Jump to content
Dani

Ochi Albastri

Recommended Posts

Posted

Mai sa fie. Am ochii albastri si sunt exact cum a spus. Nu ma prea intereseaza cariera, dar in schimb sunt un romantic incurabil...geeez..

Posted

am ochi albastri :X

sper sa reusesc in viata :D

La fel...

Hai sa ne luam de mana :D

Hello my brothers :D

L.E. Ups am gresit un Bro, KGuard, te exclud :D, era vb de D3@7h

Posted

Culoarea capruie: hotarare si ambitie

“Posesorii” de ochi caprui sunt persoane extrem de perseverente si nu se opresc pana nu obtin ceea ce vor. Foarte interesate de cariera profesionala si de partea financiara, aceste persoane analizeaza si rationeaza in detaliu fiecare amanunt pentru a nu fi luate pe nepregatite niciodata. Nu sunt adeptele relatiilor superficiale. Sunt un adevarat izvor de energie pentru apropiati, foarte organizate si mereu gata sa infrunte orice impediment. Dezavantajele lor sunt dificultatea cu care isi declara sentimentele, chiar daca sunt sociabile si au tendinta spre infidelitate. Daca am parcurs capitolul “ochi caprui”, am ajuns inevitabil la ochi verzi. Cine nu se pierde intr-o privire clara si senzuala de un verde adorabil?

eu am ochi caprui :))

<- nu ca aici :)

Posted

Culoarea capruie: hotarare si ambitie

“Posesorii” de ochi caprui sunt persoane extrem de perseverente si nu se opresc pana nu obtin ceea ce vor. Foarte interesate de cariera profesionala si de partea financiara, aceste persoane analizeaza si rationeaza in detaliu fiecare amanunt pentru a nu fi luate pe nepregatite niciodata. Nu sunt adeptele relatiilor superficiale. Sunt un adevarat izvor de energie pentru apropiati, foarte organizate si mereu gata sa infrunte orice impediment. Dezavantajele lor sunt dificultatea cu care isi declara sentimentele, chiar daca sunt sociabile si au tendinta spre infidelitate. Daca am parcurs capitolul “ochi caprui”, am ajuns inevitabil la ochi verzi. Cine nu se pierde intr-o privire clara si senzuala de un verde adorabil?

Asta sunt eu >:)

Posted

Mmmmm la mene e ca dracu :(( tata are ochii caprui inchis spre negru iar mama ochi verde deschis.Va dati seama combinatia drac ce a iesit la mene;verde inchis combinat cu caprui deschis .Deci ns ce s-ar potrivi la mene .:((( Asha sunt si la zodii ;;m-am nascut la 12 nopatea intr-e leu si fecioara .:((

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...