Lancelot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cat ati fi in stare sa riscati sau sa sacrificati ptr a va implini visul ascuns? Ptr cine a vz filmul cu Demi Moore parca..un miliardar ofera 1 milion de dolari sotului ptr a se culca cu sotia acestuia si cuplul accepta... SO ..ati calca pe cadavre ca sa va idepliniti visul? Ati renunta la unul din lucrurile frumoase din viata voastra ptr o implinire ulterioara? Pana unde ati merge ..daca vi s-ar oferi o oprtunitate unica..o singura sansa?
Alex86 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 "Propunere indecenta" e filmul :whistle: as renunta la destule,dar pana la un anumit punct
Beethoven Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cat ati fi in stare sa riscati sau sa sacrificati ptr a va implini visul ascuns? Ptr cine a vz filmul cu Demi Moore parca..un miliardar ofera 1 milion de dolari sotului ptr a se culca cu sotia acestuia si cuplul accepta... SO ..ati calca pe cadavre ca sa va idepliniti visul? Ati renunta la unul din lucrurile frumoase din viata voastra ptr o implinire ulterioara? Pana unde ati merge ..daca vi s-ar oferi o oprtunitate unica..o singura sansa? Propunere Indecenta este filmul de care vorbesti, actori fiind Robert Redford, Demi Moore, Woody Harrelson. On topic - habar nu am, sper sa nu aflu niciodata. Oricum, la chestii principiale nu sunt "flexibil".
kadafi2pac Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 NU as sacrifica nimic .. ma multumesc cu tot ce am..
Legacy Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 as sacrifica dar pana la un moment dat ... toate au o limita
Smok3 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Pentru cineva drag mei .... as renuntza dar pana la un anumit punct ! iar daca ar fii sa renunt la ceva pt. mine ... ma`s gandi putin ce am de castigat si ce am de pierdut :P
menthol Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 as sacrifica mult daca as sti ca merita,as sacrifica destul de mult :P
D3@7h Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 as sacrifica doar daca as sti ca merita mai mult decat ce sacrific :)
sKiLL_™ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Take my dog! Take my cat! just gimme $ 1.000.000 :D
Edelweiss Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 as sacrifica mult daca as sti ca merita,as sacrifica destul de mult :Pas sacrifica doar daca as sti ca merita mai mult decat ce sacrific :)As sacrifica , doar daca se merita , dar ca sa fac ca ala in film , nu as face nici in ruptu capului .asta-i partea faina in tot scenariul asta, nu aveti de unde sti dinainte daca merita sau nu :)asta parca ar fi un topic cu dedicatie :)Pentru fericire? Pentru fericire as renunta la tot. Dar se intampla sa nu cred ca pentru fericire trebuie sa renunti. E singurul din cele 3 aspecte mentionate de Lance care nu prea tine de mediul inconjurator, sau ca s-o zic asa, it's all in your head. Si din pacate nu tine prea mult.Pentru implinire as renunta la multe. Spun ca as renunta (nu ca si renunt) pentru ca am obiceiul de a calcula extrem de mult, de a nu ma avanta in necunoscut fara macar o harta, de a fi convinsa intr-un mom ca un lucru e bun pentru mine doar pentru ca imediat in mom urmator sa constat ca opusul acelui lucru ar fi ideal. Adevarul e ca imi cam lipseste curajul in deciziile majore pe care trebuie sa le iau... dar ce sa-i faci, dupa ce bagi mana in foc de cateva ori si te arzi, inveti macar sa te orientezi catre priza :)Pentru satisfactie n-as renunta la nimic. Sau poate la o ciocolata sau la vizionarea unui film fain :) Prea simplu pentru a fi macar o provocare.si totusi, daca stau sa ma gandesc, nu am prea multe lucruri, ca sa pot renunta la ele. si nici nu prea ma pot imagina pe mine fara "lucrurile" pe care totusi le am."Indecent proposal" e unul din filmele mele preferate. Lancelot, tu pana unde ai merge?
Lancelot Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 eu ma sacrific numai ptr cauze din care stiu sigur ca nu am ce pierde.ba dimpotriva:)Nu am fost ever ever adeptul stilului kamikaze
MobiuS Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 se cam usuca un topic destul de frumos ... ia sa-i dau eu un "UP"OT: pt a ajunge la ce imi doresc cel mai mult as da orice ... si 20 de ani din viata
uTzu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 as sacrifica destul de mult , dar sa stiu ca merita :P
Sp4wN`19 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 La mine se cam contrazic sentimentele, tot timpul zic ca sunt nefericit dar pe de alta parte nu as schimba absolut nimic in viata mea, mi-ar placea totul sa ramana asa for ever. :D
.TripDeTrip Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 NU as sacrifica nimic .. ma multumesc cu tot ce am..
sylv Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 depinde ptr cine si de ce .. de exemplu ptr o persoana apropiata ( parinti , sotie ( la mine nu e cazul :D ) etc .. ) . Prin urmare as sacrifa ceva doar daca e in avantajul meu sau ptr cineva drag .
SeBi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Pai nu as sacrifica pe cineva drag. Mai repede m-as sacifica pe mine. Filmul...l-am vazut. Daca s-ar intampla asa ceva cu iubita/sotia mea.... in mod sigur s-ar destrama totul. Sunt radical in astfel de lucruri!
Cenzurat Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ati auzit vreodata de basmul irlandez cu oala de aur ? Cei ce fug spre capatul curcubeului nu il vor ajunge niciodata .
Zeal Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 "fericire e ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"so true, fericirea/implinirea/satisfactia nu se pot cumpara. singurul lucru care poti sa il sacrifici este timpul, daca dumnezeu te ajuta, poti ajunge cat mai aproape