Jump to content
IceMan

Pamantul se transforma in soare

Recommended Posts

Posted

E adevarat, am vazut si un documentar la TV despre asta. Pana atunci, o sa se intample multe....

E adevarat ca se transforma pamantul in soare? =)). Mda, o sa se intample multe pana atunci. O sa invie Elvis, iar asociatia marmotelor ce invelesc ciocolata in staniol n-o sa mai aiba ce ciocolata sa inveleasca si vor incepe sa inveleasca intregul Pamant in staniol (vezi, si pyro stie asta), care va reflecta razele soarelui, iar extraterestrii vor venii sa vada ce s-a intamplat cu Pamantul de straluceste deosebit de tare. Printre ei vor fi Borgii si Romulanii, dar Picard ii va invinge datorita aliantei incheiate in ultimul moment cu Ferengi si Klingonienii.

LE: Long time ago, in a galaxy far, far away, niste Jedi (unul de fapt - Yoda) au prezis ca pamantul se va transforma in Soare. Asa ca l-au trimis pe Kyle Katran sa impiedice asta. Dar saracul, s-a indragostit de o femeie si a renuntat la puterile Fortei, fiind in imposibilitate sa mai faca ceva. Din fericire, in ajutorul lui sare Luke Skywalker care va avea de furca cu niste dark Jedi antrenati in templul malefic de pe malurile Dambovitei. Dar totul mai pe larg in noul episod din Star Wars (Ep. -1 - ca doar stiti ca au luat-o cu numaratoarea in ordine inversa)

Posted

Mai baieti si fete daca acest lucru se va intampla in miliarde de ani, omenirea cred ca va fi destul de evoluata pt a stopa acest proces.. dar cred ca pana atunci ori nu va exista aceasta specie sau o fi plecat toti epuizand resursele planetei....

Guest DirigX
Posted

E clar ca disparitia/distrugerea Pamantului este inevitabila...macar n-o sa apuc zilele alea...cine stie poate o sa ne mutam pe Marte....da io tot ma intreb...de unde stiu astia datele astea de miliarde de ani si nustiu ce??? de unde stiu ei ca nu o sa disparem cu totii....vineri de exemplu???Io nu cred ce zic ei...se poate intampla oricand...sper sa nu apuc zilele alea si doar sa privesc din iad sau din rai :happy1:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...