redbull™ Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 funny :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 :cool2: hugs hugs hugs gimme a hug prea misto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edelweiss Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 chestia asta ba baieti, a fost si in Romania, inclusiv in Galati unde am reusit sa ii prind si eu intr-o sambata...hug for the ppl >:D<...si cum a mers? ai imbratisat pe cineva?problema e societatea, si nu, chiar nu e vorba de cea romaneasca sau alta, e vorba de mersul global al lucrurilor pe plan social... din punctul meu de vedere, problema e ca ne-am obisnuit sa fim din ce in ce mai "puternici", din ce in ce mai responsabili, din ce in ce mai seriosi, din ce in ce mai descurcareti, din ce in ce mai singuri. si chiar am stat sa ma gandesc in timp ce vizionam filmuletul.. daca as trece maine pe langa o pancarta cu "imbratisari gratis" atasata de o persoana, oare as imbratisa persoana sau as fugi de ea? si problema e ca... as simti din tot sufletul ca as vrea s-o imbratisez, dar am oarecare banuieli ca restrictiile sociale m-ar impiedica. oricum, foarte dragut filmuletul. te face sa te gandesti... dar in mod sigur nu te poate determina sa te schimbi.>:D< all Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp4wN`19 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 vreau si eu un hug :(n-am mai avut parte de un hug de 10 luni :crybaby:carnatu de darkbringer nu ma lasa cand ii zic :crybaby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkBringer Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 vreau si eu un hug :( n-am mai avut parte de un hug de 10 luni :crybaby: carnatu de darkbringer nu ma lasa cand ii zic :crybaby: Daca ti-ai tine si mainile alea acasa te-as lasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp4wN`19 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 pai sunt cam lungi... adevarat, ar merge un hug intre forumisti Link to comment Share on other sites More sharing options...
desirre Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 chiar foarte tare ..... dar dupa cum spunea si edel daca stai sa te gandesti ... cine stie catzi dintre voi s'ar lasa imbratzisatzi de catre o persoana care are o pancarda in mana ... Oricum i need a hug :-< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lancelot Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Daca chestia asta se intampla la noi..omuletu era acuzat ori de hartuire sexuala ori de pedofilie..Think Pink..cateodata o imbratisare valoreaza cat 1000 de cuvinte goale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fane Spoitoru Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 vreau si eu :D cine ma filmeaza? il iau si pe bullete cu mine si iesim pe centru sa luam lumea in bratze p.s sa nu il uit pe spawn :D poate ajungem si la baiatu ala de face probleme pe 1.5 si il luam si pe el in bratze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazu Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 eu am o pancarta cu free hugs pusa pe undeva prin cameraam folosit-o cateva zile la liceu :lol:am fost si pe la unirii si am fluturat-o putin pe acolo, but no one wanted a hug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 lol mazu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 chiar foarte tare ..... dar dupa cum spunea si edel daca stai sa te gandesti ... cine stie catzi dintre voi s'ar lasa imbratzisatzi de catre o persoana care are o pancarda in mana ... Oricum i need a hug :-< I`ll give you a hug ;D La urmatoru` gather Link to comment Share on other sites More sharing options...
desirre Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Dany vezi k tzin minte :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forbidden Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 eu am o pancarta cu free hugs pusa pe undeva prin cameraam folosit-o cateva zile la liceu :lol:am fost si pe la unirii si am fluturat-o putin pe acolo, but no one wanted a hugnice job, don't give up :)Super ideea poate incet incet o sa vedem mai multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iNm Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 chestia asta ba baieti, a fost si in Romania, inclusiv in Galati unde am reusit sa ii prind si eu intr-o sambata...hug for the ppl >:D<...anyway, de atunci i-am cam cautat 2 saptamani ca sa fac ceva filmulet in genul alora de pe youtube, dracu i-a mai gasit.give me a hug >:D<vreau si eu un hug :(n-am mai avut parte de un hug de 10 luni :crybaby:carnatu de darkbringer nu ma lasa cand ii zic :crybaby:na si tie >:D<p.s nice idea :D i_need_hugs :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecialEffects Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 funny :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Cati din bucuresti vor sa facem si noi o chestia ca asta ? :> Ne vedem weekendul asta la universitate, sau postati aici alte locuri :) Hai totusi sa incercam :P chiar as vrea sa vad ce s-ar intampla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sesshomaru Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 FREE HUGZ ! COOL ! VREAU SI EU ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny Posted March 5, 2007 Author Share Posted March 5, 2007 I`m in.Sper sa se adune mai multi :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
black5 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 i'm in (so is mazu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazu Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 sa nu fie weekend-u asta pentru ca plec intr-o excursie si ma intorc duminica seara :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3sir3 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 hmmmm poate apar si io Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghiba Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 well .... daca totusi ne strangem :) vorbesc eu cu o jurnalista :) si cine stie :P ne bagam la ziar :) dar trebuie sa stabilim ce si cum. Eu ma gandeam acolo la universitate ca sunt destule persoane pe care sa le imbratisam. In legatura cu pancarta, presupun c-o facem in romana, dar pe ce o facem ? :> Hai va rog let`s do this, pe mine m-a impresionat enorm. Daca e facem sambata asta si facem si saptamana viitoare, intai mergem asa sa testam, sa vedem cum reactioneaza oamenii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
black5 Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 ce in romana frate?"IMBRATISARI MOKA" ?si nu sambata ca nu poate sa vina mazu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
uLise Posted March 5, 2007 Share Posted March 5, 2007 Good Luck & Have fun , cat mai multe imbratisari cine stie Otv ;) in direct si in exclusivitate . Daca e asa poate faceti si niste poze :nanana: !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...