Kargoth. Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Este normal sa-ti fie greu fara un lucru pe care-l folosesti zilnic...fie el PC,TV sau orice altceva...
iReal Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 cred ca o sa simt lipsa :) da nu o sa mor fara el , pentru ca jocuri numai joc :P
{JM}Alex Lifetaker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Mi-ar fi greu fara pc, fara muzica, jocuri si filme... probabil mi-as gasi alta ocupatie(in niciun caz scoala, se stie). Probabil m-as reapuca de skateboarding.
kadafi2pac Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 fara calc ??? doamne fereste am mai ramas eu fara vreo 1 sapt ... am pus 3kg pe me (mancam de 6-7 ori pe zii .. de plictiseala ) si in rest dormeam si ieseam pe afara ... TV :D
_alexa_ Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 daca ar fi dupa mine l-as arunca, pentru ca-mi papa tot timpul liber, dar probabil as patzi la fel ca kadafi2pac (kg in plus) si nu doresc asta
Tsu_Xing Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Da, e urat, pana acum dak ramaneam fara calculator ma gandeam k nu mai am la c sa ma joc. Acum s-au mai schimbat lucrurile(nu k nu ma gandesc si la jocuri ) Dar dak nu as mai avea calculatorul nu as mai putea lucra in programele necesare la facultate, nu as mai putea primii cursuri sau alte chestii imp si nu as mai putea vb cu multi prieteni cu care nu mai ma pot intalni :) Acum, poate nu neaparat PC_ul, poate netul e vital in cazul meu, dar nu poti avea net fara calc :)
never Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 pana sa imi fac un upgrade major (de la pII la p D) toata ziua televizor si treaba, si visare cand o sa am un pc bun o sa fac si o sa dreg... acum ma plictisesc cu pc-ul in fata, urmeaza sa imi trag net sa ved ce o sa iasa... (acum k s-a stricat tv-ul nu mai vd nicio stire alta era viata cand venem aks si dadeam drumu la tv pe realitatea sa ce post o mai fi si faceam un hl2 sau commandos3 in acelasi timp) fara thnologie (in general) nu se poate trai, cel putin eu unul nu pot
Roxynel Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Lucrez in domeniul IT de aproape 8 ani, dar nici pana in prezent nu a devenit o obsesie PC`ul.Cu sau fara el traiesc la fel.
DivinE Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Daca as fi pus in postura de a alege intre : o iesire in oras cu prietenii si Pc..clar as alege prima varianta. Am fost invatati de mici cu PC si pentru unii a devenit un drog...
Daedalus Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ca tot e vorba de "cu sau fara pc"...aruncati o privire aici..http://www.shutdownday.org/puteti sa va abtineti? :)No damn way! Maine am competitie de Quake 2. :D
_Liviu_ Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ca tot e vorba de "cu sau fara pc"...aruncati o privire aici..http://www.shutdownday.org/puteti sa va abtineti? :) da :D fara pc da fara muzica nu :( asa ca ascult muzica pe pc mai joc si un cs mai una alta si uite asa trec 2-3 5-6 ore aiurea
Ahilosu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 http://www.shutdownday.org/nu uitati, inca 37 de minute :)