Sabotor78 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Eu am ochi rosii, ce inseamna asta?PS: Amuzante statisticile astea. Imbecil de amuzante.
D3@7h Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Am ochi albastrii...nu sunt romantic nu sunt timid nici nu prea reusesc in tot ce-mi propun... WTF?
Azra'il Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Eu am ochi rosii, ce inseamna asta? Inseamna ori ca esti beat, ori ca te-a tras curentul :rofl1: :rofl1: :rofl1: Kidding
Savag3 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Mai sa fie. Am ochii albastri si sunt exact cum a spus. Nu ma prea intereseaza cariera, dar in schimb sunt un romantic incurabil...geeez..
Roxynel Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Am ochi albastrii...nu sunt romantic nu sunt timid nici nu prea reusesc in tot ce-mi propun... WTF?La fel...Hai sa ne luam de mana :D
majinbuu Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 am ochi albastri :Xsper sa reusesc in viata :DLa fel...Hai sa ne luam de mana :DHello my brothers :DL.E. Ups am gresit un Bro, KGuard, te exclud :D, era vb de D3@7h
Potyike Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Culoarea capruie: hotarare si ambitie “Posesorii” de ochi caprui sunt persoane extrem de perseverente si nu se opresc pana nu obtin ceea ce vor. Foarte interesate de cariera profesionala si de partea financiara, aceste persoane analizeaza si rationeaza in detaliu fiecare amanunt pentru a nu fi luate pe nepregatite niciodata. Nu sunt adeptele relatiilor superficiale. Sunt un adevarat izvor de energie pentru apropiati, foarte organizate si mereu gata sa infrunte orice impediment. Dezavantajele lor sunt dificultatea cu care isi declara sentimentele, chiar daca sunt sociabile si au tendinta spre infidelitate. Daca am parcurs capitolul “ochi caprui”, am ajuns inevitabil la ochi verzi. Cine nu se pierde intr-o privire clara si senzuala de un verde adorabil? eu am ochi caprui <- nu ca aici :)
Lancelot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 hai sa fim seriosi :) ochii nu iti coloreaza sau nu iti maresc ...cortexul :)
<Pupak> Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Culoarea capruie: hotarare si ambitie “Posesorii” de ochi caprui sunt persoane extrem de perseverente si nu se opresc pana nu obtin ceea ce vor. Foarte interesate de cariera profesionala si de partea financiara, aceste persoane analizeaza si rationeaza in detaliu fiecare amanunt pentru a nu fi luate pe nepregatite niciodata. Nu sunt adeptele relatiilor superficiale. Sunt un adevarat izvor de energie pentru apropiati, foarte organizate si mereu gata sa infrunte orice impediment. Dezavantajele lor sunt dificultatea cu care isi declara sentimentele, chiar daca sunt sociabile si au tendinta spre infidelitate. Daca am parcurs capitolul “ochi caprui”, am ajuns inevitabil la ochi verzi. Cine nu se pierde intr-o privire clara si senzuala de un verde adorabil? Asta sunt eu
westy8998 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mmmmm la mene e ca dracu tata are ochii caprui inchis spre negru iar mama ochi verde deschis.Va dati seama combinatia drac ce a iesit la mene;verde inchis combinat cu caprui deschis .Deci ns ce s-ar potrivi la mene .( Asha sunt si la zodii ;;m-am nascut la 12 nopatea intr-e leu si fecioara .