deathuletz Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 super tare ideea. People need more affection. Toate incercarile cu ganduri bune sunt privite prost de toti ...
tibork Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Super idee! cred ca ar functiona si in Romania, fiindca este gratis!
Bobo Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dragut filmuletu :) .. hmm.. reactia romanilor : s-ar uita ciudat si ar merge mai departe
Edelweiss Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Cati din bucuresti vor sa facem si noi o chestia ca asta ? :> Ne vedem weekendul asta la universitate, sau postati aici alte locuri :) Hai totusi sa incercam :P chiar as vrea sa vad ce s-ar intampla :) I`m in.Sper sa se adune mai multi :P i'm in (so is mazu) hmmmm poate apar si io na, trupa vesela, ati mers? cum fu cu imbratisarile moka? :D eu in locul vostru as folosi ideea ca pe o metoda de agatat.
Legacy Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 vreau si yo una :<ca de mult nu am mai avut parte :< ..... >:D< ?
Ghibas Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Asteptam si pe mazu, poate reuseste weekendul asta ^_^ Edel, cine a zis ca nu la asta ne gandeam si noi ? Btw vrei un hug ? >:D<
Zym3r Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :huh: in prima faza am crezut ca-l mananca :D nice oricum :P
.TripDeTrip Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Kind,funny and nice.I like it...i wan't a free hug to...:wub:
JustLove Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 sunt curios cum ar reationa romanii... mi-a placut melodia dp fundalunii vor rade copios, altii vor face misto, iar putini, in principiu cei care au nevoie de asa ceva, si numarul lor nu este mic, vor fi incantati si vor incerca... ce ai de pierdut ? nimic, e ceva sanatos, care hraneste spiritul... lipsa unei imbratisari e ca lipsa unui sarut, si vorbesc din experienta, lipsa nici uneia nu e tocmai dulce, mai ales daca uneori are loc pe o perioada mai indelungata de timp. Eu de exemplu, a trebuit sa astept peste 350 de zile pentru ultima mea imbratisare... kinda sad, i know :crybaby: a fost in Romania asa ceva, si din ce am citit nu doar o data... au mai fost 2 fete cu o astfel de pancarta langa palatul parlamentului la acel concert rock de protest ce a avut loc anul trecut, si exact cele enuntate au fost reactile... personal, m-am dus cu cea mai mare placere si am avut parte de o imbratisare -> macar atat k pe urma m-am imbolnavit k eram imbracat mult prea subtire :\LE: la cat mai multe initiative dinastea si pe la noi !!
LeX LuTHoR Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ceva f. frumos ... mi-ar placea sa particip si eu la un eveniment ca asta ... dar pana acum nu am avut ocazia ... oricum frumos :wub: