inkredibil Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 http://health.msn.com/pregnancykids/pregna...98>1=9145The technology is in place to order up a child?s physical traits or intellect. The issue is how far we want to take it.ast year, a survey of U.S. fertility clinics found that a few had used the trademarked Pre-implantation Genetic Diagnosis to select embryos with what most people would call genetic defects: deafness and dwarfism.“None of us want to pass on to our children lethal genes if we can prevent it,” says W. French Anderson, professor of biochemistry and pediatrics at the University of Southern California School of Medicine. “And that's what's going to drive germline gene therapy.”Am votat Pentru ,deoarece nimeni nu-si doreşte să transmită copilului sau, genele letale si dacă se pot preveni in acest fel e un lucru bun.
IceMan Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 contra...ps. ar fi fost frumos sa si traduci stirea
dev Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Contra - macar sa scoti esentialu` si sa-l traduci next time ... [nu pentru mine ... ci pentru toti ...]
Deian69 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 contra,pur si simplu nu mi se pare normal,incepi sa devi om cu caracter dupa ce iesi nu inainte sa intrii.si cred ca "genele" rele le intaresc si le scot in evidenta pe cele bune.
Zym3r Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 contra, o prostie, ce s-ar alege daca toata lumea ar face lucrul asta, am ajunge toti la fel, sa fim ca niste roboti, mi se pare o prostie :ph34r:
Qui-Gon Jinn Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 <_< wow frate! iti dai seama ce genii am putea crea cu chestia asta? si ce muzicieni, ce actori si artisti in general? <_<Totusi, contra...PS: primele doua randuri ale postului meu sunt bullshit :lol:
Cenzurat Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ontologic vorbind , s-ar putea scrie zeci de carti controversate intre ele pe baza asta .
Edelweiss Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Nu stiu. Nu prea-mi vine sa fiu contra :) Daca as avea un copil prost, l-as omori; daca as avea un copil handicapat, s-ar omori singur. Ideea imi place, dar ar trebui restrictionata foarte mult. Si totusi, ma intreb daca stiinta a ajuns atat de departe incat sa poate face chestia asta, sau e doar o idee SF. Desigur, daca s-ar putea permite modificarea genetica atat cat vrea muschii nostri, s-ar ajunge la niste robotei simpatici, frumosi si destepti, identici. Nu pot vota, se pot aduce argumente pertinente in sprijinul ambelor variante.
{JM}Alex Lifetaker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 De acord. Sa devenim o rasa mai buna, chiar daca nu vom putea atinge perfectiunea :) Sunt PRO !
sylv Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Contra ..wtf :blink: alex , ce intelegi tu prin o rasa mai buna ?!
Thade Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Pentru-in cazul in care parintii au probleme si el ar putea iesi cu handicapContra-in celelalte cazuri, nu lasa nici religia dar nici stiinta sa te conduca, ambele-s daunatoare.