blk Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cred ca aici gresesti...lmao.. se putea sa nu gresesc eu?on topic: am citit gresit postul original. am fost total off-topic cu primul post.sunt de acord cu aNNa. e exact ca celelalte topicuri legate de credinta. nu se va isca decat cearta.
DarkBringer Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Ce mai conteaza, oricum am avut ocazia sa le cunosc pe amandoua.......
Ayana Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Well, eu cred ca am avut parte de o mica excursie in iad (nu e vorba de nici o perceptie extrasenzoriala, ci de o intamplare datorate unei conjucturi... and it ain`t pretty). In privinta Iadului de dupa moarte, nu stiu ce sa spun, cred ca voi ajunge acolo dupa ce imi dau obstescul sfarsit, asa ca sper sa existe reincarnare... mi-as place sa ma reincarnez intr-o pisicuta persana, foarte jucausa si dragutica, dar avand in considerare ca nu alegem in ce reincarnam, I only hope for the best...
{JM}Alex Lifetaker Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Exact... nici eu nu cred in povestile cu rai si iad... basme, parerea mea. Mori si gata, nothing happens.
PkMauL Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Exact... nici eu nu cred in povestile cu rai si iad... basme, parerea mea. Mori si gata, nothing happens.dreptate mare ai
noghri Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 probabil dupa o anume varsta (60...70...desi ma indoiesc...) voi incepe sa ma gandesc si la acest aspect..dar momentan cred in a-mi trai viata, fara sa ma gandesc unde imi voi petrece "eternitatea" sau cum ii mai spune la aceea perioada de dupa moartea mea. rai,iad, somn, etc...ce va fi, va fi oricum.conteaza ce fac eu acum :).probabil doar mori.atat..ps: da, un topic ciudat...probabil va duce iar la una din eternele dezbateri legate de "credinta" etc..dar "campion" ramane in continuare cel cu icoanele ^_^
DarkBringer Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Exact... nici eu nu cred in povestile cu rai si iad... basme, parerea mea. Mori si gata, nothing happens.Si ce faci cu e = mc^2 ?:)
never Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Si ce faci cu e = mc^2 ?:)mai e mult pana vei putea folosi acea formula "2 live 4ever"acum e problema obtinerii (cat mai eficient) si stapanirii antimateriei... dupa asta mai vedem noi (daca nu voi avea 120 de ani pana se va rezolva acest lucru)@ radu: nu demo ci screensaver
THuG-Radu Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 @ radu: nu demo ci screensaverEu stiam demo ! :\ Whatever ! :)
UmbrA^ Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nu mi se pare interesant acest topic nu cred k ai ce face lance nu??? Parerea mea: Nu te mai gandi la toate astea... iad vs rai te preocupa moartea nu??? Nu se stie maine poate mori si traiesti experienta mortii... :)
majinbuu Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cum itzi asterni asa dormi.Cred in ambele dar nu ca locuri ci ca stari sufletesti.
Lancelot Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Nu mi se pare interesant acest topic nu cred k ai ce face lance nu??? Parerea mea: Nu te mai gandi la toate astea... iad vs rai te preocupa moartea nu??? Nu se stie maine poate mori si traiesti experienta mortii... :) iti zic si tie ca si altora :) nu iti place..nu mai posta :) nu e deloc obligatoriu sa postezi dac anu iti place..data viitoare o sa fac un topic cine e fan 3 sud est..poate asa or sa il indrageasca toti :)
inkredibil Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dupa cum stiti Biserica isi foloseste puterea de constrangere inca din dark age ca sa ne mentina pe drumul cel bun..cu promisiunea de a sta numai pe nori roz si pufosi dupa momentul culminant in care ne vedem cu doamna cu coasa..sau in cazane cu smoala .. So daca esti baiat cumintesi faci fapte bune o sa papi miere ( pana la diabet ) si o sa plutesti for ever? Si daca faci ce te taie capul si iti asculti instinctul..o sa sfarsesti rau dar na unii considera ca se merita ptr o viata de distractie o eternitate de chinuri :P Acum ..sunt astea doar baliverne care sa ajute Bisreica sa-si intareasca autoritatea si sa maiscoata niste foloase sau...chiar trb sa ne gandim de 2 ori inainte de a actiona?''_" bine Lancelot daca ar fi dupa tine toti ucigasii ar trebui lasati sa ucida,toti violatorii sa violeze si tot asa lista lunga. Daca nu era biblia sincer nu exista nicunul din noi acuma.Ne ucideam unul pe altul ,animale . Dupa moarte incetez sa mai exist ca EU.Dispari
Dark Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cred in rai si in iad..........logic...............dar urasc toata filozofia despre ele doua. poza e din never winter nights, ce legatura are cu subiectul? btw nu toti ajung iad sau rai, intai spiritul se duce in purgatoriu sta pe acolo 3 zile parca dupa este judecat, intre timp poate ajunge ghoul (zombie)