.TripDeTrip Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Pt mine cele mai :cool2: zile au fost cand am mers la Sinaia cu clasa si cu altii de la Pedagocica...atunci m-am distrat cel mai bine si am facut ceea ce nu am mai facut niciodata...de ex : am cazut in fund la padure :rofl1: si multe altele tampenii....: am furat prune din magazin,i-am dat cu pix'u-n ochi la dira :rofl1:.....etc...:)...sa vedem acum pe ale voastre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 nu usnt decat...vreo 10 topciuri/...cele mai jenante..cele mai amuzante...cele mai dragute...cele mai pufoase Inca unul in plus nu strica :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
#spoitoru# Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 La varsta adolescentei sunt multe zile care sunt de neuitat... ar fi multe de insirat :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MobiuS Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 La varsta adolescentei sunt multe zile care sunt de neuitat... ar fi multe de insirat :Pword pana in 23 de ani am toate amintirile placute ... deci cele mai placute zile din viata mea o fost toate din ziua in care am implinit 15 ani pana in ziua cand m-am insurat Link to comment Share on other sites More sharing options...