Jump to content
Lancelot

Cea mai mare plaga a secolului?

Recommended Posts

Hmm din ciclul ce isi face omenirea cu mana ei..care credeti ca e raul cel mai mare care s-a abatut asupra noastra? Cine face mai multe victime?

- Moartea alba @ drogurile

- SIDA

-Terorismul

- Razboaiele civile nesfarsite

-Accidentele ( de toate felurile)\

- Mintea omului

") my vote goes la ultima optiune

Link to comment
Share on other sites

Mintea omului...pana la urma oamenii sunt de vina si pentru aparitia diferitelor boli, droguri, terorism, razboaie, samd. Din pacate multi nu realizeaza ce fac si nu-si pot da seama ca actiunile savarsite sunt mai mult decat grave. Multi gandesc si actioneaza doar pentru a le merge lor bine si nu se gandesc la consecintele ce le-ar putea avea actiunile lor asupra celorlalti oameni, unii fiind responsabili pentru moartea a sute de mii de oameni.

Fara indoiala, mintea omului.

Link to comment
Share on other sites

logic... Mintea omului

omul a inventat toate acele mai putin accidentele.. dar si acolo ei sunt de vina

topic fara rost

Multumim domnule moderator..nu ti-a cerut nimeni parerea..daca are sau nu rost topicul.desi parerea dumneavoastra e foarte apreciata va rog sa va abtienti de la acest gen de comentarii facute in spiritul de a mai spune ceva ca sa nu taci

Link to comment
Share on other sites

Mintea omului.. restul sunt produse ale acesteia. S-ar putea sa avem o mica surpriza prin noiembrie cand CERN va pune in functiune LHC.. un experiment bazat pe multe teorii nedemonstrate cu un risc destul de mare in ciuda variantei oficiale.Daca ceva va merge prost atunci.. voi fi sigur de raspunsul meu iar restul variantelor probabil ca nici nu vor mai conta.

Link to comment
Share on other sites



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...