Lancelot Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hmm..un oras plin de viata de zgomot , surse de distractie, multi prieteni...dar si de poluare, caini , tigani, aglomeratie urbana, masini peste masini.. vs Un piesaj mirific..aer liber...liniste..salbaticie dar si plictiseala...fara vreun contract cu tot ce ne e familiar, mijloace mai rudimentare de igiena? cam unde v-ar place sa traiti ..sa va aveti resedinta ?
iNm Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hmm..un oras plin de viata de zgomot , surse de distractie, multi prieteni...dar si de poluare, caini , tigani, aglomeratie urbana, masini peste masini.. vs Un piesaj mirific..aer liber...liniste..salbaticie dar si plictiseala...fara vreun contract cu tot ce ne e familiar, mijloace mai rudimentare de igiena? cam unde v-ar place sa traiti ..sa va aveti resedinta ? Oras fara discutie.M-am nascut la oras n-am stat mai mult de 2 nopti la tara sau altundeva si is obisnuit cu city life :) p.s & nu am bunici la tara :D
THuG-Radu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Orash fwd !Si cand ma duc in sat la bunici (rar de tot, poate 1 data pe an), mor de plictiseala.
Fane Spoitoru Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oras clar :) cand ajung la tzara mai mult de 2 ore nu stau ca nu am ce face in afara de biliard :)
iGARFiELD Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oras mai ma duc la tzara ca si-a luat taicameu o casa si deh se supara daca ma duc numai la paste si craciun :D
POLAND Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 tara :Dm`am nascut la tara :> aici e misto aer curat chesti :> unde stau sunt detoate :) nu`mi lipseste nimic ;)tzara rulzz
Smok3 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 orash !!!..... la tara am fost la bunici cand eram mai mic acum .... nu ma mai duc ... ma plictisesc acolo :)
sylv Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 majoritatea timpului il petrec in oras , ma simt bine => oras :wub:in vacanta mai plec la tzara cu prietenii la discoteca in rest city live :D
Bobo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Oras :) n-am mai fost la tara de 2-3 ani ... dar m-as mai duce .. la un gratar , o discoteca ... dar mai mult de 2 zile nu am ce face , ma plictisesc :tiphat:
uLise Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oras :) dar sa aiba si legatura cu un sat ceva de vreo cateva minute :) sa ma duc sa vad cum este si la tara
alecs Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 prefer orasul , la tara in afara de munca pamantului si nu prea ai ce face :banana:
Hiker Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 La ţară clar! Imi plaşie sî mierg cu vaca la păscut, sî mă uit la maşâni cand trec pi uliţă, sî rânesc la pork, sî dau di mâncare la cal şî nu în ultimul rând sî mierg la căminu cultural, aşa cum zisă Bob0.Una peste alta imi place viata de oras, chiar daca as sta mai tot timpul pe munte, sunt dependent de oras (si ma refer la bucuresti). In afara orasului merita sa-ti faci doar casa de vacanta. Hai ceau
[SPAMMERS]black Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 undeva pe munte.. o cabana mica din lemn cu panouri solare sa capteze energie solara in baterii proprii cu o antena parabolica pentru internet & cablu.mancarea.. sa am o gradina pe care sa mi-o cultiv singur. cu ocazia asta as renunta si la carne :)
D3@7h Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 oras :) mi-a placut partea cu "tigani" aia sunt peste tot crede-ma
[SPAMMERS]black Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Mie nu-mi place plictiseala...puteai sa inventezi ceva mai lipit de legatura cu realitatea? crezi ca exista persoane care au ca hobby plictiseala? crezi ca ii PLACE cuiva, oricui, sa fie plictisit?