DarkBringer Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Ultima varianta este retorica, pai e si normal ca mintea omului nu :). Ai uitat sa pui religia, pentru ca ea a facut cele mai multe ravagii si inca face, sida,drogurile si restul sunt nimicuri pe langa ce a facut religia.....
D3@7h Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 omu si-a facut-o cu mana lui ......... deci mintea bolnava a multorace ave-ti cu droagele? :P aia tot mintea bolnava a unora se numeste :D
sylv Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Mintea omului , majoritatea iau droguri sa se simta bine , cei dependenti sunt deja bolnavi
Thade Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 - Moartea alba @ drogurile => au fost facute de om- SIDA => tot omul a raspandit-o-Terorismul => nu tot omul l-a facut?- Razboaiele civile nesfarsite => alea sunt facute de gaini?-Accidentele ( de toate felurile)\ => mergea copacul pe strada si a intrat in om sau invers?-mintea omului => a creat un thread inutil.
Lancelot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 theidi :) ultima mea afirmatie apropo de mintea omului era o concluzie personala . Sunt convins ca daca nu o scriam atunci foarte putini dintre voi ar fi indicat omul drept cel mai mare rau ptr el insusi :)
Roxynel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 theidi :) ultima mea afirmatie apropo de mintea omului era o concluzie personala . Sunt convins ca daca nu o scriam atunci foarte putini dintre voi ar fi indicat omul drept cel mai mare rau ptr el insusi :)Tipic Lance...Apropo..de ce esti atat de convins ?
Lancelot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Tipic Lance... Apropo..de ce esti atat de convins ? pai trb sa fac experiemntul asta si sa nu scriu si opiunea aia dar...sunt convins ca multi ar fi raspuns glontul sau cine stie ce boala :) Am zis ce am zis ptr ca majoritatea au raspuns mintea omului :D so i-am ajutat un pic
Roxynel Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Eu am raspuns acelasi lucru....asta ce inseamna ? Hai sa fim seriosi, sunt convinsa ca majoritatea au capul pe umeri...si spre uimirea ta mai si gandesc :)
Lancelot Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 hmm daca nu credeam ca majoritatea userilor de aici au capul pe umeri si gandesc ..nu mai psotam nimic demult doar le-am oferit inca o optiune atata tot Oricum..astept pareri
_alexa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ultima varianta este retorica, pai e si normal ca mintea omului nu :). Ai uitat sa pui religia, pentru ca ea a facut cele mai multe ravagii si inca face, sida,drogurile si restul sunt nimicuri pe langa ce a facut religia.....dumnezeule (ironic) cata dreptate poti sa ai. Am stat si am citit topicul asta, si ma gandeam: chiar nimeni nu pomeneste nimic despre religie? in numele ei au fost (si inca sunt) sute si sute de razboaie, milioane de victime, etc etc etc etc :D :tiphat:
SteeleVerzi Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dc s-au intamplat toate astea , pt ca a descoperit omu focu si roata deci focul si roata sunt de vina , puneti mana pe galeti si pe o surubelnita bine ascutita si haideti sa stingem focul si sa desumflam toate rotile din lume
_alexa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dc s-au intamplat toate astea , pt ca a descoperit omu focu si roata deci focul si roata sunt de vina , puneti mana pe galeti si pe o surubelnita bine ascutita si haideti sa stingem focul si sa desumflam toate rotile din lume da deja m-am apucat sa strang surubelnite si am sa dezumflu cateva roti asta asa... ca prim pas
Isome Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Clar mintea omului.. Ea are legatura cu aproape toate cele de mai sus