noghri Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nu mai sunt sigur daca a fost sau nu..dar prea tare..
Zeal Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 a mai fost ... tare totusi anyway din greseala am dat si peste asta, pretty damn funny :
YoungG Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ma asteptam k macar persoanele mai in varsta sa stie raspunsurile la nishte intrebari f simple: cum sa zici k a existat 3 razboaie mondiale?! :blink: :dooh:
Guest DirigX Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 mwahahaha Fidel Castro cantaretz Hiroshima si Nagasaki renumite pt judo-wrestling doaaaaaamne
Nagasaky Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Pf... auzi cine ma cred pe mine astia... Wrestle... ptu ca prosti sunteti taica
Tybork Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 deci nu numai romanii sunt inculti :rofl1:Subscriu...apropo, nu trebuie sa mergem prea departe si sa ne uitam doar la tinerii din tara noastra. Stie sa joace orice joc si te face praf in el, dar in schimb varful Chomolugma el/ea crede ca ii ceva mancare exotica. Deci, mai bine ma abtin, si nu rad. Nu este nimic amuzant in faptul ca sunt oameni inculti care se fac de ras in fata tuturor, si nici macar nu isi dau seama!
ieih Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 a mai fost ... tare totusi anyway din greseala am dat si peste asta, pretty damn funny : super tare!!!!!!!!!!
Zym3r Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 deci nu e adevarat :D NU E ADEVARAT, i-au luat pe cei mai batuti in cap, crescuti in pesteri? sau ce? :D am aflat ca Kofi Anan e o cafea, Coreea de Nord e in Australia, au fost 3 razboaie mondiale, ca triunghiul are 4 laturi, Tony Blair e actor si muuuuuuuuuuuulte altele, H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@H@, n-am mai ras asa de mult timp :D
Guest Crazy_13 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 eu cred ca numai populatia rurala a romaniei poate da raspunsuri lafel de ..........nuj..nu gasesc un cuvant potivit pt atata prostie ........atata prostie poate fi in capul unui american