Jump to content
Danny

Free Hugs

Recommended Posts

chestia asta ba baieti, a fost si in Romania, inclusiv in Galati unde am reusit sa ii prind si eu intr-o sambata...hug for the ppl >:D<...

si cum a mers? ai imbratisat pe cineva?

problema e societatea, si nu, chiar nu e vorba de cea romaneasca sau alta, e vorba de mersul global al lucrurilor pe plan social... din punctul meu de vedere, problema e ca ne-am obisnuit sa fim din ce in ce mai "puternici", din ce in ce mai responsabili, din ce in ce mai seriosi, din ce in ce mai descurcareti, din ce in ce mai singuri. si chiar am stat sa ma gandesc in timp ce vizionam filmuletul.. daca as trece maine pe langa o pancarta cu "imbratisari gratis" atasata de o persoana, oare as imbratisa persoana sau as fugi de ea? si problema e ca... as simti din tot sufletul ca as vrea s-o imbratisez, dar am oarecare banuieli ca restrictiile sociale m-ar impiedica.

oricum, foarte dragut filmuletul. te face sa te gandesti... dar in mod sigur nu te poate determina sa te schimbi.

>:D< all

chiar foarte tare ..... dar dupa cum spunea si edel daca stai sa te gandesti ... cine stie catzi dintre voi s'ar lasa imbratzisatzi de catre o persoana care are o pancarda in mana ...

Oricum i need a hug :-<

eu am o pancarta cu free hugs pusa pe undeva prin camera

am folosit-o cateva zile la liceu :lol:

am fost si pe la unirii si am fluturat-o putin pe acolo, but no one wanted a hug

chiar foarte tare ..... dar dupa cum spunea si edel daca stai sa te gandesti ... cine stie catzi dintre voi s'ar lasa imbratzisatzi de catre o persoana care are o pancarda in mana ...

Oricum i need a hug :-<

I`ll give you a hug ;D

La urmatoru` gather ;;)

eu am o pancarta cu free hugs pusa pe undeva prin camera

am folosit-o cateva zile la liceu :lol:

am fost si pe la unirii si am fluturat-o putin pe acolo, but no one wanted a hug

nice job, don't give up :)

Super ideea poate incet incet o sa vedem mai multi.

chestia asta ba baieti, a fost si in Romania, inclusiv in Galati unde am reusit sa ii prind si eu intr-o sambata...hug for the ppl >:D<...anyway, de atunci i-am cam cautat 2 saptamani ca sa fac ceva filmulet in genul alora de pe youtube, dracu i-a mai gasit.

give me a hug >:D<

vreau si eu un hug :(

n-am mai avut parte de un hug de 10 luni :crybaby:

carnatu de darkbringer nu ma lasa cand ii zic :crybaby:

na si tie >:D<

p.s nice idea :D i_need_hugs :lol:

Cati din bucuresti vor sa facem si noi o chestia ca asta ? :> Ne vedem weekendul asta la universitate, sau postati aici alte locuri :) Hai totusi sa incercam :P chiar as vrea sa vad ce s-ar intampla :)

well .... daca totusi ne strangem :) vorbesc eu cu o jurnalista :) si cine stie :P ne bagam la ziar :) dar trebuie sa stabilim ce si cum. Eu ma gandeam acolo la universitate ca sunt destule persoane pe care sa le imbratisam. In legatura cu pancarta, presupun c-o facem in romana, dar pe ce o facem ? :> Hai va rog let`s do this, pe mine m-a impresionat enorm. Daca e facem sambata asta si facem si saptamana viitoare, intai mergem asa sa testam, sa vedem cum reactioneaza oamenii :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...