Mr.Master Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cei care sunt maritati sa spuna unde sau intalnit primadata cu nevasta, daca a fost dragoste la prima vedere sau nu.Restu spune-ti unde ati dori sa va intalniti vitoarea sotie si ati vrea sa fie dragoste la prima vedere sau nu!Rog sa nu spamati gen: 'In birt', 'in gunoi' etc.Multumesc!
MobiuS Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nu zic ca intr-un birt cu toate ca asta e ... pot sa zic de o carciuma de cartier? asa e bine? :Psi nu, nu a fost dragoste la prima vedere ... ea era barman acolo in timpu facultatii si eu client fidel :D ... si ne-am impretenit si nah
Potyike Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 intr-un loc destul de special(cand ne intoarcem acolo sa avem amintiri frumoase) si DA as vrea sa fie dragosta la prima vedere (care sa tina mult mult )
Mr.Master Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 intr-un bar dorinel poti spune.. e diferenta intre birt si bar...Eu as vrea sa o intalnesc la o petrecere eleganta... sa dansam... si dupa sa mergem la hotel impreuna intr-o camera privata... si stiti voi.. deh
blk Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 intr-un bar dorinel poti spune.. e diferenta intre birt si bar...Eu as vrea sa o intalnesc la o petrecere eleganta... sa dansam... si dupa sa mergem la hotel impreuna intr-o camera privata... si stiti voi.. dehvorbesti de dragoste la prima vedere sau sex la prima intalnire? :blink:on topic: "nevasta", adica sotia, in general nu e ceva ce poti alege. locul nici nu conteaza ca o sa fie facut frumos de companie (pe moment) si de amintiri (pe viitor).
Mehico Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Cei care sunt maritati sa spuna unde sau intalnit primadata cu nevasta,Vrei sa spui: cei care sunt casatoriti sa spuna unde s-au intalnit prima data cu nevasta?Hm... Probabil as vrea sa o intalnesc, la un concert :cool2:Si, da, sa fie dragoste la prima vedere :)
Mr.Master Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 sry, my bad :P voiam sa scriu si casatoriti... m-am incurcat... eu as mai vrea sa fie si... pe un vas... seara la lumina lumanarii... ^^ la o sampanie
Zym3r Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 barbatii se insoara, femeile se marita (n-am mai auzit barbati sa se marite :-s)... anyway eu as vrea sa-mi intalnesc aleasa cum a da Bunul Dumnezeu, n-am pretentii :P
Smok3 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nevasta prea mult spus .... ! o prietena ... nush undeva pe strada sa fiu doar eu cu ea :D
Raul Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cum nevasta nam, prietena mea am intalnito la un concert intr-un club :)
zetulescu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Prietena ...in facultate in anul 1..si de atunci imi mananca zilele :P ...sunt 4 ani de atunci :D
Sp4wN`19 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 A mea e cu un etaj mai sus :rolleyes: :sef: vezi ca te intinzi si poate iti arunc o petarda pe balcon. am avut si eu parte de dragoste la prima vedere (eram nub pe atunci) cu fosta prietena cu care am stat peste 3 ani. jucam fotbal in spatele blocului cand ea a trecut pe langa noi (se ducea sa cumpere ceva); am zis in gura mare 'stop joc' si ne uitam toti de nebuni la ea cum trecea. fagbringer poate sa confirme, a fost martor (si gelos ca nu mai eram numai al lui). )))))))))))
mircea_dbv Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 nu am nevasta,doar prietena..am intalnit-o intr-o excursie...apoi am aflat ca e cu mine in scoala...si..am ajuns sa fim impreuna :D
terror_bogdan Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 pai mi`am intalnit pretena la scoala pe coridor.... :D
Thade Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mi-am intalnit prietena cand eram beat si faceam cheta sa iau bautura, DA, mi-a dat 7 mii de lei :wub:
MobiuS Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 intr-un bar dorinel poti spune.. e diferenta intre birt si bar...deci era chiar birt .... da o zis sa nu zic asa deci ....
Lancelot Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 In ordin crescatoare:)joc online >> YM >>>> Parc Herastrau >>>>>> :wub:
Fane Spoitoru Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 nevasta nu am :D da pretena am gasit-o pe la o disco, dupaia la un bar si dupaia m-a apelat pe mes :D. Acuma nu mai am da cand imi fac va spun cum am reusit sa o cuceresc