Jump to content
Dani

Publicitate pe Mobil

Recommended Posts

Publicitatea pe telefoanele mobile câştigă tot mai mult teren

Stârnesc interesul prin textul amuzant, afişat pe ecran. Este vorba despre reclamele pe care le primim, mai nou, pe telefonul mobil.

Pentru câteva secunde, oricine se poate trezi cu o invitaţie haioasă, menită să-l agaţe şi să-l trimită apoi într-un magazin, în care sunt, de exemplu, promoţii.

Chiar dacă acum doi-trei ani, nici nu se vorbea de piaţa publicităţii pe mobil, se estimează că până în 2010, reclamele sub formă de clipuri video de 10-15 secunde vor constitui o piaţă de până la 8,5 miliarde de euro.

Film

Sursa

Link to comment

Publicitate pe mobil

Aproape toata lumea are un telefon mobil pe care il poarta cu sine tot timpul. Asa ca mobilul a devenit un nou spatiu pentru publicitate. Companii precum Cadbury Schweppes sau Bayer experimenteaza noi modalitati de promovare folosind mesaje scrise, tonuri de apel, logo-uri care pot fi descarcate, cupoane pentru concursuri si reduceri, relateazi Wall Street Journal Europe. Ecranele micute si aproape monocromatice ale celor 1,1 miliarde de telefoane mobile aflate in uz in lumea intreaga nu prea seamana cu marile panouri publicitare, insa publicitatea, mai ales daca e vorba de mesaje scrise scurte, este rapida si simpla si ofera posibilitatea de a inregistra comportamentul consumatorilor de care alte vehicule media nu dispun.

Sursa

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...