Jump to content
Mr.Master

Unde v-ati ales/alege nevasta

Recommended Posts

Posted

Cei care sunt maritati sa spuna unde sau intalnit primadata cu nevasta, daca a fost dragoste la prima vedere sau nu.

Restu spune-ti unde ati dori sa va intalniti vitoarea sotie si ati vrea sa fie dragoste la prima vedere sau nu!

Rog sa nu spamati gen: 'In birt', 'in gunoi' etc.

Multumesc!

Posted

nu zic ca intr-un birt cu toate ca asta e ... pot sa zic de o carciuma de cartier? asa e bine? :P

si nu, nu a fost dragoste la prima vedere ... ea era barman acolo in timpu facultatii si eu client fidel :D ... si ne-am impretenit si nah

Posted

intr-un loc destul de special(cand ne intoarcem acolo sa avem amintiri frumoase) si DA as vrea sa fie dragosta la prima vedere (care sa tina mult mult )

Posted

intr-un bar dorinel poti spune.. e diferenta intre birt si bar...

Eu as vrea sa o intalnesc la o petrecere eleganta... sa dansam... si dupa sa mergem la hotel impreuna intr-o camera privata... si stiti voi.. deh

Posted

intr-un bar dorinel poti spune.. e diferenta intre birt si bar...

Eu as vrea sa o intalnesc la o petrecere eleganta... sa dansam... si dupa sa mergem la hotel impreuna intr-o camera privata... si stiti voi.. deh

vorbesti de dragoste la prima vedere sau sex la prima intalnire? :blink:

on topic: "nevasta", adica sotia, in general nu e ceva ce poti alege. locul nici nu conteaza ca o sa fie facut frumos de companie (pe moment) si de amintiri (pe viitor).

Posted

Cei care sunt maritati sa spuna unde sau intalnit primadata cu nevasta,

Vrei sa spui: cei care sunt casatoriti sa spuna unde s-au intalnit prima data cu nevasta?

Hm... Probabil as vrea sa o intalnesc, la un concert :cool2:

Si, da, sa fie dragoste la prima vedere :)

Posted

sry, my bad :P voiam sa scriu si casatoriti... m-am incurcat...

eu as mai vrea sa fie si... pe un vas... seara la lumina lumanarii... ^^ la o sampanie

Posted

barbatii se insoara, femeile se marita (n-am mai auzit barbati sa se marite :-s)... anyway eu as vrea sa-mi intalnesc aleasa cum a da Bunul Dumnezeu, n-am pretentii :P

Posted

A mea e cu un etaj mai sus :rolleyes:

:sef: vezi ca te intinzi si poate iti arunc o petarda pe balcon. :hello:

am avut si eu parte de dragoste la prima vedere (eram nub pe atunci) cu fosta prietena cu care am stat peste 3 ani. jucam fotbal in spatele blocului cand ea a trecut pe langa noi (se ducea sa cumpere ceva); am zis in gura mare 'stop joc' si ne uitam toti de nebuni la ea cum trecea. fagbringer poate sa confirme, a fost martor (si gelos ca nu mai eram numai al lui). =)))))))))))))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...