viteza o.O
.TripDeTrip Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nu era OZN,era ceva avion cu alta forma.A fost marfa cand a disparut :o.