Jump to content
Pancho

Cerf 2005

Recommended Posts

Eu vreau sa stiu cine a castigat la tombola :D

Mie mi-a placut cerf-ul, poate si din cauza ca n-am mai fost de vreo 6 ani. Mi s-au parut lucrurile si standurile mult mai muncite, mai aranjate, cu fete dragute peste tot, cu multe pliante, cu lume si agitatie, cu reprezentanti care chiar pareau dornici sa te lamureasca si sa te ajute, nu doar stateau acolo sa manance Maxi-Mix...

Standuri care mi-au placut: Connex, ca zici ca era Rampart din HoMM3, DigiTV, Flamingo cu televizoarele alea mari si canapele si acvariu, Hitachi tot pt canapele si mai era si muzica house cand am trecut pe acolo, plus imagini de-ati luau fata pe televizoarele lor imense. Si sa vezi un Ferrari in standul RDS a fost frumos, multi se duceau si puneau mana pe el si il mangaiau de parca ar fi fost OZN... Multi m-au intrebat ce legatura are un Ferrari cu RDS-ul, dar nu e clar? Arata bine, te atrage vizual, specificatii impresionante, culori stralucitoare, motor puternic, viteza maxima mare... pacat ca era limitat electronic la 32 km/h :ph34r:

Acum... eu am facut mai mult poze, dupa cum s-a vazut, ca PC-uri oricum am mai vazut la viata mea. Ce vroiam eu sa gasesc, HAT Romania, nu vazui, m-am mai uitat de niste aparate digitale... Oricum, sunt sigur ca si cine avea o treaba serioasa gasea ce avea nevoie aici.

Referitor la Linkmania, mie mi-a placut. A fost misto concursul de CS, chiar daca s-a jucat fara mousii de acasa sau casti, cativa au fost norocosi sa joace chiar impotriva celor din TeG... Ar fi misto sa posteze cineva un clasament in meciurile de 2vs2 sa vedem cum a stat situatia.

Se pare ca s-a inchis 1 thread din cauza unora :violent: ... oricum per ansamblu a fost misto , organizare buna , tehnologie sa-ti pui in cap bani sa ai ( sau un Mastercard) , fete mai mult de cat dragute..."bune rau" le-as cataloga :) .... cat despre linkmania , a fost frumos .. cel putin mie unul mi-a placut :clap: ... vorbeam intr-o seara cu Pancho pe ym ; daca cei care au creat un sistem cu plata prin card unde se pot juca cs 1.6 si pot castiga premii substantiale , de ce nu poate si linkmania ? chiar ar fi o idee buna , ar venii si banii , si premiile , s-ar atrage sponsori si toata lumea ar fi multumita ; serverele linkmania sunt unele dt cele mai serioase servere ... daca tot se joaca lumea , macar cu un scop sa fie .... om trai si vom vedea ....noi sa fim sanatosi :beer:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...