Jump to content
IceMan

Fumatorii, vanati in institutiile publice

Recommended Posts

Imagine IPB

Incepand cu aceasta luna, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor a decis sa extinda controalele impotriva fumatorilor si la institutiile publice.

Potrivit Legii 349/2002 pentru prevenirea efectelor consumului produselor din tutun, spatiile publice in care fumatul este interzis sunt cele din institutiile publice centrale si locale, institutii sau unitati economice, de alimentatie publica, turism, comerciale, de invatamant, medico-sanitare, culturale, de educatie, sportive, spatiile inchise de la locul de munca, mai putin cele delimitate si special amenajate pentru fumat din incinta acestora. Actul normativ prevede ca spatiile amenajate pentru fumatori sa fie ventilate, dotate cu scrumiere si extinctoare si sa fie marcate, la loc vizibil, cu indicatorul "spatiu pentru fumatoria€ś. Conducatorul institutiei publice se face direct raspunzator pentru neindeplinirea si incalcarea prevederilor Legii 349/2002.

sursa

Link to comment

yeeeeeeeeeeee :D demult asteptam sa nu mai fim obligati sa suportam mirosul.... caut acum actul normativ si il pun sub nas la fumatori pe aici... :D m-am saturat sa ma otraveasca cu fumul lor :)

LE daca ma uit mai cu atentie e din 2002 legea.. sau iar e strict teoretic cum a fost si pana acum? :-s

pe controalele lor nu ma bazez eu... same old same old... alt motiv de mita...

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...