Jump to content
Lancelot

Ce jocuri v-au ocupat copilaria? Ce ocupatii aveati cand erati prichindei?

Recommended Posts

Posted

Cum va ocupati timpul in copilarie..Ce jocuri va atrageau....cum petreceati alaturi de prietenii cei vechi?:D

@ hmm miuta....Hotii si Vardistii..Denele animate si filmele de pe sarbi...Brifcor...guma Turbo de la tigani....colectii de actibilde >:) batai intre blocuri.....hmm in general hiperactiv as zice :D

Posted

in copilarie? pff asta era secolu` trecut =))

noi ne jucam v-ati-asculselea, sotronu`, frunza, castelul, etc.

evident aveam colectia mea de surprize dl guma turbo (si acum mai am cateva)! si jucam "portofelul" cu ele. Adica desenam pe jos un cerc, si in cercul ala puneam surprize. Care arunca portofelul mai aproape de centrul cercului, castiga toate surprizele d-acolo :D super tare! :D

N-am mai vazut de foarte mult timp un sotron desenat pe jos :( si nimeni nu mai goleste corcodusul vara! :(

Posted

-miuta

-hotii si vardistii

-hide and seek

-printi si printese - eram de ex 4 baieti si 4 fete si fiecare isi alegea un baiat care va alerga dupa ea. fetele fugeau se ascundeau si tu trebuia sa le gasesti si daca reuseai sa dai de ele trebuia sa le dai un pupic :wub:

-cauciuc - ceva gen hotii si vardistii dar mult mai violent... :( . erau doi copii care aveau bate in mana si alergau mai multi si pe cine prindea trebuia sa ii zica o parola si daca nu ii zicea parola dadea cu bata in el :-ss

- sticluta cu otrava

- oina

- tzevi - cel mai adevarat joc :->

de colectionat:

aveam album full cu pokemon, jeez cate cornuri mai bagam in mine... 8-|

si am mai avut un album completat cu cipicao cu animale. si atunci mancam cornuri en-gros 8-|

album cu UCL mai aveam;;)

@ thora ai dreptate in legatura cu (,) corcodusul, e plin pe toata durata verii :crybaby:

Posted

noaptea noi draci de copchii ;;) de pe la 9 pana la 12 -1 noaptea jucam ascunsa ;;)

Ziua fotbal in padure

Stomata cu carabine jucam intr-un santier la Liceul Sportiv , era mare santierul jucai de placere ;;).. Astea o fost cele mai misto jocuri

Posted

- ratele si vanatorii

- v-ati-asculselea

- bighe :X ( e joc vechi, un fel de baseball )

- risca ( cautam bani de metal si dadeam cu ei la perete, si care dadea cu banu' mai aproape de el ii lua pe toti :X eram as aici :> banu' trebuia sa loveasca peretele si sa cada jos

-lapte gros =)) super adevarat =))

- cu colectii nu prea m`am omorat.. am avut un album cu pokemoni :D atat

Posted

a daaaa!! cum am putut uita de lapte gros?? =)) doamne ce ne mai rupeam cocoasele =)) eu nu vroiam niciodata sa fiu pernutza ca era plictisitor :D

la mine faza cu pupicii nu tinea, ca ma intimidam imediat, si in consecinta il luam la bataie pe ala care incerca sa ma :-*>:)

asta mi-e ciuda pe pushtanii din ziua de azi (asta a sunat cam aiurea, zici ca-s baba ^_^) ca prefera sa se joace la calculator :(

Posted

tupu (v-ati-asculselea) :D

tzara tzara vrem ostasi :wav:

lapte gros :help:

hotii si politzaii cu tzevile alea de plastic tuberman parca am uitat :dontknow: cu boabe de struguri :gun:

telefon fara fir :argue:

pinga ceva cu maruntzish care da mai aproape de perete :D

mai revin daca imi aduc aminte :P

Posted

Io ma jucam pac pac (counter strike cica), cu pistoale de jucarie, sau cu apa (printre masini) :rofl1:

si celelalte jocuri obisnuite... tupu, fete flori baieti, ratele si vanatorii, fotbal... etc. :)

Posted

fotbal, bambilici, tenis de picior, flori-fete-si-baieti, castelus, tara-tara vrem ostasi :) multe multe jocuri mai sunt :P , dar nu-mi amintesc toate denumirile :D

EDIT: unu` din preferatele mele: pac pac cu tevile, in care bagam cornete de hartie, sau struguri si dadeam unii dupa altii =))

Posted

vai ce nu am facut cand eram mic

eram teroarea cartierului :lol:

ma bateam in fiecare zi , baieti / fete nu conta ca era mai mic / mare , daca nu faceam fata luam bir piatra si aruncam dupa ala :D

aveam un santier prin zona , ne faceam "cazemate" prin fiare , faceam intrecere pe ele , mi-am rupt mana odata acolo :|

jucam patratica , fotbal , sticluta cu otrava , noua pietre , barbut , prinselea , lapte gros , tara tara vrem ostasi , ascunselea , cu tubermane cu cornete , cu pistoale cu apa / bile , etc ( mai sunt da nu mi le mai amintesc acum :| )

Posted

la tzara jukam nopatea pitulusu (asa se zice pe la noi, dea vatita ascunselea) ... era misthoo deoarece jukam noaptea si fiind la 1 km de munte ..aveam locuri sa ne ascundem, mai jukam Baietzii si Fete :D , omul negru :huh:, sticlutza cu otrava , prinselea cu diferite regului, capra =)) iarna ne ridicam forturi din zapada ca ningea 3 zile incontinuu. La oras nu prea am avut activitate libera :( am jukat doar fotbal si ce mai faceam in orele de sport

Posted

Fotbal [tot ce tine de sportu` rege], 'tupu' [asa-i ziceam], pac-pac, hotii si gaborii, bautori de Brifcor [alea da vremuri] ... acuma: PC ... si ... fotbal ... oricum ... as mai vrea odata vremurile alea.

PS: Sa nu lipseasca ca ne luam in gura cu toate babele care nu ne lasau sa ne jucam si alea alea ... vai de ele. Inca si in ziua de azi ... avem in parculetz o groapa cu nisip si vara ne bagam si noi [cei mari] si jucam un 2 vs. 2 [fotbal] ... si ridicam un praf :D, iar babele bodoganesc ele ... noi comentam ca-ntotdeauna :P.

@Thora: Noi golim corcodusii [vechea garda din curtea noastra :D] ... varste cuprinse intre 18 - 27 de ani :D

Posted

MU Online :((

MU Online cand erai mic :banghead::-O erai in echipa Web Zen.

OT: Ty & Real imi place cum va-ti jucat voi ^_^ pacat ca nu erau blocuri pe la mine :(

Posted

aaaaaaa copilaria mea :D lets see

- tupu

- pac pac cu tzevi berman

- tot ce tinea de prastii ( prastie ) era bine venit de la pluton de executie pe langa ceva "gasca" de porumbei pana la tinte random

- goz ( se juca cu o minge de tenis in curte si mai pe scurt e matza sau leapsa cu mingea )'

- seriile de vara ne prindeau la cea mai infecta si jegoasa crasma din cartier si beam suc la dozator din halba fumam tzigari More ( alea maro subtiri si lungi ) si jucam cruce cu vreo 3 perechi de carti o gasca de vreo 15 puradei

- hotii si militienii :D pe vremea aia

- matza pe tobogane se lasa cu lipsa de aer cu julituri dar era misto

- aparitia primului album BUG Mafia ne-a transformat in baieti de cartier si am inceput sa jucam doar jocuri cul :P

- iarna din cartier era un anotimp greu ca niste copii ai strazii faceam foc un butoi prajeam cartofi si mere in jar toate astea se intamplau in locul nostru preferat "la garsoniera" un tobogan modificat dupa bunul nostru plac

- odata ce trecea craciunul si brazii zburau pe geamuri noi hanici ii strangeam si cand se facea o gramada de ~ 70 de bucati le dadeam foc

- sania punga traditionalul capac wc erau vedetele partiilor pana eu the master mind am descoperit fata de masa din musama :D

- carutzul cu rulmenti s-a transformat in kartul cu roti de carucior invelite in cauciuc ( multe carucioare oloage au mai ramas pe vremea aia )

- fetish cu oglinzi de masina ( le rupeam fara mila ) doar cele cu arc

- carbidul a jucat si el un rol important in copilaria mea si a prietenilor mei , aceasta piatra misteriosa cu atatea calitati :D ardea bine, explodau flacoanele de sarea lumea din pat

- epoca grafitti am inceput sa afumam cu "lampi" cu carbid zidurile prin cartier dar asta nu a fost de ajuns ne-am inarmat cu creioane colorate carioci si am trecut la decorat scara de bloc MAFIA , LA FAMILIA , COOLIO si formatiile vremii cantau de pe peretzi

- imi amintesc misiunile pe malul Sasarului raul care trece prin urbe jegos si puturos de altfel de unde culegeam papura si trestie atat de necesara pt fabricarea zmeelor

- curtea spitalului mai ales tomberoanele erau o atractie gaseam de toate seringi nu conta ca erau cu putin sange erau ok dupa ce le spalam in sasar , perfuzii , bucati de ghips cele mai apreciate erau cele pt bazin foarte rar se gaseau ( in tomberoanele de la spital am apucat sa cotrobaiesc 1 singra data pt ca in momentul in care am ajuns acasa m-am lovit de o curea si de o matusa cu o injectie antitetanus pregatita dupa ce mi-a fost amortit soldu de la curea am luat si o injectie :D)

- afaceri cu masinute de fier , doar majorette sau matchbox alea made in china nu aveau valoare

- gume turbo cate 5 odata la mestecat si setu de dubluri in buzunar de facut schimb

- si acum trec cu groaza pe langa o galerie abandonata de mina chiar in vecinatatea blocului si ne bagam acolo cu lanterne sinistru de tot

- mergeam pe dealuri ne faceam colibe arcuri slanina prajita multe tzigari si cutzite

- vanam radasti si faceam "praf pt femei" credeam ca e vre-un afrodisiac foarte puternic ( mor de ras cand imi amintesc )

- prin clasa a 10 - a a descoperit o carmangerie parasita era pe o vale intre dealuri pe un drum forestier o cladire mare unde mancau minerii cand am intrat acolo era intuneric am mers la subsol acolo erau camere frigorifice boilere pe jos tot felul de etichete de salam foarte horor acolo

- fumigene din rame de ochelari sau bile de ping pong faceam o putoare si un fum intzepator pe casa scarii de miroseau toti vecinii a plastic ars cateva zile :nanana:

- scoateam siguranta de la lumina de pe casa scarii si jucam baba oarba era voie doar pan la etajul 1 toti eram la 2 si unu saracu ne cauta ore intregi cu esarfa pe mutra pana se supara si pleca acasa

- vara mergeam la strand unde jucam oglinda ( unu sarea intr-un fel si restu trebuia sa imite saritura la 3 sarituri gresite luai cateva suturi in poponet de la fiecare ) , ne-am plictisit de strand mergeam la rau pe jos vreo 7 km nu ne luam mancare cu noi doar tzigari cand ajungeam acasa imi era lipit stomacu de coloana vertebrala

- trageam cablu de la priza pana in curtea gardinitei ( unde cica nu deranjam ) si ascultam acolo mafia si jucam carti

- lapte gros

- batai erau la ordinea zilei

- am jucat de la petzi ( jocul cu banul la groapa ) pana la bunul gospodar si privatizare :D

nu regret nimic din ce am facut in copilarie si am facut , multe le-am uitat multe sunt prea indecente pt linkmania si ma uit cu mila la generatia de copii de acum care nu stiu sa faca prostioarele copilaresti stau toata ziua in casa joaca online si socializeaza pe messenger

Posted

-fata ascunselea

-pac pac cu tevi

-pac pac cu pistoale cu bile

-respinselea

-magarusul

-capra

-lapte gros

-dadeam foc dupa craciun la toti brazii pe care ii gaseam prin cartier si odata a luat foc un copac din greseala :)

-schimb de abtipilde din snacks-uri,gume etc.

-aruncam de la cineva cu pungi cu apa de la etajul 7

-baseball ah cate mingi am recuperat de pe blocuri

Posted

Mie imi placea mult "batistuta" , "cati pasi imi dai imparate" , saream coarda si elasticul impreuna cu fetele :lol: ...vara, cand eram la bunici, prindeam licuricii si-i lipeam de frunte, ma credeam mare zmeu :))))

Si cam toate jocurile care au fost deja mentionate...

Mi-e dor de vremurile alea 8-|

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...